Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 7:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1973 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát čen 12, 2009 11:51 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Karel píše:Dobrý den, pane Jardo, mám dotaz tak trochu neobvyklý a dosud jste ho zde nikdy neřešil. Jde o používání mrtvé vody do klystýru a zde mě zajímá, zda na základě vlastních, nebo převzatých zkušeností, můžete doporučit nějaký konkrétní postup a použité množství. V podstatě řeším, zda je možn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prasacia chrípka

Předmět příspěvku: Prasacia chrípka
Napsal: pát čen 12, 2009 10:51 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 22174

Mat píše:Má zmysel kupovat nejaké antivirotiká a pod? Dá sa nejako bránit proti tomuto použitím prírodných liekov? Ked to už niekto má, dá sa to vyliečit aj bez antibiotík, nejakými prírodnými alternatívami? Vraj je z toho už pandémia, tak sa pre istotu pýtam. Ďakujem Já se nedomnívám, že zde jde o ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát čen 12, 2009 6:03 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Ten kelp, tú tabletu konkrétne možem rozdrvit do šalátu alebo do štavy nie? Nechce sa mi to všetko zapíjat. Je v tom problém? PS: v tomto stave aký momentálne mám je asi pitie piva nevhodné. Alebo? Niekedy musím bojovat velmi úpanlivo s chutami. Zatial ten boj vyhrávam, ale.. Mimochodom Plz ...

Napsal: čtv čen 11, 2009 7:31 pm 

Mat píše:Takže tie tabletym majú byt samostatné? Také že vápnik/horčík/zinok v jednej tablete to nie? Myslím toto http://www.kzw.sk/produkty/vapnik-horci ... ty-112.asp Okrem toho orechového mlieka je ten horčík v semenách mám pravdu?(sezam, slnečnica) Kelp mám už kúpený a vit C mám tento http://www ...

Napsal: čtv čen 11, 2009 4:16 pm 

Mat píše:Teraz, ked už viem čo mi okrem velmi nízkej váhy je, možem nasadit proti tej únave a bolesti svalov nejaké vitamíny? Čo kombinácia vápnik/horčík/zinok. Alebo niečo iné. Prírodnou stravou ich deficit asi tak rýchlo nedoženiem. Za radu ďakujem Dodal bych vitamíny C minimálně 2000 jednotek, re ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čen 10, 2009 7:50 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Dana píše:To jsem překvapená, myslela jsem si , že vit. C mi rozhodně chybět nemůže, když denně jím množství zeleniny a ovoce. 2000 jednotek myslíte mg? A můžete mi nějaký doporučit? Ještě k pangaminu. Četla jsem, že pivovarské kvasnice (podobně jako syrovátka) je odpad při výrobě a neví se co s tím ...

Napsal: úte čen 09, 2009 9:01 pm 

Dana píše:Já nejsem žádný odborník, chápu, že u vit. rozpustných ve vodě se přebytek vyloučí, ale nezatěžuje to zbytečně ledviny? Udělejte si pokus, jak hluboko jste v deficitu vitamínu C. Začněte na 2000 jednotek a zvyšujte dávku, až do momentu, kdy se dostaví průjem, což je stav předávkování. Vše ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte čen 09, 2009 8:50 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

PavelZ píše:Díky za radu. Dnes mi přišel lněný olej z AGRO-EL, díky za tip. Překvapilo mne, jak je dobrý když je čerstvý. Ještě k odšťavňovači-umí dvouhřídel zpracovat zmrzlé ovoce, na jakousi "zmrzlinu" ? Já na Angel Juiceru, touto dobou, téměř denně odšťavňuji trochu zmraženého ovoce do čerstvých ...

Napsal: úte čen 09, 2009 7:44 pm 

Dana píše:Dobrý večer, můžu se Vás zeptat proč berete denně 2000 C, 800 E, 500 B12, 20 B6, 30 Zn v chelátové vazbě, 12 tablet pangaminu? Vždyť z toho množtví šťáv Vám přeci nemůže chybět Vit C, počítám, že ani E...chápu jen tu B 12 A ještě se vás chci zeptat zda je lepší v případě odšťavňovače, ales ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte čen 09, 2009 7:28 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

PavelZ píše:Vážení kolegové, máte někdo zkušenost s: L'Equip Omni juicer? Líbí se mi možnost vlastní malovýroby olejů http://www.odstavnovac.cz/index/clanek/ ... roba-oleje Je otázkou, jak moc je výhodné si připravovat čerstvý olej touto metodou, dle mého názoru to bude velice drahé, protože pravděp ...

Napsal: úte čen 09, 2009 6:55 pm 

Mat píše:Dnes so absolvoval konzultáiu. Bolo mi povedané, že mi našli v stolici jednu kolóniu candidy a že to nie je nič vážne. Dostal som toto Súhrn charakteristických vlastností lieku 1. NÁZOV LIEKU duspatalin® 200........ .............Toto je charakteristika toho lieku+ som dostal tieto laktobaci ...

Napsal: pon čen 08, 2009 10:13 am 

Mat píše:Ja som myslel, že ma tá uhorka nafukuje. Ten cesnak trochu obmedzím aj cibulu, ale vynechávat to nebudem. Uvidím aké stanovisko zaujme lekár a ozvem sa. Ďakujem za Váš čas To jsem pochopil, ale nenapadá mě žádný rozumný důvod, proč by okurka měla někoho nadýmat. U fungicidních rostlin, to n ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon čen 08, 2009 7:41 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Už dávam tej uriny iba liter, ako ste mi doporučili. Raz sa mi stalo, že som tam napustil cca 1l a hned asi za 3 min som musel íst na stolicu, kvoli tým sprostým plynom. Išiel iba vzduch. Už som bol na stolici. Potom som tam napustil ďalší liter a ten som už udržal 20min. Je správne, že som ...

Napsal: pon čen 08, 2009 7:35 am 

Mat píše:U mna plyny sposobuje ovocie. Ked ho nejem tak nič. Ale jedna vec sa nájde. Uhorka. Takže teraz maso nevadí?! Ja osobne necítim potrebu konzumovat ho. Mimochodom od toho cesnaku a cibule ma dost páli záha. Mám ho nadalej konzumovat alebo? No ja som myslel tými cukrami cukry ovocné.(glukóza, ...

Napsal: ned čen 07, 2009 10:03 pm 

Mat píše:Ja to viem napustit bez problemov. Iba tam byva ten plyn. Potom sa mi stane, že to nejde prerazit. Inak ale ok. Ja tie veci, čo ste doporučili jem. Ja som tú stravu zredukoval, ale nie tak extremne. Iba jem o niečo menej to je všetko. Toto poslala jedna členka fóra Sybilla Dobre je prestať ...
Stránka 1973 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem