Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 8:39 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1970 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř čen 24, 2009 8:39 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:To som rád a dakujem za tip. Tekvicové a sezamové semeno sa dá tiež zapit zeleninovou aj ovocnou? Dnes som nevytrel dosucha mlynčeka vytvorila sa tm tenká vyrstvička hrdze. Taký typický hnedočervený povlak. Dá sa to nejako šetrne odstránit. Asi by som nemal používat abrazívne čistiace prost ...

Napsal: stř čen 24, 2009 6:45 pm 

Mat píše:Este sa spýtam ku tej ryži. Možem do nej pridat kari a omastit ju olivovým resp. repkovým olejom alebo ten olej mám dat iba do šalátu a ryžu nechat tak iba uvarenú? Mimochodom to lanové semeno je lepšie tak ako ste mi napísali. Vypil som to pred obedom mal som zel. šalát a pohanku. Ked som ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř čen 24, 2009 4:33 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Xion píše:Mat, ked si chces dat cokolvek dokopy, musis sa naucit pocuvat svoje telo. To co plati pre jedneho, nemusi platit pre druheho. Vsetky stravovacie rezimy su len zaklad... treba ich prisposobit konkretnemu cloveku. Je mozne, ze v diete tvojmu telu nieco vadi. Predstav si, ako sa stravuje vac ...

Napsal: stř čen 24, 2009 7:50 am 

Mat píše:Šalát bez cesnaku si neviem ani predstavit. Dávam tam aj iné koreniny - kurkuma,aníz,fenikel,bazalka,paprika,oregano... Dávam si tam aj cibulu, pór ked je po ruke(ten má fantastickú jemne cibulovú chut). Vždy to získa prfektnú chut a v spojení s tým olejom repkovým ev. olivovým je to hotová ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř čen 24, 2009 7:43 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

nofingers píše:Dobry den, chci se zeptat jak dlouho se da skladovat urina, konkretne v PETce, jestlize ji chci pouzit do nalevu, abych si nezpusobil nejake problemy...? Je chyba, kdyz je zminena PETka pri skladovani uzavrena? Diky za odpoved a Vas cas.............Petr Prameny se v doporučeních různí ...

Napsal: úte čen 23, 2009 8:49 pm 

Mat píše:Ten cesnak bol už v rej hlavičke nejaký nažltlý. To,že je taký som zistil ked som tie strúčiky lúpal. Bol nejaký zvláštny, tak dúfam, že som nepojedol nejaký skazený. Zjem denne asi 2 strúčiky ráno, potom do šalátu 4 a na večeru 4. Dávam si tie navačšie. Dúfam, že je to ok. Okrem toho jem a ...

Napsal: úte čen 23, 2009 5:50 pm 

Mat píše:Ok, už je mi to jasné. Dnes ma na padla jedna vec ohladom toho cesnaku. Može sa zkazit? Mal som pocit že nejako zožlkol. Ja som ho zjedol. Urobil som tým nejakú chybu alebo? Ak bol zle skladovaný, tak kde je ho najlepšie skaldovat? Ďakujem Česnek se skladuje na suchém místě při běžné pokojo ...

Napsal: úte čen 23, 2009 4:24 pm 

Mat píše:Nie je nutné to po tom namočení mixovat ze? Predpokladám, že to bude po tom 12 hod. máčaní dost makké. Alebo nie? Ďakujem Nevím, zda jste to pochopil správně, ale namáčí se rozemleté lněné semínko, tak proč ho ještě mixovat, píšu tam jasně, že se to dá vypít a ne, že se to má kousat. Měkké ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyzařování elektromagnetických polí, záření slunce, nebo růz

Napsal: úte čen 23, 2009 4:16 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 224541

Jana píše: Zdravím Vás, jelikož se asi chystáme na delší dobu do Austrálie a všichni mi doporučují krémy s vysokým ochraným faktorem (cca 30), zajímal by mě Váš názor. Je známo, že v Austrálii je velice nebezpečné se pohybovat na slunci bez namazání....nehodlám ležet na pláži, ale i přesto samozřejm ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: pon čen 22, 2009 10:08 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 100960

stana píše:Dobrý večer,nedávno jsem Vás kontaktovala ohledně kandidy a chlamidiozy.Osobně jsem Vás z důvodu dalších testů ještě neoslovila z důvodu neúplně diagnózy.Ráda bych se Vás zeptala jak léčit boreliózu která se mně po roce vrátila a předtím jsem s ní již 3 roky bojovala.Má souvislost s těmit ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pon čen 22, 2009 9:43 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Jana píše:Dobrý den, předem musím napsat, že Vaše názory se mi velice líbí a velice vás obdivuji. Jen některé věci mi připadají takové zvláštní. Opravdu si myslíte, že teplé jídlo a voda nejsou pro člověka přirozené? Vždyť teplé maso jedli lidé už v pravěku, za tu dobu si tělo nezvyklo? Co se týče v ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: pon čen 22, 2009 9:21 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

Jana píše: Dobrý den, je zajímavé, že píšete, že se nemá jíst během jídla, což mi připadá zvláštní, já bych do sebe nedostala víc jak pár soust bez pití a myslím, že jídlo příjemněji "klouže do krku" třeba i dětem, ne ... apod. Vím, že za mládí našich rodičů dětem zakazovali pít před jídlem, že už s ...

Napsal: pon čen 22, 2009 9:01 pm 

Mat píše:No s tou psychikou som na dne to je fakt. Z každej strany počúvam stále ako zle vyzerám a ko nutne potrebujem varenú stravu atd. Úplne som z toho zdeptaný. Tie veci vyskúšam. Mimochodom to lanové semeno mišam do šalátu 1 lyžicu rozomletého a do šalátu dám repkový olej. Vadí mi, že sa to v t ...

Napsal: pon čen 22, 2009 10:34 am 

Mat píše:Ja tie články začnem ignorovat, pretože sa vždy iba rozčúlim. Prírodné fungicídne látky telu dodávam(cesnak,cibula-rozne druhy,paprika). Začnem ešte s tým Lapachom a kyselinou kaprylovou. Perfektnou životosprávou,no to je velmi diskutabilné. Učite to má značný vplyv, ale ja osobne poznám lu ...

Napsal: pon čen 22, 2009 6:07 am 

Mat píše:Skvelé články,až na to že si odporujú. Vjednom píšu, že ovocie je nevhodné a v druhom ho doporučujú, ten istý druh. tkaže tie pomaranče, jablká, slivky sú vhodné aj nevhodné. Skvelé z toho sa dá vyvodit záver.... Kolko článkov tolko názorov. Ved to je práve to čo ma metie, že neexistuje jed ...
Stránka 1970 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem