Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 12:18 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1959 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zdraví versus civilizace

Předmět příspěvku: Zdraví versus civilizace
Napsal: stř čec 29, 2009 4:59 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 71100

vendy píše:Nezbývá mi nic jiného než s Vámi souhlasit, mi lidé jsme se totálně odklonili od přírody a to se nám samozřejmě zatím jenom nevyplácí, ale postupně nás to šeredně vytrestá. Když se člověk zamyslí nad tím jak se všichni chováme a co je podle nás to nejdůležitěší v dnešním životě , tak je t ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř čec 29, 2009 4:38 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:To tam hodim len par kuskov ked mi niečo ostane, inak to ani ja nemiešam. Ten melón umyvat jarou mi tiež pride ako blbost ale ked je tak neuveritelne zasr....y, tak ma napadne všeličo. Hned sa spytam k tej sudovej kapuste. Kupujem to v takom sačku balene a nie je tam nič len sol a koreniny. ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: stř čec 29, 2009 4:19 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Xion píše:Urcite ste postrehli zelene napoje v predaji, napriklad Zeleny jacmen a podobne produkty, ako napriklad Chlorella. Nasiel som tento clanok:

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: stř čec 29, 2009 4:06 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

Xion píše:Zatial nemam dobry odstavovac na take mnozstva zeleninovych stiav, a tak sa chcem opytat, co si myslite o tomto clanku, teda hlavne o tej casti pitia vody rano. Sam to praktikujem, rano vypijem 1/2 a 3/4 litra vody a az potom jem alebo pijem ovocnu stavu, napriklad grepovu. Pokial pijem gr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř čec 29, 2009 3:00 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Ja tu vodu tiez pijem, hoci ked to luhujes 6 hodin, je poriadne horka. Po vlasskych je az tak horka, ze mi stiahne usta a krk a uplne ich mam suche, musim sa napit vody. Chcem sa opytat na Para orechy, tieto exoticke orechy z Brazilie. Obsahuju vela pozitivneho (ktore orechy nie? , ale tak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bobkový list

Předmět příspěvku: Bobkový list
Napsal: stř čec 29, 2009 2:39 pm 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 159851

milda píše:Používám občas bobkový list na očistu kloubů a vždycky je znát zlepšení. Dokonce jsem měl prášek na žlučník, kde základní ingredience byly rozdrcený bobkový list a zázvor. Fungovalo to dobře. V čem to je, že je bob.list smrťák? Přeju hezký večer a dík za odpově´d. milda Ano, je to velice ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Horké léčivé prameny

Předmět příspěvku: Horké léčivé prameny
Napsal: úte čec 28, 2009 3:52 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 24320

Jana píše:Dobrý den, jaký máte názor na léčivé prameny, které jsou v lázních a některé z nich jsou hodně horké, i ty tedy škodí tělu? Děkuji, s pozdravem Jana Léčivé prameny jsou, jak je z názvu celkem jasně patrné, skutečně léčivé a nic na tom nezáleží zda jsou horké či studené. Naši předkové, na r ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: úte čec 28, 2009 9:13 am 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Araila píše:Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, jakou máte zkušenost s využitím koloidního stříbra a eventuelně v jaké kvalitě a kde je kupujete. Děkuji. Zkušenosti mám dobré, je to celkem účinný a dle mého názoru, při správné aplikaci, naprosto neškodný prostředek na mnoho zdravotních potíží. Praktic ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pon čec 27, 2009 11:09 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:Tak ma napadlo ešte ku tým melónom, resp štave. Nevadí, že ju mixujem s uhorkovovu a mrkvovou? Mimochodom ked tú šupu umývam býva značne ušpinená od blata atd.tak to umyjem jarou a potom dobre este raz opláchnem v teplej vode. Mám to nejaký vplyv na tú štavu? Rád by som to umyl niečim iným ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon čec 27, 2009 10:56 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Pavel_Kase píše:Uvádím zde můj jídelníček: Ráno šťáva z 1 citronu smíchaná s 0,4 l chladné vody. V práci 6 jablek, 3 rajčata a 6 svačinkových okurek - od 6:30 do 15 hod. vypiju 3-4 l vody. Jídlo jím postupně během dopoledne. 15 hod. 250 g čínského zelí a 3 rajčata. 17 hod. 10 madlí, pár oříšků někdy ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Kombucha

Předmět příspěvku: Kombucha
Napsal: pon čec 27, 2009 10:26 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 152188

Mat píše:To sa tá voda z RO tak rýchlo zkazí? Takže ked si ju večer napustím do hrnca, tak už ráno je zlá, lebo nasala látky obsiahnuté v tom hrnci? Je preto lepšie ju napúštat iba do skla a hned vypit. Čo ak si ju vezmem v PET-ke so sebou napr. na výlet. Zkazí sa za tých pár hodín? Ak áno tak je as ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: ned čec 26, 2009 2:28 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

Naja píše:Děkuji za odpověď. Chtěla bych se ještě zeptat jak vhodně doplňovat vitamín B12? A jak se díváte na kvalitní bílý jogurt - dá se považovat za živou stravu? Děkuji. Vitamín B12, je obsažen v přírodních zdrojích, mezi něž patří hlavně pangamin a mořské řasy, dále je možné dodat tento vitamín ...

Napsal: sob čec 25, 2009 10:15 pm 

Pavel_Kase píše:Dobrý den, souhlasím s Vámi, že v současné době je všechno zamořené a kvalita ovoce a zeleniny na trhu je žalostná. Ale v rámci možností je naše snažení alespoň trochu dobré než jít s dobou. Uvažoval jsem o té destilce z RO. Není mi jasná jedna věc. Tato voda z RO je tzv. "hladová" a ...

Napsal: sob čec 25, 2009 3:56 pm 

Pavel_Kase píše:Dobrý den, s kombuchou mám už 15 let velmi dobré zkušenosti. Pomáhá mi odstraňovat z těla lithium, kterého kvůli své nemoci (bipolární porucha) musím brát 1300 mg denně (hydrogenuhličitan litný). Na vita stravu jsem přešel v 11/08 a s občasnými úlety na pečivu nebo sýrech se jí snaží ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: sob čec 25, 2009 3:37 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

skolen píše:dá se nějak ovlivnit strabismus, je mi 48 let, prodělala jsem již 3 operace, 2 v dětství, jednu ve 30 letech, oči se mi nyní opět rozbíhají k vnější straně, při čtení vidím písmena dvojitě. Mám voperované multifokální čočky, dříve jsem měla dalekozrakost 6 dioptrií, v dětství kolem 2 dio ...
Stránka 1959 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem