Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 9:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1967 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Surove vajicka - syrová vejce

Předmět příspěvku: Surove vajicka - syrová vejce
Napsal: sob čec 04, 2009 6:13 am 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 89476

Xion píše:Dobry den pan Jarda, chcel by som sa opytat, preco musia byt surove vajicka nanajvys dva dni stare. Ked mam overeny zdroj, a kratko po zneseni ich dam do ladnicky a pri 6 stupnoch ich tam uskladnujem, nemozem si ich zmiesat s cesnakom napriklad az po 5 dnoch? Ci prebieha tam nejaky proces, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pát čec 03, 2009 7:22 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Jana píše:Dobrý den, prosím dal byste mi odkaz na nějaké stránky, kde bude napsáno, že PH moči má být 7,3 - 7,5? Na netu totiž všude nacházím, že mezi 5 a 8 je to ok.... Děkuji zdravím Jana Asi ne, obecně platný rozsah hodnot pH moči mezi 5 a 8 se týká běžného stavu překyselené populace, ale pH moči ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: pát čec 03, 2009 6:56 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

Merit píše:Dobry den! Poprosil bych o radu. Ktere pivo je vlastne zasadite. Nejde mi o reklamu, ale rad bych to vedel. V ramci cele byvale ČSSR. Moc dekuji Merit Tak dobrý pivař zase nejsem, abych znal veškerá piva v rámci celé bývalé ČSSR. Osobně piji pouze Pilsner Urquell o kterém vím, že je zásad ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Šankhaprakšálana a candida

Předmět příspěvku: Šankhaprakšálana a candida
Napsal: čtv čec 02, 2009 5:02 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 20830

Misah píše:Vážený pane Zajíčku, ráda bych Vám poděkovala za Vaše stránky Zdraví-az, které jsem nedávno objevila. Po jejich pročtení Vám musím jedině poděkovat, protože nejen, že se zabývají tím, co je pro mne zrovna nyní aktuální, ale také jsou psány přátelskou formou, která je pro mne nejen srozumi ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv čec 02, 2009 10:13 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Petra píše:Dobrý den Jardo, rozhodla jsem se konečně pro reverzní osmózu, chtěla bych jen poradit, zda bude stačit ta nejlevnější 75 GPD za 1590,- Kč, kterou máte na vašich stránkách i zřejmě je vidět ve vašem článku v receptáři a pak jestli k tomu musím koupit ještě to příslušenství, hadičku určitě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: čtv čec 02, 2009 10:02 am 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

Xion píše:Ked sme uz pri pseudovedach, napriklad aj cela psychiatria je pseudoveda. To máte plnou pravdu, naprostá většina psychických potíží souvisí ze zaneřáděným tlustým střevem a pouhopouhý pravidelný denní výplach střeva klystýrem velice rychle potíže zahání. Bohužel se naprostá většina lidí my ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř čec 01, 2009 9:12 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

V pátek 22 května 2009 6:59 jsem zde napsal, že o MMS nic nevím, skutečně jsem tuto látku neznal a nemohl se tudíž k dotazu vyjádřit. Protože mě MMS zaujalo, tak jsem dlouho nepřemýšlel zajistil si vše potřebné (chloritan sodný, kyselinu citrónovou, kapátko pipetku, tmavé lékovky) a celou léčbu s vá ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: stř čec 01, 2009 8:38 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Jana píše:Dobrý den, nemáte nějakou radu na věčně roztřepené, lámavé nehty? Co hlavně jíst, popř. něčím je potírat? P. S. čím jste říkal, že si mám čistit ty zuby, aby se nekazily??? Předem moc děkuji za odpovědi, zdravím Jana Poškozené nehty jsou vzorovou ukázkou nedostatku hořčíku, železa a křemík ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: stř čec 01, 2009 10:59 am 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

viliro píše:Organizmus se tomu zřejmě přizpůsobuje, že ani kombinace chleba-brambory, se neprojevuje u mě produkcí plynů. Kdo má tento problém, dá se jednoduše řešit, kořenit bazalkou,meduňkou či mátou. Poohlížet se co konzumují v Rusku, není nutné, stačí se zde přítomných poptat, jakou stravu převá ...

Napsal: úte čen 30, 2009 10:12 pm 

viliro píše:Tak to považují za dokonalý nesmysl. Chleba mně nikdy nedělal sebemenší problémy. Lépe řečeno, bez chleba bych nemohl ani existovat. Raději použijí chleba,než brambory, knedlíky či těstoviny. Nedovedu si představit bramborový salát bez chleba a čilli, jako hrách a kysané zelí a zase k to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pickles

Předmět příspěvku: Pickles
Napsal: úte čen 30, 2009 9:00 pm 

Odpovědi: 45
Zobrazení: 69917

Mat píše:Čítal som, že sol uvolní stavu z tej zeleniny. Ked riasy tak ktoré? Mám z toho trochu obavy, lebo ked sa to zle spraví tak to namiesto kvasenia začne hnit a tomu by som sa rád vyhol. Možete mi doporučit nejakú knihu receptov čo máte odskúšané? Ďakujem To je pravda, ale velice záleží na tipu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte čen 30, 2009 8:39 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Ked ich ale spotrebujem za týžden tak stačí aj ten povodný obal v ktorom sú zabalené nie? Ja ich plánujem hned aj spotrebovat po zakúpení. Mám aj sklenenú dózu do ktorej ich zvyknem presypat, no nie všetky sa tam zmestia. Dám tam len jeden druh. Takže ten tekvicový olej netreba dávat hned d ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pickles

Předmět příspěvku: Pickles
Napsal: úte čen 30, 2009 4:17 pm 

Odpovědi: 45
Zobrazení: 69917

Mat píše:Vy sol nedoporučata, ale do tých pickles sa dat musí. Je dobré tam dat morskú sol? Nejaká sol tam íst musí. Aká je najlepšia nádoba? Plastová alebo kameninivá prípadne nejaká iná. Ktorý typ zeleniny je najvhodnejší čo sa týka zásoby laktobacilov? Ďakujem Trochu soli je asi vhodné, ale s úsp ...

Napsal: úte čen 30, 2009 3:44 pm 

Xion píše:Je slabohnedej farby. Zistim u vyrobcu, akym sposobom je lupana. Je to presne tato http://www.marianna.sk/index.php?go=19 Teda, nechapem, preco maju ludia taky obrovsky zvyk vsetko tepelne upravovat, aj pohanku vsade na internete varia, pecu, a potom vsetci placu, ze im nechuti a ze ju jed ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte čen 30, 2009 3:38 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jana píše:Dobrý den, ještě jednou bych Vám chtěla moc poděkovat za všechny informace, které jsme od Vás získaly během naší návštěvy v neděli. Snažím se to všechno utřídit a postupně nakupovat potraviny a vše, co jste mi doporučil. Mám dotaz: V lékárně mi dali místo Pangaminu Pargavit, všimla jsem si ...
Stránka 1967 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem