Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 8:39 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1971 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned čen 21, 2009 10:05 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Tú pohanku zjem za den celkovo cca 160g v nenamočenom stave. Rozdelím to na obed a večeru. Jediné logické riešenie mi napdá v podobe tých sacharidov, lae tie vraj nemožem kvoli candide. Osobitne ma zujíma pomarančová šťava, tá vraj robí kandide dobre, ale mne tiež. Vposlednej dobe som ju ve ...

Napsal: ned čen 21, 2009 8:55 pm 

Mat píše:Ved ja jem ako ste mi doporučili, pijem štavy(už ich ani neriedim), semená teraz nedávno som začal stými vitamínmi. Tú pohanku snád možem nie? To obilovina ani nie je. Sám ste mi napísali, že sacharidy sú potrebné ku získaniu energie. Sám ich jete. Dávam si hodne cesnaku, cibule. Z čoho mám ...

Napsal: ned čen 21, 2009 6:19 pm 

Mat píše:Ďakujem za predošlú odpoved a hned sa aj spýtam. Dá sa niekde zisit akú má tá pohanka energetickú hodnotu? Myslím 100g nenamočenej pohanky. Nikde to nemožem náist a ani na tej pohanke samotnej to nie je. V poslednej dobe jem len to a zeleninové šaláty, ovocie - čeršne,jahody, jablká, citrón ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Infekční mononukleóza

Předmět příspěvku: Infekční mononukleóza
Napsal: ned čen 21, 2009 5:52 pm 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 42540

Sybilla píše:Vírus EBV môže poškodiť funkciu pečene (játra) preto je ju treba šetriť a potom vyčisiť a regenerovať. Liečba trvá asi 6 mesiacov, 2-4 mesiace držať dietu a fyzicky sa šetriť. To, že lekári si nie sú istí, nie je prejav ich neschopnosti, ale zrejme veľmi mierneho priebehu a testov krvi ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: pát čen 19, 2009 2:52 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

Jana píše:Dobrý den, takže že zelené čaje jsou zdravé, je jen pověra? Známá sayonara (

Fórum: Životní osudy   Téma: Co jíst, aby mě to zasytilo na delší dobu

Napsal: pát čen 19, 2009 2:36 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 25427

Jana píše:Petra 35 let, BMI 19,3 Dobrý den, objevila jsem Vaše stránky a pořád mi vrtá hlavou vše, co tam píšete. Už hodně let přemýšlím nad tím, co se sebou.... celé dětství a část mládí jsem řešila, narozdíl od většiny lidí, jak ztloustnout. Zdědila jsem rychlý metabolismus a ač jsem jedla sebevíc ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát čen 19, 2009 1:02 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Jana píše:Dobrý den, asi zde nemůžete uvést přímo výrobce, kterého doporučujete, ale alespoň kolik tak stojí opravdu kvalitní odšťavňovač? A pak jsem se chtěla zeptat, kde berete v zimě takovou spoustu ovoce, které uvádíte ve Vašem příkladu jídelníčku? Vřele děkuji za odpověď, Jana Uvádět zde mohu c ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Akné

Předmět příspěvku: Akné
Napsal: čtv čen 18, 2009 4:32 pm 

Odpovědi: 192
Zobrazení: 288169

sisty píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se můžu zbavit akné, únavy a přibírání na váze. Předem děkuji Zadejte do vyhledávání, vpravo nahoře, výrazy akné, nebo špatná pleť, případně i jiné, nevím kolikrát jsem na toto téma již odpovídal a do jakých detailů. Zde je potřeba si hlavně uvědomit, ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv čen 18, 2009 4:11 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Araila píše:Takže od té doby máme já i maminka chronickou rýmu, která se zhoršuje vlivem vlhkosti (za deštivých dnů) nebo náhlou změnou teploty (průvanem) a každý den začíná ihned po probuzení. Při alergických testech v nemocnici vše vyšlo negativně (konkrétní alergen nezjištěn) - takže jen předepsa ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: stř čen 17, 2009 7:20 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Milča píše:Dobrý den pane Jardo, tak mi ho právě přivezli. Tedy Angel Juicer. Minulý týdem jsem ho objednala a dnes mi ho přivezli. Měla jsem štěstí, že firma právě čekala dodávku z USA. Moc se těším, až ho večer vyzkouším. No doufám, že to zvládnu, uvidím jestli je tam český návod. To je tak jednod ...

Napsal: stř čen 17, 2009 7:09 pm 

Mat píše:Dostal som tieto lieky - Sporanox. Bolo mi povedané, že to musím apíjat iba vodou tesne po jedle. To mi nie je velmi po chuti, lebo vodu vobec nepijem(iba tú prefiltrovanú a iba večer a málo). Zakázali mi počas užívania tých liekov užívat vápnik. Čo ma tiež naštvalo. Mimochodom, prečo s ten ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Infekční mononukleóza

Předmět příspěvku: Infekční mononukleóza
Napsal: stř čen 17, 2009 11:06 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 42540

Petra píše:Co se týká toho zinku, mohl by mít i ty tabletky v chelátové vazbě, nebo jste myslel přírodní produkty, třeba dýňové semeno, ve kterém tuším je zinek. Pokud myslíte ty tabletky, nevíte jestli se nebudou "třískat" s homeopatikama (kapky od MUDr. Jonáše). Co se týká tý stravy - zelenina a o ...

Napsal: úte čen 16, 2009 9:07 pm 

Mat píše:Tento si s ktorým som hovoril ja mal cukrovku alebo niečo podobné. Ale čo sa týka jeho zjavu, tak posobil zdravým dojmom. Popri tom ako mi radil, popíjal Colu. Povedal, že celozrnné pečivo vraj možem akourát nie 20 kusov naraz ako som to niekedy robil, ibaže bolo biele fuj! Kandidoze robi d ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: úte čen 16, 2009 8:19 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 82577

Mat píše:Ten cesnak je ok? Možem ho nadalej pridávat? Celkom mi to s ním chutilo. Česnek je ok naprosto do všeho, kde Vám bude chutnat, já ho můžu dávat i do dortů, takže ptát se mě na česnek, v jakékoliv souvislosti, je zbytečné. Osobně ho každému doporučuji, jako společenskou rostlinu, on totiž vy ...

Napsal: úte čen 16, 2009 8:09 pm 

Mat píše:Nie je vhodnejšie, ked užívam antimykotyká robit klystýr nejakým bylinným vývarom napr. ten heřmánek? Ešte som nedostal náhradu za Nizoral, ale od zajtra áno, tak sa pýtam, či tá moč nebude náhodou znehodnotená alebo toxická vplyvom tých liekov. Mimochodom, bol som u jedného z najlepším eur ...
Stránka 1971 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem