Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 10:28 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1964 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob čec 11, 2009 6:55 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:To som prekvapený, že netreba dodržiavat žiadnu prestavku. Zámerne som sa na to opýtal, pretože konvenční lekári tvrdia, že je to zlé na žalúdok atd. To ste ma potešili tou rýchlochodzou. Ja totiž inak ako rýchlochodzou ani nechodím. Tá pomalá ma dost znervóznuje. Venoval som sa behu. Keby ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pát čec 10, 2009 10:41 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Xion píše:Zemiaky sa uvadzaju ako silne zasadotvorne. Ostanu zasadotvorne aj po uvareni, alebo to plati iba pre surove? Zásadotvorné zůstanou, o tom se můžete snadno přesvědčit kontrolou pH ranní moče po konzumaci syrových i vařených brambor, ale to není vše, co je potřeba pro zdravé tělo. Důležité ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát čec 10, 2009 10:27 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

KarelK píše:Dobrý den, případně večer Jardo, dnes jsem také vyzkoušel techniku SP, ale nezdařila se úplně na 100% podle mých představ. Chci se zeptat jak moc zalěží na vypití dávky vody, tedy toho 1,5 litru na ex. Mě se toto množství totiž nedařilo pít naráz (dařilo se jen z počátku) a tak jsem pil ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: pát čec 10, 2009 10:08 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Jana píše:Děkuji za odpověď, zkouším to znovu, už se mi podařilo, že to vytéká druhou dírkou, ale pořád to jde přes pusu , chci se zeptat, jestli je normální, že mě pak pálí oči a zčervenají, bolí mě dutiny a pálí v krku? Děkuji, zdravím Jana To záleží na tom, čím to provádíte. Po slané vodě to norm ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: pát čec 10, 2009 9:52 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

Naja píše:Dobrý den, již v 16- ti letech se mi na léve noze objevila křečová žíla. Nevěnovala jsem tomu téměř žádnou pozornost a ani jsem si o tomto problému nic nenastudovala. Teď je mi 26 let a už rok mám s nohami trápení. Přibylo několik dalších křečových žil, které začaly bolet a nohy mi každý d ...

Napsal: pát čec 10, 2009 9:07 pm 

Mat píše:Dnes som nakúpil tých avokád viac. Boli ešte tvrdé tak som ich zabalil do novín. Jedno bolo už "akurát" ale ked som ho otvoril tak po vylúpnutí kostky tam boli škvrny tehlovočervenej farby. Neviem či som urobil dobre ae zjedol som to. Po chutovej stránke to bolo ok. Ked som sa bližšie pozre ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát čec 10, 2009 8:34 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jana píše:Dobrý den, na co zavěšujete tu nádobku s vodou? Já ji nemám kam zavěsit, takže s tím dost bojuju, aby ta voda vůbec tekla... Dnes jsem se zděsila červenou barvou stolice, je možné, že to tak obarvila červená řepa? Není možné, že jsem si něco udělala při klistýru a teče mi krev? To by ale u ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: pát čec 10, 2009 7:53 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

Jana píše:Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký názor máte na houby? Mají nějaké hodnoty pro člověka? Také se mají jíst syrové? Předem děkuju hezký den Jana Konkrétně hlívu ústřičnou, doporučuji v příkladu denního jídelníčku a sám ji jím velice často, samozřejmě syrovou a je velice chutná, doporuču ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: pát čec 10, 2009 7:43 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Jana píše:Včera jsem se opravdu dlouho snažila s tou konývkou, speciálně jsem si jí koupila, ale pořád mi to teklo do pusy....Znamená to, že mám hlavu málo nakloněnou? Vždycky, když jsem spolykala spoustu slané vody, tak jsem to vzdala Jana Náklon hlavy má zhruba odpovídat tomu, který předvádím na m ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: pát čec 10, 2009 7:29 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

peta píše:Dobrý den, Jardo, je mi 43, mám něco podobného jako Karel, na gastru mi před 14 měsíci stanovili diagnozu chronický zánět žaludku, tvoří se mi v něm jezírka žluči, sliznice je pruhovaná, 2x mi odstraňovali polypy, ale Helicobacter Pyroli tam nemám. Přes rok tedy denně užívám Controloc - lé ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát čec 10, 2009 6:20 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:Vzhladom na to, ze mam alergiu na kravske mlieko, mozem tvaroh nahradit v tomto postupe bryndzou s rovnakym ucinkom? (predsa, bryndza je jediny mliecny vyrobok, ktory konzumujem ) Teda zjest polievkovu lyzicu lneneho oleja s malym kuskom bryndze. Ci treba to vazne rozmixovat? Celý postup j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv čec 09, 2009 9:31 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Sybilla píše:Súhlasím s názorom že nesprávne plnený a uskladnený olej podlieha skaze ešte pred otvorením fľaše a v takom prípade môže uškodiť. Autorkou metódy použitia ľanového semena a oleja s tvarohom je nemecká biochemička Dr. Johanna Budwig. Článok o jej práci nájdete na stránke WM magazínu Zázr ...

Napsal: čtv čec 09, 2009 7:48 pm 

Mat píše:Ok, tak ich mám opat konzumovat vtedy, ked sa budem cítit subjektívne lepšie, dobre som pochopil? Avokáda sa snád vzdávat nemusím, alebo? Mimochodom tú ryžu som varil cca 45min iba som ju dal do hrnca a zalial teplou vodou a varil. Nijako ju predtým nepreplachoval ani nesolil ani nepražil. ...

Napsal: čtv čec 09, 2009 4:06 pm 

Mat píše:Takže má tých semien jest menej? Jem ich cca 70g-100g na ranajky azapijem to štavou. Keby som si ich nedal na ranajky tak kedy potom? Sú v nich obsiahnuté vitamíny v prírodnej forme, tak by som nechcel mal ich deficit. Ďakujem S Vámi je to fakt na palici, to by opravdu vydržel málokdo. Poku ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: čtv čec 09, 2009 3:53 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Jana píše:Dobrý den, včera jsem Vám psala ohledně MMS a nemůžu to tu nikde najít...tak to píšu znovu, omlouvám se, prosím jestli jste už odpovídal, napište mi, pod jakým tématem ten můj dotaz najdu, omlouvám se! Zarazilo mě, že na internetu prodávají MMS za 590,- a ten pán, na kterého jste mi dal ko ...
Stránka 1964 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem