Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 6:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1978 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: úte kvě 19, 2009 9:12 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

jahoda píše:Ja jen koukam, kolik toho vite! Mockrat Vam za vysvetleni a rady dekuji. Na ten vit.D jsem se taky ptala proto, ze jsem nekde cetla, ze u starsich lidi se ho uz moc slunenim nevyrobi a tudiz se musi dodavat stravou (tak mi to zajimalo take kv.babicce). Jinak o jedeni pampelisek jsem uz p ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte kvě 19, 2009 8:51 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Dúfam, že je vporiadku, ked použijem urinu zmiešanú z viacerých dní.Alebo? Nie vždy sa mi podarí cez noc a nadránom vymočit 1l. Neriedim to ničím. Ďakujem Ne, to vůbec není na škodu, před použitím, PET láhev zašroubujte víčkem a nechte pár minut ohřát v umyvadle, napuštěném horkou vodou, pa ...

Napsal: úte kvě 19, 2009 8:37 pm 

Araila píše:Ještě mohu zkusit tu násadu (spojku) na zahradnickou hadici, která je šroubovací a má opravdu ten zúžený konec 10mm. Sice nejsou závity úplně přesně široké, ale zkoušela jsem to a kus lze zašroubovat...a vodu to udrží, aniž by vytékala bokem. Mohl byste, prosím, specifikovat, jakou přesn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Karpální tunel

Předmět příspěvku: Karpální tunel
Napsal: úte kvě 19, 2009 10:51 am 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 105961

Andrea 81 píše:Dobrý den, měl by jste nějakou nechirurgickou radu pro karpální tunel? Zde velice záleží, o jaký konkrétně jde problém a v některých případech, je chirurgická léčba velice mylná. Například nyní řeším pacienta s ALS, kterému při selhávání hybnosti horních končetin, chtěli provádět oper ...

Napsal: pon kvě 18, 2009 10:41 pm 

Petra píše: http://www.agro-el.cz - koukněte na to, jestli je to to, co potřebujeme, už mi poslali i cenovou nabídku, nejde mi to sem zkopírovat, zašlu Vám to. Nabízí tam pětilitrový za poměrně nižší cenu za litr než jsou půllitrovky. Šlo by to rozlít a dát do mrazáku, pak postupně vyndavat? To je o ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitiligo-ztrata pigmentu

Předmět příspěvku: Vitiligo-ztrata pigmentu
Napsal: pon kvě 18, 2009 9:56 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 63076

Mat píše:Dobrý den, obraciam sa na Vás s prosbou o radu ohladom tej straty pigmentu pod očami. Už neviem čo s tým lekár mi stále hovorí, že to sa nedá nijako zvrátit, že sa tam ten pigment vytratl z tej kože. Teraz, ked je silné slnko tak je to este výraznejšie a mne je normálne vidno žilky, čo priv ...

Napsal: pon kvě 18, 2009 8:43 pm 

Araila píše:Dnes jsem pár podobných šroubů ve Feroně koupila (přesně ty samé, jaké Vy popisujete, neměli, ale rozměry až na délku a hlavičku zhruba souhlasí...přestávají je prodávat, tak měli jen zbytky). Pak jsem poprosila kamaráda (vyučeného soustružníka, který se ovšem již dávno živí něčím zcela ...

Napsal: pon kvě 18, 2009 2:12 pm 

Petra píše:Děkuji za Váš čas, již jsem o této patlanici četla. Olej jsem sehnala na internetu přímo od výrobce, který ho zpracovává na "zakázku". Jak se dá dlouho ta patlanice užívat? Uvádíte, pak přejít na řepkový. Co s tím olivovým, ten mám zatím vynechat? K tý patlanici můžu užívat další ořechy - ...

Napsal: pon kvě 18, 2009 10:36 am 

Petra píše:Dobrý den pane Zajíčku, obracím se na Vás zase s prosbou ohledně toho mého zapomínání. V poslední době se to sakra zhoršilo, možná je to také tím, že jsem přepracovaná, ale minulý týden se mi stalo, že jsem si nevzpomněla na jména našich zaměstnanců a to mě dost vyděsilo. V rozhovoru, kdy ...

Napsal: ned kvě 17, 2009 8:22 pm 

Mat píše:Čo si mám mysliet a ako nakladat s ceresnami a jahodami, ktoré sú nahlodané slimákmi a takto predávané. Vceresniach sú vždy červy a mna nebaví každú jednu rozoberat a kontrolovat. Sú nejako škodlivé, ked ich zjem v tých čerešniach? A pri tých jahodách to nahlodanie slimákmi,alebo vtákmi pre ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zdraví versus civilizace

Předmět příspěvku: Zdraví versus civilizace
Napsal: ned kvě 17, 2009 6:57 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 71100

Araila píše:Zajímalo by mne, kolik RAW (ovoce a zeleniny) spotřebujete přibližně na den? Žiji v Praze, zahrádku sice máme, ale velmi malinkou, kam se vejdou tak zhruba nějaká ta rajčata, fazole a pár okurek, ale to je vše. V rodině k mým plánům zakoupit drahý tlakový odšťavňovač argumentují tím, že ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: ned kvě 17, 2009 4:16 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Dekuji za odpovedi. Ten Kasein jsem myslela, ze by se nemusel vstrebat klystyrem-jelikoz by se treba mohl vstrebavat pouze TENKYM strevem a uz ne TLUSTYM(=Enema) kde dochazi zvlaste ke vstrebani vitaminu, myslim...ale Urina se zda byti lepsi napad-dekuji. K vysvetleni: Psala jsem o tom, ...

Napsal: ned kvě 17, 2009 2:54 pm 

Mat píše:Musím tie veci niečím predsa zapit. Tak to nechám tak ako je. Ďakujem Tak je jezte před jídlem a můžete je zapít čerstvou šťávou.

Napsal: ned kvě 17, 2009 2:42 pm 

Mat píše:Keby som zapíjal tie laktobacily iba vodou z RO v objeme cca 300-400ml, tak mohla by táto voda prerušovat trávenie, alebo sa jej to netýka? Doteraz to zapíjam iba cistou stavou 400ml po dojedení. Dost ma vsak stve, ze musím pocas jedenia aj odstavovat zároven. Alebo je lepsie to rorzriedit ...

Napsal: ned kvě 17, 2009 2:38 pm 

jahoda píše:Za doporuceni dekuji. Mohl byste mi prosim napsat, kde kupujete ty Vlocky Nori a Dulse a tablety Kelp? (mam problem sehnat rasy, ktere se nemusi varit...+Vy uz urcite mate zkusenost s dobrym druhem-diky). Do te zalivky na salat (tedy Jabl.ocet, oliv.olej, citron.stava)- jaky je Vas nazor ...
Stránka 1978 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem