Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 2:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1956 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: úte srp 04, 2009 10:18 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Ja som o tom zbezne cital na vitarianskom fore, niekto to tam len okrajovo spomenul. Zaujalo ma to, prave preto, ze tiez by ma to nikdy nenapadlo klicit vylupane semena, tak som len tak naskusku cez noc namocil vylupanu slnecnicu, preplachoval to rovnako ako ine klicky a o 2 dni to uz malo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte srp 04, 2009 7:41 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Tak to dodržujem. Len neviem prečo som po tých rannýcch procedúrach unavený. Dovečeriam v 6.00 tak sa snažím dodržat ten 4h odstup. Preto som hore do 22.00, iked by som zlalhol uz o 21.00. Ďakujem Pokuste se opravdu pochopit spíše logiku a ne slepě dodržovat nějaké 4 hodinové rozestupy mezi ...

Napsal: pon srp 03, 2009 9:10 pm 

Mat píše:To je jasné. Max dám 100g. Maximálne. Vzdy to dávam na ranajky. Ihened zapijem. Zjest kilo to by chcelo poraidneho... Na druhej strane poznám ludí ktorí do seba nacpú pokojne takéto množstvo "chipsov". A aby to priviedli k dokonalosti, tak to zalejú este 2l koly. Máme v rodine takéhoto člov ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pon srp 03, 2009 8:56 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:Ja to vždy rozdelím. Nezjem to naraz. ˇAno je to presne to 500g balenie. Zakryt postačí napr tanierom. Tak som to robil počas dna. Je to ok? Dávam si menej šalátu a viac kyslej kapusty. Celkový objem porcií dodržujem. Nikdy to neprekročím. Ďakujem Já používám tak maximálně 1/3 balení na jed ...

Napsal: pon srp 03, 2009 8:37 pm 

Mat píše:Už začínam mat silné tušenie, že podstata mojich problémov nie je v strave ale v tom, že som "na šrot". Nechápem to. Idem spat o 10.00 a vstanem o 6.00. A necítim sa nevyspatý. Právve naopak. Potom odstavujem a medzi tým jem, mixujem atd. A stojím alebo chodím cca 3hodiny. A ked to vsetko m ...

Napsal: pon srp 03, 2009 5:00 pm 

Mat píše:Niektorí ludia majú zvyk hocikedy počas dna lúpat a jest tekvicové semeinka. Má to vobec nejaký význam? Ja ich vzdy uplne rozmixujem na také máslo a potom zapijem štavou. Robím to ráno. Keby som si sem tam počas dna dal pár pri sledovaní tv na miesto toho humusu, čo jedia druhí(chipsy,cola ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pon srp 03, 2009 4:52 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:Dnes mi zostalo z tej kyslej kapusty. Vždy sa mi podarí ju zjest celú. Neviem čo s tým. Možem to nechat do zajtrajšieho obeda v tom sáčku otvorené alebo to mám niečím prikryt? Alebo nechat iba tak v tanieri? Ďakujem Kyselé sudové zelí, se zase tak rychle nezkazí a v lednici v nějaké přikryt ...

Napsal: pon srp 03, 2009 4:46 pm 

Mat píše:Ked som nejedol ryžu(to jediné varímú), iba zeleninu a ani pohanku, tak pocit som mal úplne rovnaký. Neviem, možno je to tým, že to robím skoro ráno a som nie vždy vyspaný. Inak Ďakujem Nevyspalý člověk na sobě nepozná nic, protože je na šrot i když je zdravý, Vy jste nemocný, tak proč se p ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: pon srp 03, 2009 11:26 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

zdravi píše:Není to úplně tím, že bych byl zmlsaný a co mi nechutnalo, to nepozřel. Důvod u bramboru nebo pití samotné okurky byl ten, že bych šťávu ihned vyzvrátil. A to se domnívám, že takto tělo trápit by neprospělo. Nemám problém sníst okurku v syrovém stavu, nebo nastrouhanou. Tak zkusím alespo ...

Napsal: pon srp 03, 2009 9:36 am 

Xion píše:Ako dlho sa da oskladnit to orechove mlieko, co doporucujete, napriklad z mandli alebo z vlasskych orechov? Ked si ho rano pripravim, da sa pocas dna pit, bez toho aby sa skazilo? Prenasal by som ho v sklenenej flaske v tme, napriklad do prace, a vypil cca po 6-8 hodinach po vyrobeni. Čím ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Páteř - chrbtica

Předmět příspěvku: Páteř - chrbtica
Napsal: ned srp 02, 2009 8:00 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 16652

Mat píše:Prosím Vás o radu ohladne chrbtice mojej tety. Tvoria sa jej také výrastky na chrbtici doslova hrče a velmi ju to bolí. Povedali jeje že sa to dá odstránit chirurgicky, ale hrozí jej ochrnutie. Dá sa s tým niečo robit? Mimochodom je velmi často maso(hydinu) a pije kávu. A dopraje si aj úpln ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: ned srp 02, 2009 7:49 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

zdravi píše:Včera jsem ještě zkoušel zeleninové šťávy cca 3h, k tomu mandle a černý sezam. Mrkvová s celerem ještě jde, okurková je dost silná i samotná, takže té jsem dal jen 1/3 oproti předchozím a bramborová, no tak to jsem málem vyzvrátil. Takže tu jsem vylil. Ale může to být opravdu nekvalitním ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Meloun - Melon

Předmět příspěvku: Meloun - Melon
Napsal: ned srp 02, 2009 7:08 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 143534

Mat píše:Neviem. Proste sa nechcem zase do niečoho dostat, tým plesnivým melónom. Viem, že človek sa nemože úplne vyhnút týmto roznym mykózam obsiahnutým v ovocí a zelelnine, ale može to eleiminovat aspon na relatívne priatelné minimum. Len ma napadlo či mi tá pliesen nemože poškodit pečen. To je vš ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Meloun - Melon

Předmět příspěvku: Meloun - Melon
Napsal: ned srp 02, 2009 9:26 am 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 143534

Mat píše:No neviem, pre istotu som ten klystýr dnes odložil. v pripade, že by bol ten včerajší melón plesnivý(iked podla chuti sa nezdal), tak je možné použiturinu nazbieranú počas dnešnš noci a večera? Planujem vypit dnes aspon 1l repnej štavy. ˇMože niečo vyvolat zjedenie takéhoto melónu? A ked an ...

Napsal: sob srp 01, 2009 9:39 pm 

Mat píše:Takto to presne robievam. Akurát necítim velký rozdiel pred a po. Je tam pocit ulavy, ale žiadny extremny prival energie. Ale klystyrujem pravidelne. Vždy urinou. Ďakujem Berte to tak, že klystýry Vás zbavují hlenů a Vy je zase obilnou stravou vytváříte, tak se není čemu divit.
Stránka 1956 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem