Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 7:55 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1974 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: ned čen 07, 2009 9:13 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

Sybilla píše:Nie som si celkom istá, či prispejem k veci, lebo moje znalosti z fyziky sú iba na gymnáziálnej úrovni 70-tich rokov minulého storočia ale myslím si, že sa bavíme o bio-elektrických impulzoch s urcitou frekvenciou, čomu by výraz radiovitalita zodpovedal. Možno ti to pomôže lepšie pátrať ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: ned čen 07, 2009 8:44 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Mne slo o nadbytek tech omega6 v orech.mleku (kdyz podle stale velice HRUBE PLETI na obliceji mi chybi omega3...?) ...takze lneny, mate pravdu, repkovy je pro telo pouze dobry, kdyz orechy vubec nejim, ze? No prave jsem cetla, ze nenamocene, jen rozkousane orechy jsou tezke pro traveni, ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned čen 07, 2009 8:24 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

jahoda píše:To, ze jsem po celych 20minut setrvavala v te Egypt.poloze je tedy blbost...? Ta svicka je jeste lepsi nez napoustet strevo na L boku a masirovat proti smeru hod.rucicek a postupne se presouvat na zada a pak na PRAVY BOK a pak zase zpet v prubehu napousteni cca 1-1,5l uriny? Jeste bych s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned čen 07, 2009 6:03 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Pýtam sa v súvilosti s tou candidou. Urino-klystýr robievam už nejakú dobu. Vždy cca 1,5l uriny neriedenej. Dost mi vadí, že ked sú v tom čreve plyny tak nechce prúdit urina do čreva. Na druhej strane, ked to "vypustím" tak tam bez problémov natečič aj celý 1,5l v preiebehu pár sekúnd. Necí ...

Napsal: sob čen 06, 2009 10:11 pm 

Mat píše:Klystýr urinou, možem robit nadalej? Tú moč som mal vporiadku, ale preistotu sa pýtam. Klystýr vodou z reverznej osmózy je možné robit tiež? ďakujem Ani jedno není žádný problém, ale urina je určitě mnohem lepší, případně jde moč zředit, tou upravenou vodou, dle potřeby.

Napsal: sob čen 06, 2009 7:15 am 

Mat píše:Ok. Banány nejem vobec. Jahody,jablká, čerešne tie možem. Tam cukor takmer vobec nie je. Podla tohto http://www.vitarian.cz/view.php?cisloclanku=2008111801 by to vadit nemolo. Neviem si predstavit čo by som robil, keby som vylúčil aj ovocie. Možete mi vysvetlit, prečo vidím v rannej stolici ...

Napsal: pát čen 05, 2009 9:39 pm 

Mat píše:Kašlem na obiloviny. Pohanka, kedže nie je obilovina možem? To ovocie teda mžem jest ak som správne pochopil? Vyzrá to tak, že Vaše skúsenosti prevážili nad mojimi pocitmi a pseudopotrebami. Ďakujem Pohanku jezte máčenou, to by nemělo nijak vadit a dejte do ní vždy cibuli, nejlépe červenou ...

Napsal: pát čen 05, 2009 8:38 pm 

Mat píše:No už som múdrejší. Dnes som volal ohladom výsledkov a predpežne mi telefonicky potvrdili výskyt kmena candidy u mna. Takže tú k...u mám. Mal som tušenie, podla tej stolice, atd. Múdrejší budem ale až v utorok, ked idem na vyšetrnie ohladom tohto. Možem niečo dovtedy sparavit, alebo to už n ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pát čen 05, 2009 8:10 pm 

jahoda píše:No prave...na strankach je napsano 1Paraorech, lzicka-kokos, mak, sezam, ale ne zda a na kolik hodin predem namocene nebo zda nasledne jeste rozmixovane ci naklicene? Mam totiz dojem, ze jen tak pridane, prochazi traktem bez vstrebani...mohl byste to prosim upresnit? K tomu orechovemu ml ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát čen 05, 2009 7:27 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Petra píše:Dobrý den pane Zajíčku, dnes mi přišel ten lněný olej, 19.května jsem ho objednávala, přišel za ty ceny, jak jsem Vám psala. Prosím Vás můžu ho rozlít i do plastových lahví, které dám do mrazáku? Přišel mi i dýňový, ten předpokládám stačí skladovat v lednici. Ještě mám jednu prosbu, posíl ...

Napsal: pát čen 05, 2009 7:13 pm 

jahoda píše:Omlouvam se, jen jsem to chtela upresnit, jak jsem Vam psala, dal jste mi 2ruzne odpovedi. Dnes rano jsem vypila pomalu (nebo se ma pit voda na ex?) skoro 1,5l vody z kohoutku neprevarene, po tech 30min, jak pisete. A pak jeste dalsi pul litr a porad nic. (Driv jsem byla zvykla vypit 1li ...

Napsal: pát čen 05, 2009 6:50 pm 

Mat píše:Podla toho, čo odporúčate može íst jedine o cukry z ovocia a škroby+strukoviny, kedže cukry z obilnín odmietate. Tak sa teda spýtam, vzhladom na moju výšku 185 a váhu 62 kg kolko by som mal tých semien, zeleniny a ovocia denne ziest, aby som nabral svalovú hmotu? Nemám hmotnost naberat z ob ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv čen 04, 2009 10:04 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Milča píše:Dobrý večer, až po přečtení Vaší odpovědi jsem si uvědomila, jak špatně jsem se zeptala. Myšlenky číst asi neumíte. ) Stravovat se chci samozřejmě podle Vašich stránek, žádné patlaniny. Bylo pro mě požehnáním, že jsem narazila na Vaše stránky. Měsíc najíždím na živou stravu podle Vás a jd ...

Napsal: čtv čen 04, 2009 9:54 pm 

jahoda píše:Dobre. Takze pouze 20minut, 1litr, jednou, spravne? (predtim jste psal minimalne 20, tak me to zmatlo a dnes jsem delala az 40minut! a delala jsem i druhy pokus s dalsim 1litrem a teprve pak ze me vyslo i nenatravene rajce z vcerejsi vecere...tak proto nedoporucujete to dvakrat opakovat, ...

Napsal: čtv čen 04, 2009 9:26 pm 

jahoda píše:Mockrat Vam dekuji za rady. Po kolika ml zvysovat denne a za jak dlouho se ty ledvinove a jatrove kameny rozpusti-stavou z cervene repy? A jak dlouho brat ten ostropestrec (znam ho jen ve stave, semena se sezenou kde???) A funguje tedy i pouze cervena repa na jatrove kameny? Prominte, al ...
Stránka 1974 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem