Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 12:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1957 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Meloun - Melon

Předmět příspěvku: Meloun - Melon
Napsal: sob srp 01, 2009 8:35 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 143534

Mat píše:Čo znamená ked je melón vyschnutý? Dnes som ho taký zjedol. Bol dost vyschnutý ale nie celý. Ale chut bola dobrá bol sladký iba bol dost výrazne v strede vyschnutý. Mal som alebo ked na taký este narazím vyhodit? chutove bol ok, preto som to jedol. Nijako nezapáchal. Má zjedenie takéhoto me ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: sob srp 01, 2009 6:57 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Xion píše:Co vsetko sa rata k zelenym zeleninam? Jasne ze hlavkovy salat, spenat, ale co dalej? Uhorka? Brokolica? Kapusta? Co este okrem toho pasuje k vyuzitiu rutinu k pohanke? Já mám nejraději růžičkovou kapustu, čínské zelí, jemně nakrájené hlávkové zelí s cibulkou, také trochu divoké zeleniny, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob srp 01, 2009 6:47 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

dgm píše:Dobry den, souhlasim s Xionem. Jsem taky vitarianka a loupana slunecnice nam zatim vyklicila vzdycky, at uz jsme ji zakoupili kdekoliv. Pekna stranka, Jardo. Děkuji za novou informaci a zkušenost, již mám od rána jednu várku namočenou, tak se brzy budu moci přesvědčit sám, že zdaleka vše do ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob srp 01, 2009 6:42 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

zdravi píše:Jak je to se šťávou z řepy zavařené? Vím, že píšete(nikoliv tepelně upravené)Přichází se ale o všechny dobré vlastnosti a proto zavařeniny vyhodit a sehnat čerstvou červenou řepu? Nebo je zdravá i zavařená červená řepa? Chuťově jsem to nikdy nezkoušel a z hlediska výživových hodnot podle ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: sob srp 01, 2009 6:15 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Ok. tie klystyry stale robievam, takže... Stačí objem 1l uriny? Robievam to s tým 1l ako ste mi doporučili. Ďakujem Jeden litr, zadržet cca 20 minut, je naprosto v pořádku a velice dobře to upraví stav celého organizmu, od konečníku, až po psychiku.

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: sob srp 01, 2009 6:12 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

zdravi píše:Tak bohužel nemohu souhlasit, že syrová brambora je s avokádem dobrá Dokonce se mi po půlce brambory a kousku avokáda začalo dělat špatně, což se mi jen tak po nějakém jídle neudělá. Takže zase zvítězily brambory vařené s kmínem, byť už je nesolím a nejím s tvarohem, což se dalo brát jak ...

Napsal: sob srp 01, 2009 8:12 am 

Xion píše:Ja som o tom zbezne cital na vitarianskom fore, niekto to tam len okrajovo spomenul. Zaujalo ma to, prave preto, ze tiez by ma to nikdy nenapadlo klicit vylupane semena, tak som len tak naskusku cez noc namocil vylupanu slnecnicu, preplachoval to rovnako ako ine klicky a o 2 dni to uz malo ...

Napsal: sob srp 01, 2009 6:16 am 

Xion píše:Ja Matovi tak trochu rozumiem, byt vychudnuty je pre psychiku tiez problem, hlavne tie reci a pohlady okolia. Hlavne zeny sa citia pri chudych muzoch nesvoje, pretoze maju pocit, ze su tucne, aj ked niesu. Toto mi trvalo roky pochopit, kym mi to jedna povedala. Treba to vsak poriesit v psy ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zdraví versus civilizace

Předmět příspěvku: Zdraví versus civilizace
Napsal: sob srp 01, 2009 6:06 am 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 71100

Xion píše:Ja mam pocit, ze touto financnou krizou to uz zacalo... Toto nezačalo nyní krizí finanční, ale již před nějakým časem krizí morální a pokud vezmeme analogii biblických příběhů, tak nás čeká Sodoma Gomora. Stačí se do bible podívat na tento text, Náš Spasitel pravil: Pilně se varujte, aby s ...

Napsal: pát čec 31, 2009 4:13 pm 

zdravi píše:Už delší dobu sleduji tento portál, právě z důvodu hledání ztraceného zdraví. Toto je můj první příspěvek a i přesto, že jsem tu ledasco pročetl, jsem momentálně zmatený z úpravy ořechů a semen před konzumací. Konzumovat tedy po namočení rozkousáním, rozemlít v robotu a nebo pořídit odšť ...

Napsal: pát čec 31, 2009 3:31 pm 

Mat píše:Snažím sa. Len mojmu okoliu to pripadá málo. Pardoxne som omnoho rýchlešie schudol ako pribral. Tak buďte rád, víte kolik tlusťochů by se docela chtělo zbavit svých draze zaplacených špeků a ono jim to moc nejde. Mnohokrát jsem Vám říkal, na každého se vybodněte, hlavní je jak se cítíte sám ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pát čec 31, 2009 3:09 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Zaujala ma tá reportáž. To či človek má v sebe parazita sa dá zistit ako zo stolice nie? Pasomnica može mat dlžku aj niekolko metrov. Tie výplachy urinou a papajin na to stačia? Ja osobne nemožem sam doma zistit či mám alebo nemám takéto niečov v sebe nie? Ako prevencia je to snád dobré. Ti ...

Napsal: pát čec 31, 2009 11:52 am 

Xion píše:Chcem sa blizsie opytat na klicenie slnecnicovych semienok, popripade dalsich olejnatych semienok. Skusal som ich klicit, vyzera ze klicia pomerne dobre. Kedze su vsak lupane od toho cierneho tvrdeho obalu, obavam sa, ako to bude z ich odolnostou voci pliesnam a inym vonkajsim vlivom, opro ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pát čec 31, 2009 11:32 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

vendy píše:dnešní společnost je tak snadno zmanipulovatelná až je mi z toho na zvracení , příklad , vyhlásíme , že od zítřka je krize a všichni se rázem strachem poserou a je tu opravdu krize-))), máme dvě malé děti 4 a2 roky , na televizi nezbývá čas a zaplat pán Bůh , že nezbývá, protože vše jsou ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pát čec 31, 2009 10:42 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

vendy píše:tak to Vám moc děkuji, protože jste první člověk v této oblasti se kterým jsem se setkal , alespon prostřednictvím netu, který slepě nekopíruje někým vymyšlený systém a není líný zapojit svou hlavu! Já zastávám také názor , že jsme natolik chytří , že víme co máme a kdy jíst , akorát jsme ...
Stránka 1957 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem