Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 4:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1955 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: stř srp 05, 2009 9:48 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:Dakujem, a nepoznate nejaku podobnu analyzu o konopnych semienkach? Ci nahodou nemaju menej skodlivych latok. Na internetu je toho celkem dost, akorát je potřeba to trochu prohledat, podívejte se například sem, http://www.karelhadek.eu/cs/casopis/clanek/?id=122

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř srp 05, 2009 9:38 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Xion píše:Je jasne, ze konzumovat ovocne a zeleninove stavy na lacno, je asi najucinejsie. Ale ako je to s konzumovanim po jedle, kym este jedlo nieje stravene? Napriklad, ovocie sa nedoporucuje konzumovat po jedle, pretoze kvasi a celkovo sa nemoze stravit tak rychlo ako sa ma... predlzuje sa doba ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř srp 05, 2009 9:30 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Host píše:Zdravím, zajímalo by mě nakolik je podle Vás projev ekzému způsoben celkovou acidozou organismu a na kolik má vliv případná toxicita nebo disfunkce vnitřních orgánů apod. ? Máte někdo zkušenosti v boji proti ekzémům a co respektive nejvíce pomohlo? Jde mi o to, že jsem v rámci mnohaletého ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř srp 05, 2009 9:15 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:No, ale ja odstavujem viac. Vypijem min 2l. Okrem toho radíte vypit O,5l každú pol hodinu a to čo ste napísali tak nevychádza. Zdoraznujete aké doležité je pit v priebehu dopoludnia a 1.5l je na túto dobu (sparno) málo nie? Okrem toho nechápem ako dokážete dat to všetko za tak krátky čas? V ...

Napsal: stř srp 05, 2009 8:44 pm 

Mat píše:Tak dnes si dám ku tej kyslej kapuste namiesto ryže pohanku. A uberiem. Ked som jedol ryžu s kyslou kapustou, tak do kapusty som olej nedával. Iba ryžu som pomastil. Ked teraz nemám ryžu, tak možem dat ten olej do šalátu s kyslou kapustou? Nebude to mat nejaký negatívny účinok na tie laktob ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Meloun - Melon

Předmět příspěvku: Meloun - Melon
Napsal: stř srp 05, 2009 8:40 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 143534

Xion píše:A najlepsie na tom je, ze na regeneraciu pecene sa doporucuju jacmenne krupy. Za určitých podmínek je to i pravda, ale v jelitu s kusem chleba už tolik nefungují.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: stř srp 05, 2009 8:30 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:Hmm, ak som to dobre pochopil, tak 3 lyzice rozomletych lanovych semienok denne, je bez rozmixovania so sirou a bielkovinou z dlhodobeho hladiska skodlivych? Nechce sa mi nejako riesit davkovanie, ale zase nerad by som si pri pokuse zasobit telo prospesnymi omega-3 kyselinami, nakoniec zdr ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: stř srp 05, 2009 7:50 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

zdravi píše:2 předchozí dny jsem jedl k s nídani a večeři okurku. K obědu vařenou podnikovou stravu a ke svačině jsem si včera dal namočené vl. ořechy, černý sezam, mandle a dýňová semínka. Dnes jsem od rána jedl pouze okurku. Asi je na nějaké výsledky brzy, ale u mě se pořád něco děje. Bolest v lev ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: stř srp 05, 2009 7:30 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

milda píše:Mohl byste trochu blíž popsat tu detoxikační vaničku, hlavně co do ní a jak se používá? Dík, m. To by z mého pohledu byla zbytečná ztráta času a pár slovy to opravdu popsat nelze. Doporučuji zadat výraz "detoxikační vanička" do vyhledavače Seznam a dozvíte se vše potřebné, co se týká použ ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Problemy s chrbticou - Bolesti páteře

Předmět příspěvku: Problemy s chrbticou - Bolesti páteře
Napsal: stř srp 05, 2009 7:20 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 33210

Gejza píše:co sa prejavu bolesti tyka, tak je to trvaly stah svalstva (az krc) v krizovej oblasti. nevadi mi zaklon, uklon alebo skrut trupu ale predklon (poriadny-s dlanami na podlahe) zvladnem len po dokladnom rozcviceni, rozohriati sa. tiez sa mi vyrazne ulavi v saune alebo po masazi chrbatu. ked ...

Napsal: stř srp 05, 2009 4:50 pm 

Mat píše:Nech si to akokokolvek dobre rozplánujem čísla sú exatné a tie nepustia. Ked zoberim do úvahy iba fakty a sice: je potrbné ráno skoror vstat, telo primerane hydratovat a to každú pol hodinu O,5l tekutiny- (už tam máte min 2 h), potom jedlo cca 30-60min, odstavovanie a príprava nan dokopy cc ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Problemy s chrbticou - Bolesti páteře

Předmět příspěvku: Problemy s chrbticou - Bolesti páteře
Napsal: úte srp 04, 2009 7:44 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 33210

Gejza píše:rad by som sa opytal ake mate skusenosti a ci su vobec moznosti zlepsenia problemov s chrbticou cestou detoxikacie, upravy staravneho rezimu..... musim pritom poznamenat, ze uz 19 rokov nejem maso, nesolim, necukrim (hoci sladky zakusok si doprajem), pijem len cistu vodu, caje alebo obcas ...

Napsal: úte srp 04, 2009 7:19 pm 

Mat píše:Ja sa strašne premáham. To je fakt. Nejdem spat ked sa mi žiada ale čakám do 22.00. Nechcem porušovat tú zásadu. Ide mi o to trávenie počas noci. Mám štastie, že nechodím do práce. Neviem si predstavit ako budem žit vitariánskym sposobom života ked budem mat stanovený fixný pracovný čas od ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte srp 04, 2009 7:08 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Viem, že to vyznie asi zvláštne ale predsa. Ten minulý test na tú candidu bol negatívny. Nie je možné, že sa mi mohla opat vrátit, aj ked ide o tak krátku dobu? Stále mám to brucho nejaké nafúknuté, ale výrazne menej ako predtým. Sú dni ked ho nemám vobec a je úplne ploché tak ako má byt. A ...

Napsal: úte srp 04, 2009 6:59 pm 

Mat píše:To je zujímavé. Asi toho dávam fakt dost. Tak teda uberiem. Robím to preto, že sa bojím aby ked to nespotrebujem, tam nevznikaly nejaké negatívne kvasné procesy. Ďakujem Kyselé zelí v lednici vydrží určitě několik dnů zcela bez problémů.
Stránka 1955 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem