Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:30 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 196 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: stř led 29, 2020 5:15 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

lucinda21 píše:DObrý den, mám dceru, má bezlepkovou a bezlakotozovou dietu, přesto je stále slabá. Nyní 2 týdny chřipka a následuje zánět ucha, dnes nasadila doktorka antibiotika. Dcera nebyla schopna se ani vysmrkat tak, aby kapičky do nosu mohly začít fungovat. Věk 11 let. Jí ovoce, zeleninu, maso ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte led 28, 2020 8:20 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Halaoko píše:Mám pořád opakující se praskání koutků, rtů ... vždy když nasadím b-komplex problém přejde .... jakmile vysadím tak za 4 dny začne ..... V jídle mám béček díky játrům dost, nějaké rafinované mouky a cukry omezit nepomohlo takže jsem přemýšlel o střevech .... jenomže i když začnu b-kompl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Mořské řasy

Předmět příspěvku: Mořské řasy
Napsal: úte led 28, 2020 1:35 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 74035

Zuzanya píše:Dakujem krasne za reakciu. Mohli by ste mi prosim o tom napisat trochu viac (alebo ma odkazat na nejaky link)? Prvy krat totiz citam, ze pred suplementaciou jodu treba riesit selen a progesteron. Obvodna mi dost casto dovoli pridat na analyzu krvi nejake veci, ale progesteron mozno cez ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte led 28, 2020 10:58 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

MartinaR píše:Noc byla krušná, kroutila jsem se bolestí, křečema v břiše, ale dnes ráno( úterý) to konečně vylezlo... tmavě hnědý, kašovitý a je to pěkná hromádka, a taky se ulevilo. Za 14 dní další JO, snad to bude lepší. Děkuji. Ono Zaječickou je potřeba pít s cca 8-12 hodinovým předstihem.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte led 28, 2020 10:56 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

vero píše:Zdravím a chci se zeptat pana Jardy k danému tématu. Už dva roky používám šestistupňovou RO z mangaly. Kamarádka mi teď poslala odkaz na dokument ze SZǓ (možná tu už někde je, ale nestihnla jsem pročíst všech 49 stran) http://www.szu.cz/uploads/documents/chz ... a_2020.pdf kde se píšou vše ...

Napsal: pon led 27, 2020 10:40 pm 

MartinaR píše:A ještě abych nezapomněla, je pondělí večer, stolice žádná vypila jsem 2,5 l vody s chloridem hořečnatým od Vás a teď popíjím zajecicu a doufám že než půjdu spát tak to ze mne konecně vylitne. Tak snad to klapne i když ta Zaječická je celkem pomalá.

Napsal: pon led 27, 2020 10:39 pm 

MartinaR píše:No po 2 colonoskopiích a colonografii mi bylo řečeno že v esovité kličce je střevo víc zkřížené a jsou srůsty a schloferuv pseudotumor a konec střeva u konečníku je srostlý se začátkem střeva u slepaku. Podle toho jak vyprazdňování od tý doby funguje resp. nefunguje tak operace se moc ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Pocit zápachu cigaretového kouře.

Předmět příspěvku: Pocit zápachu cigaretového kouře.
Napsal: pon led 27, 2020 10:34 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 22398

Slávek.B píše:Vyzkoušel jsem tedy dvě tobolky. Opravdu jsem za tu půl hodinu cítil uklidnění. Jen ten zápach kouře byl stále patrný. Ledvinový čaj jsem koupil (Jančův ledvinový) jiný v lékárně nebyl. A na

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon led 27, 2020 10:25 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

marokanka píše:Děkuji Vám moc za veškeré info, Jardo. Zařadím obojí, ale to stříbro někde doporučují i polykat. Taky se mi to příliš nezdá. Teď už se ponořím do ozdravného procesu, tak třeba za měsíc sem postnu progres . Fajn den. S tím stříbrem si asi nerozumíme, tedy podržet v ústech, většinu pobe ...

Napsal: pon led 27, 2020 5:10 pm 

MartinaR píše:Ok, děkuji za odpověď, dám i Zaječicu, ale v roce 2018 jsem byla na operaci apendixu a od tý doby stužkovitá stolice, mluvili jsme o tom spolu telefonicky, od té doby užívám střídavě i Zaječicu,i ricinový olej(stolice je o něco širší než stužky), před i po JO jsem dělala klystýry a ste ...

Napsal: pon led 27, 2020 5:07 pm 

marokanka píše:A ještě bych se zúčastněných rád zeptal na téma alkohol a candida. Teď konkrétně nemyslím nápoje, ty jsem vyřadil už před lety, ale rád bych pořídil např. nějakou tinkturu na imunitu (echinacea, grepová jádra...) a ty jsou všechny v ethanolu, případně glycerin. Já tu svi*i už krmit od ...

Napsal: pon led 27, 2020 5:06 pm 

marokanka píše:Ono nešlo ani tak o čas, jako že jsem žil v tom, že je potřeba mít sklenici někde ve sklepě, kterým v paneláku nedisponuji. Jardo, a jak se stavíte ke koloidnímu stříbru? Někdo na Candidu doporučuje, ale jelikož ho u nás legislativa zakazuje užívat vnitřně, tak jsem nikde nezjistil ko ...

Napsal: pon led 27, 2020 11:38 am 

MartinaR píše:Děkuji za odpověď, ještě jeden malý poznatek mám, včera jsem si povšimla, že mám na dlani pravé ruky citlivé místo a po vygooglování se jedná o akupresurní bod na štítnou žlázu. Jinak ta boule na krku pořád setrvává a taky do dneška nebyla žádná stolice, ani včera ani dnes. Hodlám si d ...

Napsal: pon led 27, 2020 11:34 am 

Slávek.B píše:Možná je to opravdu slabé, protože jsem se necítil utlumený. V podstatě bych řekl, že to neudělalo nic zvláštního, ale je pravdou, že teď jak cítím ten kouř tak mám nervy na pochodu. Guajacuran jsem koupil tento: https://www.benu.cz/guajacuran-peroraln ... y-30x200mg Jinak teď se snaží ...

Napsal: ned led 26, 2020 10:45 pm 

Slávek.B píše:Děkuji za pomoc. Tak zkoušel jsem ten Guajacuran a nic se nezměnilo. Stále stejný pocit kouře. A cítil jste zklidnění nebo ani to ne. Pokud ne tak je na vás slabý i když jde o skoro nejsilnější bylinný přípravek. Pochopitelně jde vzít i více tablet, ale to většinu lidí úplně vypne.
Stránka 196 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem