Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 7:07 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1976 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Rouztroušená skleroza

Předmět příspěvku: Rouztroušená skleroza
Napsal: čtv kvě 28, 2009 3:35 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 17327

monaxxx píše:Jak tedy zjistím jaké potraviny ano a jaké ne??? Na internetu i v různých knihách, jsou popsány zásadotvorné potraviny, ale ani tak to nemusí fungovat, prostě musíte docílit zásadité reakce moči. Prostudujte si na mých hlavních stránkách text, pod tlačítkem (Potraviny jako jedy i léky) ...

Napsal: čtv kvě 28, 2009 10:17 am 

monaxxx píše:děkuji za odpověď. Poděbrady jsem přes celou republiku, takže asi nebude mít možnost osobního setkaní, což mě mrzí. Chtěla bych se jenom zeptat, jak často provádět výplachy střeva a jestli stačí vyloučit lepek a nahradit ho jinou moukou. a zda se dá sehnat nějaká literatura ohledně této ...

Napsal: čtv kvě 28, 2009 6:03 am 

monaxxx píše:Dobrý den, chtěla bych se s vámi poradit ohledně dietního opatření při onemocnění roztroušenou sklerozou. Onemocnění trpím dva roky. Jsem neustále unavená, trpím depresemi, bolí mě dolní končetiny. Předem děkuji za odpověď. Celá léčba, musí být zaměřena na detoxikaci organizmu a celkovo ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Byl by umírněnější postup?

Předmět příspěvku: Byl by umírněnější postup?
Napsal: stř kvě 27, 2009 7:54 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 29668

RAD píše:Okurkový salát na pročištění je dobrá informace. Předpokládám že moc nedochucovat a množství třebas půl okurky nastrouhat bude stačit na jednu porci? Trošku soli a octa na dochucení použít, nebo zkusit šťávu z citronu + ... no místo soli mne nic nenapadá, ani místo cukru. Zřejmě jen postrou ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Byl by umírněnější postup?

Předmět příspěvku: Byl by umírněnější postup?
Napsal: úte kvě 26, 2009 9:26 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 29668

RAD píše:Zdravím Vás, se zájmem jsem pročetl (v rámci možností) vaše stránky a je zde spousta velmi dobrých poznatků a návodů. Ovšem protože je většina společnosti v takzvaném "plastovém" režimu, tak je těžké pro mnohé akceptovat některé vaše poznatky a zřejmě se k tomu dokopou až "5 minut po dvanác ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte kvě 26, 2009 8:28 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

jahoda píše:Mockrat Vam dekuji za vysvetleni a rady. Prave, ze jsem cetla, ze urina dokonale cisti a ja jsem se po 1.vyprazdneni citila dost plna (+hodne to v brise krucelo) a pospichala jsem na bio-festival, takze me nenapadlo nic lepsiho, nez se napit vody. Pokud tomu dobre rozumim, tak jsem mela ...

Napsal: úte kvě 26, 2009 10:29 am 

jahoda píše:Dobry den, vyzkousela jsem urine enema z ranni+vcerejsi uriny asi tak 0,5l (Bohuzel, v urovni oci to melo asi velky spad a cca dalsiho 0,5l vyteklo-rozpojila se tlakem enema hadice pred zaviracim kohoutem) a nechala ve streve 20minut. Osmoza se dostavila a tak po 1.stolici jsem vypila 1l ...

Napsal: pon kvě 25, 2009 9:10 pm 

Mat píše:Dnes ráno som urobil klystýr den odstátou urinou v objeme 1,5l. Dnes sa mi vsak prvý krát nepodarilo udržat ju a na WC som išiel už po cca 3 minútach. Vychádzalo to zo mna postupne, asi v priebehu 10min. Aj napriek tomu rýchlemu odchodu na WC to malo taký istý efekt ako ked som to držal 20 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon kvě 25, 2009 5:05 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Tiež si myslím, že je to "pritiahnuté za vlasy". Ked vypijete každú pol hodinu tú štavu tak dokedy idete obedovat tak sa tie štavy(pokial sú vobec rozriedené) za ých 30 min zrovnajú. Ja osobne to s tým ovocím robím tak, že zjem tých 600g. To kilo jahod samozrejme nejem každý den, ale nieked ...

Napsal: pon kvě 25, 2009 9:24 am 

Mat píše:Dobrý deň, narazil som na tento článok Jíst ovoce často, ale ne mnoho najednou Zvláště ovoce z první sklizně láká k požití ve velkém množství. Mnoho ovoce naráz však způsobí svou šťávou zředění žaludečních a dvanácterníkových šťáv, silně sníží jejich schopnost ničit bakterie. Nestrávené ovo ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: pon kvě 25, 2009 6:16 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

demon píše:Zdravíčko, je možné vyplachovat nosní dutiny i něčím "tvrdším" než jen slanou vodou? Někde jsem se dočetl o výluhu třezalky s anýzem v poměru 3:1, což by mělo být schopné "rozbourat" i zaschlé letité nánosy v dutinách? Někteří lidé si tam stěžovali, že je z toho hodně bolí hlava, není to ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon kvě 25, 2009 5:55 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

demon píše:Zdravíčko, chtěl bych tuto techniku vyzkoušet, ale taky se bojím toho množství soli, které člověk najednou přijme. Jestli to dobře chápu, jediná funkce soli v té vodě je namluvit tělu, že se jedná o klasickou potravu a tudíž je nutno ji vyloučit střevem a ne močovými cestami. Říkal jsem s ...

Napsal: ned kvě 24, 2009 6:58 pm 

Mat píše:Ten pangamin sa dá použit aj na nakysnutie cesta? Čerstvé surové kvasnice, to sú tie klasické kocky droždia ak sa nemýlim vid

Napsal: ned kvě 24, 2009 2:42 pm 

Mat píše:Mohli by ste mi prosím objasnit ako je to s konzumáciou droždia? Podla tohto článku O kvasnicích se tvrdí, že dodávají tělu B komplex. Avšak mikroorganizmy obsažené v kvasnicích produkují vysoké množství odpadu. Tento odpad zabíjí symbiotické mikroorganizmy ve střevech člověka. Díky tomu pa ...

Napsal: ned kvě 24, 2009 10:01 am 

Mat píše:Ten lanový olej nie je horký, ale chutný teda tiež nie. 1. Je možné pridávat do tých kaší(robím ich z pohanky, ovsa a špaldy) olivový olej. Dávam tam nadrobno pokrájanú zeleninu+ to jem s kopou zeleninového šalátu do ktorého pridám ten olej. Mám pocit, že to v tom chýba. Takisto, ked jem ce ...
Stránka 1976 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem