Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 12:17 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1958 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát čec 31, 2009 6:17 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:Hmm, zaujimava odpoved, dakujem. Priviedla ma na vela novych myslienok, ako to vyriesit. S tou lyzicou oleja rano spolu s grepovou alebo pomarancovou stavou, by bol nejaky problem? Není s tím nejmenší problém, dost často si například lněný, nebo dýňový olej rozmixuji do šťávy i s mořskými ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv čec 30, 2009 10:07 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:Tak nejak mam problem zaradit tento olej, a celkovo aj lanove semienka. Mam s tym taky problem, ze pocas dna som mimo domu a mam ho v ladnicke. Pit alebo pridat do jedla ho mozem teda len doma. Obed aj veceru mam vsak mimo domu. Ked sa vratim domov, vacsinou cca hodinu az dve po veceri, my ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Meloun - Melon

Předmět příspěvku: Meloun - Melon
Napsal: čtv čec 30, 2009 9:48 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 143534

Xion píše:Rad by som sa opytal, ci je mozne melon jest po jedle. Nemyslim hned, ale ci nema take nepriaznive ucinky, ako ked sa zmiesa jedlo z ovocim. Predsa, uvadza sa ze melon je zelenina. Priklad: najem sa zeleninoveho salatu, alebo vareneho jedla. Keby som chcel jest ovocie, mal by som cakat cca ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv čec 30, 2009 9:07 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:To som rád. Tá kapusta je celkom chutná. Na tú ryžu som si už zvykol a velmi mi chutí. Inak obiloviny okrem pohanky a jahel vobec. nejem. Vzdy ku tomu davam to čo som napisal. Akurát priberanie mi ide celkom pomaly. Iba jedno kilo. Jem vačšinu z toho čo ste mi doporčil+ tú celozrnnnú ryžu. ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: čtv čec 30, 2009 6:09 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

vendy píše:bral jsem to s nadsázkou , ale to Vy jistě chápete , zajímal by mě Váš názor na skloubení určitých stravovacích směrů, protože zatím jsem se setkal pouze s tím , že makrobiotoka je ta správná cesta a nebo jiný směr má být ten jedině správný??, jaký na tohle máte názor a jěště by mě zajíma ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: čtv čec 30, 2009 5:52 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Mat píše:Možem to skusit, ten test. Len mám trochu obavu či by to nemohlo provokovat tu kandiluzu. Viem,že ovocie by nemalo ale su dost sladke. Možem ich jest s cesnakom? Ďakujem V česneku není problém, je to dokonce dobré a pokud kandidu v sobě nyní nemáte, tak by stejně několik dnů na to nemělo mí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv čec 30, 2009 5:46 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Xion píše:Chcem sa opytat, ci nahodou niekto nevie, ako sa robia testy a vysledne tabulky na meranie zasadotvornosti a kyselinotvornosti potravin. Pretoze tie tabulky sa v niektorych veciach dost lisia. U masa, vajec a surovej zeleniny nieje taky zmatok. Tam sa tabulky zhoduju. Ale u ovocia (hlavne ...

Napsal: čtv čec 30, 2009 5:32 pm 

Xion píše:Jarda, pijete ovocne a zeleninove stavy z mustom alebo precedene, cize len tu cistu vodovu zlozku? Asi budu lahsie stravitelne bez toho mustu, no chcem sa opytat, ci Vami navrhovany pitny rezim je robeny na stavy bez mustu alebo ci sa tam moze nechat. Napriklad z mrkvovej stavy mi navrchu ...

Napsal: čtv čec 30, 2009 5:24 pm 

Mat píše:Toto je balnené v nepriepustných sáčkoch. Aj na tých laktotbACILOCH od GS je napísané, že majú byt v teplote 15-25 stupnov, preto sa pýtam. Mimochodom miešam to tak, žře dám polovicu kapustu a polovicu šalátu+ si dám k tomu tú ryžu, do nej repkový olej a pridám do nej ešte kai zmes korenia. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv čec 30, 2009 4:47 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Včera dávali príspevok v tleveízii o premnožených líškach a nebezpečenstve choroby ktorú prenášajú. Ide o typ pásomnice ktorý sa ukldá a rastie v pečeni a nokniec ju zničí. V tejeto súvislosti odporučili dobre umývat zeleninu a to aj z vlastnej záhrady. Čo sa myslí pod pojmom dobre umyt? Ja ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: čtv čec 30, 2009 10:40 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

vendy píše:dobrý den jak víte , že lidé v pravěku jedli upravované maso?? Možná namítnete , že jste se to učila ve škole, na to Vám řeknu jenom jednu věc , ve škole jsme se učili spoustu nesmyslů a lží , polopravd atd., stejně jako , že pravěcí lidé lovili mamuty -)) , co by s tím malinkatým tvorečk ...

Napsal: čtv čec 30, 2009 10:28 am 

Xion píše:Je pravda, ze ked ma niekto alergiu na kravske mlieko, banany mu mozu sposobovat traviace problemy? Povedala to jedna teta detoxifikacneho strediska dr. Jonasa. Aj to nejako zdovodnovala, ale uz si to nepamatam presne. Viete o tom nieco? O tomto jsem dosud nic neslyšel, ale docela pochybuj ...

Napsal: čtv čec 30, 2009 10:02 am 

Mat píše:Dá sa nejako eliminovat zastavovanie stolice u banánov? Banány sa odporúčaju pri hnačke, takže spomalusú stolicu. Na druhej strane sú chtné a vídatné a obsahujú doležité minerály, sacharidy atd. Je možné ich nejako oklamat? Ďakujem Banány jsou velice chutné a výživné plody, jejich schopnost ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bobkový list

Předmět příspěvku: Bobkový list
Napsal: čtv čec 30, 2009 8:19 am 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 159851

nofingers píše:Dobry den, mohl bych Vas poprosit o nejaky presny postup (recept) pouziti bobkoveho listu? Jediny recept o kterem jsem slysel byl odvar, ktery se nejakou dobu nechava vyluhovat v termosce. Nekde jsem take cetl, ze BL je dobry na odplisneni organismu. Jak ho nejlepe pouzit, aby si clov ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: stř čec 29, 2009 9:41 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Xion píše:Nojo, myslel som to skor pre tych, ktori si nemozu pestovat alebo nemaju odstavovac na bylinky. Ja mam obycajnu odstredivku a rozmyslam, ze zaradim uhorkovu stavu. Okurková šťáva je sice barevně shodná, tedy zelená, ale to je tak vše, co má s tímto zeleným nápojem společného. Je sice také ...
Stránka 1958 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem