Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 10:28 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1965 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv čec 09, 2009 11:35 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:Na flasi je napisane, ze tento olej sa doporucuje brat 3x denne pri traviacich tazkostiach. Ja by som sa rad opytal, ako je to s uzivanim rano. Kedze rano konzumujem ovocie alebo ovocnu stavu nalacno, da sa to skombinovat s tou ovocnou stavou (lyzica oleja), alebo je lepsie uzit ju pol hod ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probioticke kultury v strave

Předmět příspěvku: Probioticke kultury v strave
Napsal: čtv čec 09, 2009 11:20 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 9556

Xion píše:Uz dlhsie ma napada taka vec: napriklad, dieta proti parazitom ako premnozene kvasinky, zahrna velke davky probiotik, a vela cibule, cesnaku. Ako ale prave tieto probioticke kultury, bakterie mliecneho kvasenia, zvladaju navaly cesnaku a inych prirodnych antibiotik. Napriklad, zjem bryndzu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv čec 09, 2009 10:55 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Je normálne, že po odkedy jem tie semená mám strašne mazlavú stolicu? Takú poloriedku. Jem ich na ranajky ako som už spomínal. Mimochodom tú ryžu stačí iba uvarit? Nemusím ju dúfam pražit na tuku? Jest prepálený tuk nemienim. Ďakujem Stolice v žádném případě není normální, pokud je mazlavá ...

Napsal: stř čec 08, 2009 6:55 pm 

Mat píše:Dnes mi povedali výsledky na candidu a boli negatívne. Zrejme mi odporúčite opat ovov-zel stravu. Verím, že sa to už pohne správnym smerom. Obiloviny nejem, iba pohanku, a skúsim tú celozennú ryžu, ktorú ste mi doporučili. Ďakujem Candida je velice tvrdý soupeř a po zdánlivě vyhrané bitvě s ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř čec 08, 2009 5:19 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jana píše:Děkuji za odpověď, včera jsem si koupila ten roztok MMS od pána, na kterého jste mi dal kontakt. Na netu jsem našla, že to prodávají za 590,- Kč , on mi dal 0,5 l za 50,-, příjde mi to podezřelé , určitě tomu můžu důvěřovat? Vy jste používal ten od něho? Pročítám si ty stránky, kde je o to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: stř čec 08, 2009 4:12 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Mat píše:Mohli by ste mi prosím napísat ako tú pohanku mixujete? Mám ju rozmixovat a vypit a potom zjest ten šalát zo zelenolistej zeleniny aby sa uvolnil ten rutín. Je to správne? Ďakujem Já pohanku nijak nemixuji, buď ji jím pouze máčenou se zeleninovým salátem, nebo ji proženu skrz dvouhřídelový ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř čec 08, 2009 6:15 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:U tych mandli to neviem odhadnut, aby to tu vodu vysalo. Vzdy tam nejaka ostane. Inak, pouzivam tie so supkou. Nebrani ta supka nasavaniu vody? Pretoze vzdy mam pocit, ze nasaju velmi malo vody. Je lepsie konzumovat mandle zbavene supky, alebo so supkou? Ked po 12 hodinach nenastane vhodna ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: stř čec 08, 2009 6:05 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 82577

Xion píše:Este sa opytam, lahko prikryte vieckom, myslite tak, ze viecko akoby priliehalo celou plochou, ale neuzavrie sa to uplne, ale ostanu tam mikroskopicke medzery, alebo to myslite, ze napriklad na tanier sa polozi male viecko alebo prikrivka, takze tam ostanu pomerne velke medzery po okrajoch ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: úte čec 07, 2009 9:49 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

KarelK píše:Dobrý den či večer Jardo, v odpovědi z 26. března 2009 zmiňujete očistu žaludku. Mužete mi prosím tuto techniku více přiblížit. Mám totiž se žaludkem trochu problém. Na gastru mi řekli, že u mě dochazí k částečnému vstupu žlučových šťáv do žaludku a tak usuzuji, že mi to nejspíš občas zp ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: úte čec 07, 2009 9:37 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Araila píše:Obilovinám se snažím vyhýbat, protože jsem se jednak o nich dočetla dost negativního v souvislosti s lidskou stravou, jednak jsem sama zjistila, že mne třeba chléb nebo rohlíky nadýmají, takže nevidím žádný rozumný důvod, proč je dále jíst. Prozatím ještě zůstávám u vařených krup, které ...

Napsal: úte čec 07, 2009 9:15 pm 

Mat píše:čo mi bráni? Už som vyskúšal jest iba zeleninu a ovocie a chudoil som ešte výraznejšie. Preto som skeptický. Vyskúšat to ale vyskúšam. U tých semien 100G neprekročím ani náhodou. Je to menej. Je možné niečo pripravit z hrubej celozrnnej kukuričnej múky? Z kukurice sa vraj priberá, tak ma to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: úte čec 07, 2009 9:00 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Araila píše:Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda a jak klíčíte semena, jakou soupravu na klíčení doporučujete, eventuelně jaký postup. Sama jsem zkoušela klíčit v PET lahvích (nerada, nemám ráda plasty, ale dobře se v nich semena promývají) pšenici - ale ta kvasila a nechutnala mi, pohanku - ta klí ...

Napsal: úte čec 07, 2009 7:54 pm 

Mat píše:Mne nie je blbo po pomarančoch, práve naopak, preto ich jem. Ani po pohanke. Jediné z čoho je mi "blbo" je moja váha. Zhánat "úplne čerstvé vajcia", to je dost problematické. Avokádo začnem jest vo vačšom množstve. Najnovšie ma trápi bolest vlavo od pupka asi 10cm. Mám dojem že ma to bloí z ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: úte čec 07, 2009 4:45 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Araila píše:Velmi oceňuji vaše stránky, které jsou cenným zdrojem mnohých, hlavně již osobně vyzkoušených informací a zkušeností. Vysoce si cením lidí, jako jste Vy, kteří nejdou s davem, ale hledají vlastní cestu pro svůj život a takto získané poznatky jsou ochotni předávat i ostatním. Chtěla jsem ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bylinky, menstruační bolesti

Předmět příspěvku: Bylinky, menstruační bolesti
Napsal: úte čec 07, 2009 1:16 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 14301

Jana píše:Haha, ne, s grapefruitem jsem si to nespletla, jen jste mi tam říkal přesně ten název Jetel atd.....(teď to tu sebou nemám), našla jsem si to na netu, vidím růžový květ, a učinila jsem tento závěr )))), takže se může použít takový ten běžný jetel s bílým květem jak je všude? ))) Omlouvám s ...
Stránka 1965 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem