Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 197 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned led 26, 2020 3:48 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

MartinaR píše:Ahoj,tak i já to mám už za sebou. Tady jsou moje zážitky: v pátek jsem pila do 14 h.1,5 l jabl.stavy do 18h. 2,5 l vody, to už mne začala pobolivat hlava,v 18h. první epsomka ve 20 h.druhá epsomka mezi nima už byla lítačka na WC a 1 klystýr, hlava pořád bolela, už mně napadali myšlenky ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: ned led 26, 2020 7:56 am 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

miroj píše:Vcelarim od roku 1986 a viem o com hovorim. Je pravda, ze medy ktore pochadzaju z polnohospodarskych rastlin mozu obsahovat stopy chemikalii. Za to ani poctivy vcelar bohuzial nemoze a nijako to neovplyvni. Mal som zatial medy na rozbore 2x a vsetko bolo OK. Ale ani ja neviem co je podla ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: ned led 26, 2020 7:50 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Gandalf píše:Díky, asi do to půjdu. Manželka souhlasila a po téměř dvacetiletém soužití jsem si s ní už asi ledacos vyměnil, tak by to nemusela být uplná kruťárna, jako od úplně cizího člověka- Otázkou je, jak a jestli to zabere, ale to nevím dokud nezkusím. Tak jistě, ale na druhou strany máte pomě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: sob led 25, 2020 8:57 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

miroj píše:Precital som si toto vlakno a zaraza ma, ze ludia, ktori sa zaoberaju zdravim dokazu podcenovat taku kvalitnu potravinu akou je med. Samozrejme, pokial sa nejedna o vyrobky z obchodnych retazcov. Med sa moze a mal by sa konzumovat denne. I.P. Neumyvakin vo svojej knihe "Zijte dlouho, zijt ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Pocit zápachu cigaretového kouře.

Předmět příspěvku: Pocit zápachu cigaretového kouře.
Napsal: sob led 25, 2020 8:09 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 22398

Slávek.B píše:Děkuji za rychlou reakci. Právě bych řekl, že mám čich v tuto dobu otupělý. Cigaretový kouř cítím i když nikdo v okolí nekouří a je jedno zda jsem doma, v práci či v autě. V podstatě cítím jen ten kouř. Jedině kde to nejde cítit je na čerstvém vzduchu. Záda bolí, ale u lopatek, ale to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Pocit zápachu cigaretového kouře.

Předmět příspěvku: Pocit zápachu cigaretového kouře.
Napsal: sob led 25, 2020 4:23 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 22398

Slávek.B píše:Dobrý den, obracím se na Vás s zda jste se někdo nesetkal s pocitem zápachu cigaretového kouře. Jsem nekuřák a zápach cítím cca. týden. Ráno po probuzení zápach cítit nejde. Nejintenzivnější je to v průběhu dne. Zápach cítím hlavně v uzavřených prostorech. Venku tento pocit mizí. Před ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob led 25, 2020 11:29 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:dakujem za odpoved, takze vas nazor je ze ak ju "vyhladujem" stravou a spolu s uzivanim vlakniny, probiotik sa mi ju nakoniec podari dostat po kontrolu ? aj bez pripravkov ako grep. kvapky, oreg. olej ci candex ? momentalne som takmer 3 tyzdne na diete, ono mna motivuje ked vidim vysled ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: sob led 25, 2020 11:25 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Madla píše:Nevím, jak dalece je v praxi vyzkoušené (a s jakým výsledkem) odvolání se na Úmluvu o právech dítěte. Od roku 1992 platí, že všechny děti mají na základě této Úmluvy tzv. participační právo. Znamená to, že dítě jakéhokoliv věku má právo dostat informace, které se ho týkají, má právo se k ...

Napsal: pát led 24, 2020 4:01 pm 

marokanka píše:Už jsem to nastudoval a je to mnohem snazší, než jsem čekal. Určitě vyzkouším. Ono to kupované navíc obsahuje sojovku (kde je pšenice, ač fermentovaná) a rýžovou mouku, což taky nebude na tu Candidu ideální. Jsem zvědav, kdy tu mrchu zkrotím. Po týdnu závratí, únavy, bušení srdce a úz ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nevolnost po každém jídle

Předmět příspěvku: Nevolnost po každém jídle
Napsal: pát led 24, 2020 2:36 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 52048

kobliii píše:Díky. Ip6 objednávám, momentálně mám doma inunobran, tj podobne složení (ryzove otruby) myslíte, ze by mohl tsky zabrat? Jinak dnes jsem byl sonu břicha vse v pořádku. Takže za ty travici obtíže, můžou určitě bud smejdi nebo tezke kovy v traktu. Nemám vyzkoušeno tedy nevím jak se přesně ...

Napsal: pát led 24, 2020 2:34 pm 

marokanka píše:Jardo, moc Vám děkuju za tipy. Endiaron bohužel kvůli obsahu laktózy nemohu, ale pokusím se najít nějakou alternativu. To by mě mimochodem zajímalo, jak je to s tou laktózou v lécích, protože v laktobacilech se jako alergen taky mnohdy uvádí a např. ten Lepicol mi žádné problémy neděl ...

Napsal: pát led 24, 2020 2:28 pm 

Gandalf píše:Ahoj. Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o vhodnosti, pokud by dárcem byla moje manželka? Tedy žena by dala svoji mikrofloru muži? Léčím se jíž 7 let s boreliozou a ač mě 3,5 letá antibiotická kůra celkem dost pomohla od všech možných koinfekcí a imunita trochu povyskočila, zdráv zdale ...

Napsal: pát led 24, 2020 2:22 pm 

fingerol píše:Kremelima vs sanogel bylo mysleno, ze oba maji cistit strevo a z meho pohledu kremelina je kremik a sanogel je kremik v gelu. Nebo se pletu a ten gel je na cisteni lepsi. Jinak mam koupene tyto enzymy https://www.gorilla-fitness-eshop.cz/tr ... 0-tob-3ks/ Jsou take dostacujici? A na sl ...

Napsal: čtv led 23, 2020 9:24 pm 

ingvius píše:ano je to mozne, ale co som sa docital tak tie pripravky proti candide treba pravidelne striedat aby si na ne nezvykla... po dlhsom rozmyslani ma napadlo, nemoze candidu zivit aj to ze pocas diety mam vysoky prijem bielkovin (proteinov) ? ked sa mi to potrvdi ze candida si zvykla na ore ...

Napsal: čtv led 23, 2020 9:20 pm 

marokanka píše:Pěkný den všem, po důkladném prostudování této diskuze jsem si řekl, že také přispěji svou troškou do mlýna. Okolo minulých vánoc mě začala trápit zácpa, sváděl jsem to málo pohybu okolo svátků a hříchy v jídle. Po třech měsících neměnného stavu, jsem to začal řešit skrz lékaře, proto ...
Stránka 197 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem