Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 7:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1975 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv čen 04, 2009 8:10 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Možete byt konkrétny ohladne tých cukrov? Myslím, že myslíte cukry ovocné.Však? Obiloviny nekonzumujete, zelenina je bezpredmetná takže ostávajú len tie ovocné. Z nich mám síce energiu ale je pomerne krátkodobá. Bilekovinami myslíte predpokladám semeá - mal, sezam, lan, slnečnica+ orechy. T ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv čen 04, 2009 5:07 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Milča píše:Dobrý den pane Jardo, už více jak týden bojuji s rozhodnutím, který odšťavňovač si pořídit. Green Star 3000 nebo Angel Juicer a po shlédnutí klipů na YouTube mi z hlediska výtěžnosti a manipulace ( skládání a rozkládání ) vychází lépe Angel Juicer. Co vy na to? Píšete zde, že Green Star 3 ...

Napsal: čtv čen 04, 2009 4:38 pm 

Mat píše:Ku tým úletom možem dodat iba tolko, že v podstate žiadne nerobím. Jediné čo som urobil bolo to s tým medom už dávnejšie potom s tou rybou a tými obilninami. A dnes to s tou kofolou. Vždy sa to snažím eliminovat klystýrom. Nerobím žiadne úlety denne. Zrátajte to a prirovnajte ku časovému ob ...

Napsal: čtv čen 04, 2009 11:20 am 

Mat píše:To ste nesprávne pochopili. Ja som mal na obed pohanku a šlát (dokopy cca 450g). O 3 hodiny neskor som jedol to ovcie. Po jedle som pil iba zleninové štavy tak ako obvykle. To, že som dostal také kvantum do žalúdka si viem vysvetlit iba tak, že bol prázdny o čom svrdčal aj intenzívny pocit ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Únava

Předmět příspěvku: Únava
Napsal: čtv čen 04, 2009 9:57 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 33425

Andrea 81 píše:Dobrý den, než si s Vámi sjednám schůzku, potřebovala bych poradit. Otěhotněla jsem (5.týden) a mám neustále stavy únavy. Vitalita se vytratila, nemohu se soustředit, pořád se mi chce spát. Nastudujte zvýšený přísun vitamínu C a E, dále zvýšený přísun laktobacilů, jak v probiotikách, ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: čtv čen 04, 2009 7:45 am 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Za to MMS Vam dekuji, zni to opravdu lakave, bojim se jen toho rizika neplodnosti... kdybyste nahodou znal neco prirodniho, i kdyz treba mene ucinneho, na likvidovani viru atd., tak bych radeji nejdrive vyzkousela to...??? Rikate tedy, ze pokud bych chtela lecbu urychlit... jak dlouho do ...

Napsal: stř čen 03, 2009 9:37 pm 

jahoda píše:Ja jsem taky prave cetla, ze na rakovinu 40dni a ze si pak clovek musi vybrat mezi nemoci a nefunkcnosti vyprazdnovani...ale kdyz rikate, ze vkuse bez prestavek, tak to tak budu delat. Pokud pojedu pryc na tyden a klystyry vynecham- vrati se muj zdravotni stav zase rychle na zacatek, neb ...

Napsal: stř čen 03, 2009 8:17 pm 

Mat píše:Ďakujem za predošlú odpoved. Je možné zbierat urinu od 7.00h večer až do rána alebo to musí byt neskor? Dnes som sa neovládol a skonzumoval asi 3kg jahod+ cca 2kg čerešní v priebehu asi hodiny. Na obed som mal pohanku+šalát z tej listovej zeleniny. Viem, že som to extrémne prehnal, ale po t ...

Napsal: úte čen 02, 2009 9:13 pm 

jahoda píše:Dekuji za rady. Prave, ze jsem cetla, ze klystyry max.10 dnu v kuse jinak hrozi, ze si na to strevo zvykne a nebude se umet pak samo vyprazdnit...nebo u Uriny-Klystyru se to stat nemuze??? Rikate jen 1litr jednou a co nejdele zadrzet, nedoporucujete opakovat napr. 700ml a pak 1litr (jako ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: úte čen 02, 2009 8:29 pm 

jahoda píše:Ten vlastovicnik utrhnu a potru nebo nalepim? Nevite, kolikrat denne? A za jak dlouho tak bradavice zmizi? je to spis jako znamenko, ne infekcni bradavice, jako se nekomu delaji z bazenu atd. MMS o tom jsem uz neco cetla...myslim, ze jak jsem to preletla ocima, tak jsem tam tu zminku o k ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon čen 01, 2009 7:55 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Radšej ostanem pri tej vode. Podla toho čo píšete, tak to ja som ju namočil tak, že večr som ju nechal máčat 12h a v tej vode plávala. To bola zrejme chyba. Este ma tak napadlo, či je možné nejako ju pred konzumáciou vysušit s ohladom na zachovanie látok v nej obsiahnutých. Keby som ev. pou ...

Napsal: pon čen 01, 2009 5:22 pm 

jahoda píše:Ta lahev je super napad od Vasi zeny-dekuji...ja jsem pak nasla dzbanek ze skla s tim samym otvorem jako PET lahev a navic s odmerkou 1700ml...samotnou by me to asi nenapadlo, ale jde to:) dik Jeste jeden dotaz...mam na zadech vystouplou bradavici asi 0,5mm kulatou a jak tam mam ten ekze ...

Napsal: pon čen 01, 2009 4:32 pm 

jahoda píše:Dobry den, moc Vam dekuji za odpovedi a vysvetleni. Rozhodla jsem se cely tento mesic- cerven venovat 100% vyleceni doma, castecna ocista vykazovala jen nic moc vysledky. (Rada bych ucila deti od 1.cervence anglictinu a jezdila s nima na vylety atd. a nebyla bez energie a se zdravotnima ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon čen 01, 2009 3:49 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Dobrý deň, zaujíma ma či je je možné tú zelenú pohanku namočit aj do niečoho iného ako do vody, napr. nejakej štavy(mrkvovej,repnej atd). Je normálne, že vzdy ked ju konzumujem moj moč velmi výrazne po nej páchne? Jem ju v kombinácii so zeleninou cca 400g šalát. Jem ju na obed (100g v nenam ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava pro 15ti měsíční dítě po chemoterapii

Napsal: pát kvě 29, 2009 1:40 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 26839

kitt píše:Dobrý den pane Zajíčku, vzhledem k Vašim zkušenostem co se týče stravování Vaší dcery, bych Vás chtěla poprosit o radu. Mám 15ti měsíčního syna, kterého stále dost kojím. Když mu bylo 6 měsíců, byl mu diagnostikován zhoubný nádor na krku a následovala chemoterapie. (Na hledání alternativ n ...
Stránka 1975 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem