Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 10:06 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1966 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bylinky, menstruační bolesti

Předmět příspěvku: Bylinky, menstruační bolesti
Napsal: úte čec 07, 2009 11:30 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 14301

Jana píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně odšťavování jetele.... Vy jste mi říkal přesně ten druh, jaký se má odšťavit, ten s tím růžovým květem, bohužel je všude k mání ten s tím bílým květem....ten růžový jsem viděla dneska poprvé a s velkou radostí jsem si ho natrhala cestou do práce... ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: úte čec 07, 2009 6:03 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Zakladam novu temu, kedze oriesky a semienka maju v zdravej vyzive velke zastupenie. Cital som, ze orechy je dobre namacat, stanu sa lepsie stravitelnymi. To aj robim. No neviem, ako dlho by sa mali namacat, ja ich namacam 6-8 hodin. Obcas sa mi vsak stane, ze na ne zabudnem, alebo na ne n ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 06, 2009 10:01 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:To ja ale iba zelenina. Čo s tou pohankou? Chutí mi a zasýti ma. Okrem toho to obilovina nie je. Čo tie semená ved tie sú kalorické a na candidu vplyv nemajú. Ked po tejto strave iba o zelenine opat schudnem tak čo potom? Cesnaku cibule jem dost aj teraz. Laktobacily takisto. Na pomaranče s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pon čec 06, 2009 8:11 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Host píše:Šlo mi například o chleba koupený ve zdravé výživě respektive o variantu čím nahradit produkt z bílé mouky a bude to menší zlo... Zdravý chleba skutečně neexistuje, ale pokud si chcete sice škodit, ale co nejméně, tak se ptejte na chleba Ason, je mimořádně trvanlivý, chuťově velice dobrý, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pon čec 06, 2009 7:16 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Host píše:Zdravím, jak je to s chlebem a jeho druhy? Klasický chléb z bílé mouky bude asi hodně kyselinotvorný ale co třeba černý, graham, celozrný apod.? Který z nich je nejvíce neutral popřípadě zásadotvorný? Na toto téma je zde již celkem dost napsáno, zkuste to prohledat a docela Vás zklamu, že ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: pon čec 06, 2009 7:01 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Mat píše:Poraddte mi prosím ako a akú urinu používat na kvapkanie do očí. V poslednej ich mm dost červené a režú ma. Zrejme to je nedostatočným spánkom. Bolia ma aj očné nervy. Ďakujem Do očí pouze čerstvou a nejvhodnější způsob aplikace je takovou malou plastovou vaničkou na výplach oka borovou vod ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 06, 2009 6:50 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Na ranajky si dím cca 80g semin, ktoré úplne rozmixujem na kšu resp máslo. To zapijem 0.5l štavou pomarančovou neriedenou Na obed namočím 100g pohanky+šalát cca 250-300g. Na večeru si dám cca 60g namočenej pohanky+ šalát cca250g. Pijem štavy vodu z RO a trochu nízkomineral vody. Dávam si ke ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: ned čec 05, 2009 7:56 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 82577

Xion píše:Ako doporucujete skladovat klicky, aby najdlhsie vydrzali? Ja ich po dokliceni davam do ladnicky, ale neviem, ci ich mam dalej preplachovat, a ci ich mam nechat prikryte alebo odokryte. Konkretne si robim kliceny cicer, mungo, a posledne skusam aj jacmen. Po naklíčení skladuji v ledničce l ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Alkoholismus

Předmět příspěvku: Alkoholismus
Napsal: ned čec 05, 2009 3:11 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 46400

Grace píše:Zdravím. Děkujeme za poskytnutý prostor, ale bohužel by jsme si v představách o stylu diskutování nevyhovovali. Tento způsob konverzace nám vyhovuje a chceme v něm i nadále pokračovat, třeba že na jiném fóru. Doufám, že mluvím za dost lidí co chodí na AbeceduZdravi. Zakládám nové fórum na ...

Napsal: ned čec 05, 2009 1:12 pm 

Kakamila píše:Milý Jardo, nevím sice z čeho jste usoudil, že budeme porušovat pravidla diskuse. Chtěli jsme jenom pokračovat v diskusi, ve které jsme si předávali infomace a zkušenosti s alkoholem a abstinencí. To je skvělé, že jste přestal, když jste chtěl. Ale je hromada lidí, kteří to tak rychle ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: ned čec 05, 2009 12:36 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

viliro píše: Veškeré piva mohou být zásaditá, i když naměřené hodnoty jsou nižší jak 7 pH. Citron je též zásaditý i když má 4 pH. Mrkev a veškerá zelenina (kromě petržele a dozrálých hrušek), má hodnoty menší než 7 pH, přesto jsou zásadité. Není problém provést úpravu piva,vína, čaje, výluhů z rostl ...

Napsal: ned čec 05, 2009 12:05 pm 

Natura píše:A mně se to tu líbí, Jardovi děkuji, že nás tu (snad) nechá. Jsem ráda, jak se tu postupně scházíme. Je to pár hodin, co byla diskuze založena, a už je nás tu několik. Jde poznat, že i do Abecedy Zdraví jsme stejně tak často vlastně všichni nahlíželi a kolikrát nepřispívali. Mě to hrozně ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Výpočet a úprava BMI

Předmět příspěvku: Výpočet a úprava BMI
Napsal: ned čec 05, 2009 11:35 am 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 126068

Natura píše:BMI se mi zdá někdy až příliš benevolentní, a to zvláště u malých postav. Je to především proto, že samotná váha neříká nic o rozložení tuků a svalů v těle. Takže já i kdybych měla o 10 kg více tuku na sobě, tak budu stále "v normálu". Takhle vycházím už do podváhy, což spíše podle mě zn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: ned čec 05, 2009 10:46 am 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

viliro píše:Asi platná zákonitost se mně netýká. Zřejmě pitím živé vody, nahrazují konzumaci mrkve. Že ostatní lidé vodu nepijí, je to pouze to tím, že jsou málo informováni o účinku, které má živá voda, získána pomoci elektrolyzéru. Koření a léčivé rostliny jsme pěstovali ve velkém, od anděliky až ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: sob čec 04, 2009 3:55 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Sybilla píše:Archaicky poviem, že chlieb, je boží dar. A pánbožko, nech je ním ktokoľvek, by nedal ľuďom niečo, čo škodí. Škodia si iba ľudia sami. Stačí sa pozrieť v obchode do regálov s tým, čo sa dnes volá chlieb. Pravý kváskový chlieb, predstavujúci kuchyňu našich predkov, je ručne zpracovaný ch ...
Stránka 1966 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem