Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 11:46 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1960 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pát čec 24, 2009 11:35 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Araila píše:Musím se s vámi všemi podělit o informaci, která mne dost otřásla, nicméně se mi bohužel zdá logická a pravdivá. V médiích poslední dobou probleskovaly zprávy, které doporučovaly pití vody z vodovodního řadu (lidově: z kohoutku), oproti pití v PET lahvích balené, v obchodech prodávané vo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pát čec 24, 2009 11:20 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

RadkaS píše:Samozrejme jsem odecitala minutu pote. Myslim, ze zdaleka nejsem jediny clovek, na vitarianskych strankach by se nas jiste naslo vic. Jak moc nevhodne je mit zasaditou moc nevim, je to prijde naprosto vhodne a doufam, ze se to tem boreliovym potvurkam nelibi. Mate nejaky padny duvod, kte ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Colonhydroterapie

Předmět příspěvku: Colonhydroterapie
Napsal: pát čec 24, 2009 7:31 am 

Odpovědi: 98
Zobrazení: 266900

RadkaS píše:Jo, jo, toto jsem nasla hned prvni den, ale je fakt, ze to muzu projet znovu. Ty 3 dny, to je hodne velka rychlost... na jednu stranu si uvedomuju, ze mozna tim, ze cekam a krom homeopatik do tela nic extra nepridavam, mozna celkem riskuju a na druhou stranu se snazim nicim neukvapit, ab ...

Napsal: čtv čec 23, 2009 10:34 pm 

RadkaS píše:No, myslim, ze my dva si nic vysvetlovat nemusime. Na zaklade svych zkusenosti jsme dosli ke stejnym vysledkum, tak jako ostatni, kteri jdou podobnou cestou. Je to logicke vyusteni zkusenosti. Z Vasich stranek je mi jasne, ze neplacate nesmysly, ale ze opravdu o vecech premyslite a vycha ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: čtv čec 23, 2009 10:19 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

RadkaS píše:Tak jsem si dneska koupila ty papirky na pH moci. Meli jen drazsi, kde se daji zjistit i dalsi hodnoty, tak mam prehled trosku rozsirenejsi. PH mam 9 (mozna vic, vic kosticek uz to nema) To jste první člověk, kterého jsem poznal, že má pH moče tak vysoko, ale zdá se mi to docela divné. P ...

Napsal: čtv čec 23, 2009 4:21 pm 

RadkaS píše:Jardo, jste ke me moc schovivavy... jen me neomlouvejte, byla to hlavne moje blbost , to, ze se muzu vzdycky spolehnout jen a hlavne na sebe uz vim preci davno.... je fakt, ze nez jsem se k hydrocolonoterapii odhodlala, trvalo mi to dva roky a jeste jsem to nakonec takhle poto. Ale bez o ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv čec 23, 2009 3:19 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Milča píše:Ráno snídá 2 kousky celozrnného pečiva s máslem a cca 200 g syrové zeleniny, v poledne domácí polévku a kousek pečiva, na svačinu zase kousek pečiva s máslem a zelenimu a na večeři nějaké maso s přílohou a zeleninový salát. Během dne vypije asi 3 kávy a s pitným režimem je to slabší. Max. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv čec 23, 2009 3:08 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Zeleninu jem vždy so všetkým, len ma napadlo, že ked budem jest tie placky so zeleninou tak to bude predstavovat menšie riziko ako maso so zeleninou. Alebo je to jedno? Maso vytvára hnilobný proces a trávi sa omnoho horšie a dlhšie ako to bezmasité jedlo. Alebo je to jedno? Najradšej by som ...

Napsal: čtv čec 23, 2009 6:53 am 

RadkaS píše:Ale to snad ani neni nazor , jen spatna zkusenost. Pripoustim, ze je mozne, ze pokud bych do sebe nahazela probiotika, tak se to treba nestane, ale treba taky stane. Zkouset uz to nebudu . Na druhou stranu bych chtela videt, kolik lidi si tu mikrofloru doplni.. nerikam, ze si ji nikdo ne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř čec 22, 2009 11:27 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Rozhodol som sa na tom výročí konzumovat radšej, tie zemiakovo-múčne placky. Je to velmi nezdravé, ale aspon to vo mne nehnije ako maso. Myslím, že z tohto pohladu to predstavuje menšie zlo. Snád na mna nebudú zazerat. Ale asi nie, lebo oni ich konzumujú tiež iba v omnoho vačšom množstve. T ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř čec 22, 2009 11:08 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Milča píše:Dobrý den pane Jardo, že mi živá strava svědčí jsem zde již psala. Nepodaří se mi ale přesvědčit manžela. Jediné, čeho jsem zatím dosáhla je, že ráno hodinu před snídaní vypije cca 3 deci čerstvé ovocné šťávy. Má to vůbec pro organismus význam, když potom už jí celý den "normálně" ? No, z ...

Napsal: stř čec 22, 2009 11:04 pm 

RadkaS píše:Tak ja mam opravdu negativni zkusenost a uz bych to nikdy nezopakovala. Mam pocit, ze ukon byl proveden dobre, nicmene, dusledky z teto procedury byly velike a jednu dobu uz jsem si myslela, ze se zpatky do harmonie nedostanu. Nekde jsem to jiz parkrat psala na vitarianskych strankach a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: stř čec 22, 2009 10:50 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

RadkaS píše:Pokud by bylo varene jidlo prirozene, proc hnije ve strevech, proc je nasledna stolice zapachajici a tlejici, proc se vytvari zapachajici vetry, proc se tato strava neni schopna prirozene pohybovat ve streve, proc se zhorsuje zdravotni stav, proc je horsi kvalita kuze, vlasu, nehtu, proc ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Základ našich nemocí

Předmět příspěvku: Základ našich nemocí
Napsal: stř čec 22, 2009 10:35 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 66504

Jindra píše:Dobrý den, už mnohokrát jsem se sám sebe ptal "Kde se bere základ neštovic?" Proč každé dítě "musí" onemocnět neštovicemi, aby tak získalo pro život imunitu proti této nemoci? Je toto onemocnění normální a skutečně žádoucí, nebo je opět jen podmíněné nevhodnou stravou? (mimochodem se zís ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř čec 22, 2009 10:17 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jana píše: Dobrý den, děkuji za odpověď, znáte osobně někoho, kdo tím léčil atopický ekzém? Mám na mysli vnější použití, ne vnitřní. Kolik kapek MMS mám dát a kolik vody a na jak dlouho do toho ruce ponořit? Hledám to na těch stránkách o MMS, zatím jsem to nenašla, raději bych radu od někoho, kdo se ...
Stránka 1960 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem