Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 7:07 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1977 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pát kvě 22, 2009 3:25 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Neviem, či je to normálne ale ten ľanový olej chutovo "nic moc". Ten olivový to je niečo úplne iné. Ten by som snád aj pil To ovocie samozrejme vyskúšam a radšej sa ráno nezobudím tak skoro. Pekne ďakujem za tip. Lněný olej, zrovna ideální chuť skutečně nemá, proto ho doporučuji používat fo ...

Napsal: pát kvě 22, 2009 11:14 am 

Mat píše:1. Ten, olivový olej chutí skvele,tak snád bude ok. 2 . Ten repkový olej mám použit v rovnakej zmesi ako ste mi doporučil s tým lanovým? Ako často ho mám konzumovat? Ak mám byt v tej zmesi tak, iba v nej alebo ho možem dat aj do šalátu? Ten lanový som nakoniec zohnal, ale nebol zamrazený ib ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pát kvě 22, 2009 8:47 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Petra píše:Dobrý den pane Zajíčku, pročítám zpětně vyše příspěvky, nemůžu zaboha najít, v jakém časopise v tom příštím čísle budete mít popsanou tu osmózu - je to receptář prima nápadů? Oleje jsem objednala, dám vám pak vědět, jak to klaplo.Díky P. Ano, jde skutečně o tento časopis, moje články tam ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát kvě 22, 2009 7:59 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

diddi píše:Dobry den,prosim vas o vas nazor na MMS,obsahuje latku chlordioxid,Udajne neskutocne nabudi imunitu.. dakujem pekne Musím Vám říci, že jste mi tou informací docela zamotala hlavu, nicméně to, co se lze o daném postupu, v takto krátkém čase dočíst, zdánlivě nesmyslné není, ale je to pro mě ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv kvě 21, 2009 7:29 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

stana píše:Dobrý den,trpím chronickou kandidou a chlamidiozou,jím váš doporučený jídelníček.Problémy až na plynatost a bolest kloubů ustoupily,čeho se nejde zbavit je únava a nízký tlak vedoucí až k malátnosti a stavů vyčerpání.Mám za sebou dva klystýry,po nich se dostavila únava ještě větší ale psy ...

Napsal: čtv kvě 21, 2009 6:57 pm 

Mat píše:Dnes som kúpojl dalsšiu flašu olivového oleja a zaskočila ma informácia, že sa má skladovat pri teplote do 20 stupnov. Je to samozrejme "extra virgin". Na tom predošlom je zase napísané že mu nevadí ani 175 stupnov. Vy ste mi napísali dávnejšie,,že ho stačí udržovat pri izbovej. Tak ako to ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř kvě 20, 2009 8:58 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Araila píše:Tak jsem ten irigátor dnes (kvůli hadičkám a regulačnímu kohoutku) koupila ve zdravotních potřebách. Teď již jen zbývá vše sestavit....zakleknout do vany....a...děj se vůle boží.... Ještě jsem se chtěla zeptat, čím doporučujete řitní otvor a konec hadičky namazat? Raději bych přírodní lá ...

Napsal: stř kvě 20, 2009 7:05 pm 

Mat píše:Ja som to namočil iba na cca 1-2h ošúpané a potom odstavil. Doteraz som to tak nerobil, preto sa pýtam či v tom mám pokračovat alebo nie. ďakujem To je určitě špatně, nechápu proč ty brambory loupete, to potom nemá jejich šťáva, skoro žádné účinné látky a ta celá práce s tím spojená, přijde ...

Napsal: stř kvě 20, 2009 5:09 pm 

Mat píše:Dobre som pochopil, že klystýr urinou sa dá robit každý den dhodobo napr. celý rok? A ako je to s vodou, príp. bylinami, dá sa to tiež denne? Je lepšie íst najprv na stolicu a až potom klystýr, alebo ho nahodit rovno? Viem, že toto je off topic otázka, ale vadí ked namočím zemiaky do vody a ...

Napsal: stř kvě 20, 2009 11:01 am 

Araila píše: Strážce opravdu pro tento případ nemám... Ještě jsem se chtěla zeptat, zda je nutné pro klystýrovou aplikaci, aby měla moč zásaditou reakci? Nebo je to důležité jen u orálního užití uriny? (Jsem prozatím ještě stále masožravec / kurožravec ) Na klystýr to nutné není, i když je to určitě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Karpální tunel

Předmět příspěvku: Karpální tunel
Napsal: stř kvě 20, 2009 10:47 am 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 105961

Andrea 81 píše:Děkuji za odpověď, upřesňuji. Bolest a trnutí rukou je způsobeno nadměrnou pracovní zátěží. Jaké ovoce a zelenina případně doplňky jsou nejvhodnější a působí protizánětlivě? Přihlédněme k tomu, že manžel už se tak moc nesnaží jíst pouze syrové. Budou tyto prostředky účinné, pokud budo ...

Napsal: stř kvě 20, 2009 10:14 am 

Mat píše:Je možné, že v čreve ostane čast uriny, ktorú nevylúčim? Niekedy mám taký pocit. Neviem, možno to je len zdanie Ďakujem Ano, to je samozřejmé, že část uriny ve střevě zůstane a postupně se sliznicí vstřebá. V tom také spočívá, výhoda kompexnosti, působení urinových klystýrů na celý organizm ...

Napsal: stř kvě 20, 2009 6:16 am 

Araila píše:Ano, myslím že je to tak, jak říkáte. Jednotlivé díly z plastů rozhodně před použitím vyvařím (až na tu PETku). A poohlédnu se po klystýrové soupravě (kvůli hadičkám s ventilkem a koncovce). Už se těším, až to vyzkouším. Jen mám trochu obavu, zda stihnu doběhnout (máme koupelnu a WC zváš ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: úte kvě 19, 2009 10:05 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Tak ja to zvraceni znovu zkusim se zavrenyma ocima, snad uz mi zilky neprasknou, kdyz rikate, ze je to Pyroza...myslela jsem, ze to tehotne bricho mohou byt take plna streva, ale to by se jeste nezvetsovalo jen po piti vody, ze? Dnes jsem poprve otestovala Urinu na ten suchy, hruby oblic ...

Napsal: úte kvě 19, 2009 9:25 pm 

Mat píše:Čerešne možu byt aj škodlivé? Mysleli ste v súvislosti s tými červami alebo čerešne ako také? Ja osobne mám vo zvyku ich zjest denne dost. Hlavne ráno. Asi sa nedá nejako jednoznačne rozlíšit, či tie jahody nahlodala myš alebo slimák, alebo? Ja som to totiž neviem rozpoznat a nerád by som t ...
Stránka 1977 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem