Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 11:00 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1963 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: úte čec 14, 2009 7:57 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 82577

Xion píše:Po vybrati z mrazaku je mozne vlasske orechy rovno dat do flase a skladovat pri izbovej teplote, alebo je lepsie nechat ich den v ladnicke? Já je po vyloupání skladuji vždy v mrazáku, nebo na kratší dobu cca do 14 dní v lednici. Nevyloupané ořechy je nejvhodnější skladovat v nějakém plátěn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 13, 2009 7:05 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:To bolo jednorázové a potom som dal klystýr urinou. Inak sa snažím zdržat sa. To bola asi chyba, že som úplne vylúčil to ovocie. Mám jednu otázku ohladom sposobu sparacovania zeleniny. Mám vo zvyku šalát konk ladový, cibulku,papriku,mrkvu rozsekat tak, že je z toho taká kaša, ktorá sa už an ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon čec 13, 2009 3:27 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Tak ma napadlo, ked som tento príspevok čítal, že mne osobne ide do čreva ten 1l uriny napustit velmi lahko s minimálnym pocitom tlaku. To napúštanie trvá iba pár sekúnd. Potom ju tam držím 20 min a potom bez nejakého výrazného nutkania idem na stolicu. Je to správny postup? Píšete, že proc ...

Napsal: pon čec 13, 2009 11:51 am 

Xion píše:Ok, takze zabranenie oxidacii ma prioritu pred udrzanim v chlade a teple. Vziat si stavu na cesty, pod tym je myslene skonzumovat ich tak do 12 hodin. (pri mojich cestach su ale skonzumovane do 5 hodin ) Tak spíše zabraňte té oxidaci a teplotou se nezabývejte, do 5 hodin to nepředstavuje t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: pon čec 13, 2009 11:46 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Xion píše:Tazko to vyratat, kolko to da KJ, ale na porovnanie medzi dostatok surovej stravy a dostatok varenej, je to zaujimave. Ono ovocne stavy sa nezdaju, ale maju okolo 200 KJ na 1 deci, takze ked sa piju na litre, da to dost energie. Kazdopadne, pripada mi realne, ze vo vycistenom organizme sta ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křeče

Předmět příspěvku: Křeče
Napsal: pon čec 13, 2009 11:39 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 46201

Milča píše:Děkuji za zprávu. Přikláním se k druhé možnosti. Mandličky totiž konzumuji v docela velkém množství, ale vůbec nesolím. Celer jsem do zeleninových šťáv přidávala jenom občas. Tak to teď přežeňte a dodejte párkrát za sebou cca 0,5 litru celerové šťávy denně. Tak po týdnu se to srovná a pot ...

Napsal: pon čec 13, 2009 11:18 am 

viliro píše:Zde jste zapomněl, že už lovci mamutů používali oheň, zajisté ne jen aby se ohřáli. Toto množství, pokud bylo zkonzumované, odpovídá hodnotám podle energetických tabulek na více než 5000 KJ. Živá voda má též dosti značný podíl na dodání energie, volným kyslíkem. Rozdíl je pouze v tom o j ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon čec 13, 2009 11:12 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Pepina píše:Dobry den. Jsem klystyrovy zacatecnik. Zatim jsem provedla jen 3 klystyry a mam otazecku. Po kazdem klystyru se do hodiny ci dvou objevi nadmerna plynatost. Mel by jste prosim nejakou predstavu kde je chyba? Pred i po klystyru vetsinou konzumuji polevky takze si myslim ze stravou to nebu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křeče

Předmět příspěvku: Křeče
Napsal: pon čec 13, 2009 10:53 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 46201

Milča píše:Dobrý den pane Jardo, dnes v noci jsem zažila šílené křeče v nohách. Začalo to silnou křečí na vnitřní straně levého stehna. Když jsem se chtěla otočit na druhou stranu, úplně stejná křeč mě chytla do pravého stehna. Takovou bolest jsem v životě nezažila. Úplně jsem zatajila dech, abych t ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: ned čec 12, 2009 10:13 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

milda píše:Dobrý večer, uvažuji o koupi přístroje na osmózu, ale nemám dost dobrou představu, jaké to bude. Při pátrání u prodejců jsem se dozvěděl, že : "K potřebám pití této vody je nutné dokoupit mineralizátor, který zpět vodu obohatí o nejdůležitější minerály, kterých voda byla zbavena, a které ...

Napsal: ned čec 12, 2009 8:01 pm 

Xion píše:A ked sa tie mnozstva jedia vo varenom stave, tak sa telo z bielkovin nepriotravi? Inak, viem ze podla teorie delenej stravy, sa nemaju obiloviny a strukoviny miesat, no cital som o najnovsich vyskumoch, ktore ukazuju, ze Hayova dieta zlozena na zaciatku storocia nieje az taka presna a tel ...

Napsal: ned čec 12, 2009 6:58 pm 

Xion píše:Je vhodne na cestu zobrat mrkvovu stavu do termosky? Ostane sice chladna, ale neviem, ci nerez neskodi tej stave. Viem, ze niektore ovocie je uvadzane, ako nevhodne na kontakt s kovom, pretoze je agresivne a s kovom nejak reaguje... ale konkretne mrkvova stava (popripade repova alebo zeler ...

Napsal: sob čec 11, 2009 10:32 pm 

Xion píše:Mozem sa opytat, preco doporucujete jest naklicenych strukovin tak malo? Teoreticky, co by sa stalo, keby niekto nahradil pravidelne konzumovanie varenej obiloviny so strukovinou, klicenymi variantami o rovnakej hmotnosti (teda napriklad dovtedy by konzumoval ako hlavne jedlo 100g varenych ...

Napsal: sob čec 11, 2009 9:33 pm 

Sybilla píše:Aké dlhé majú byť klíčky a aké výhonky? Klíčky považujem za dostatočné, keď sú dlhé rovnako ako zrnko čo nakličujem. Výhonky nechávam tak 5-6 cm. Niekedy sa začne pri výhonkoch tvoriť už korienok, čo mi vadí. Neviem ako zabrániť, aby sa ten korienok tak skoro nevytváral. Asi robím niekd ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob čec 11, 2009 8:37 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Mám možnost behat iba po lesnom teréne, takže tá chodza zrejme prejde do toho behu. Možem sa naštastei betónu vyhnút. To s tými kĺbami je pravda, často som s tým mal problém, práve ked som behal po asfalte. Dnes som si dal ovovcnú večeru, aale asi som to prehnal. Zjedol som cca 7 broskýn 3 ...
Stránka 1963 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem