Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 5:28 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1982 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob kvě 09, 2009 10:49 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Ja predsudky, čo sa týka urinoterapie nemám. PH mám rovných 7. Co sa týka tej defekácie, tak, som myslel,že to čo počas dna zjem sa cez den spracuje a ráno to vylúčim. Tí ktorí vylučujú aj počas dna majú tú stolicu potom z čoho? Z toho, čo nevylúčili ráno z predošlého dna? Ved to čo počas d ...

Napsal: sob kvě 09, 2009 8:20 am 

Mat píše:Urinoterapiu som v minulosti praktizoval, ale iba vonkajšiu. Moč som nepil. Niekde tu písete, že ideálne je ked má človek defekáciu 2-3 krát za den. Ja osobne chodím vždy ráno a počas dna nikdy. Takto je to každý den. Vstanem a už to cítim ako ma to "tlačí". Ten čaj skúsim tiež. Dakujem Na ...

Napsal: pát kvě 08, 2009 8:19 pm 

Mat píše:To ma napadlo. Tá makká nádržka nie je nič moc. Ja používam na výplach balenú vodu, ktorú ohrejem. Je niečo iné okrem vody, čo možem použit na častý výplach cca denne. Možem požívat ten heřmánek, príp. niečo iné? Ďakujem Pokud máte pH vlastní moči 7 a více, tak je nejvhodnější urinoterapie. ...

Napsal: pát kvě 08, 2009 6:45 pm 

Mat píše:No, čakal som ,že to bude už z tenkého čreva presunuté a spracované dohrubého. Ved to je vysokovláknitá strava, podporená pitím štiav. Ved ten interval CCA 3 hodiny platí alebo? Este, ked zoberiem v úvahu tú vlákninu a občas jáhly(tam je tiež vláknina, len iného charakteru). Inak používam t ...

Napsal: pát kvě 08, 2009 5:08 pm 

Mat píše:Dobrý deň, mám otázku ohladne tej irigačnej hadičky. Nedarí sa mi ju udržat v konečníku, vždy ked robím ten klystýr, tak sa mi vysúva von. Predtým ju namastím olejom. Nedá sa tomu nejako zabránit. Neexistuje nejaká pomocka? Píšete tu, že mám najprv napústat 0,5L ja som doteraz napustil vzdy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: pát kvě 08, 2009 3:46 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

viliro píše:Proč rovnou nedoporučujete použít mrtvou vodu ? Je to silná desinfekční voda, která přímo zastavuje krvácení. Jak na hemoroidy, máte srozumitelně napsáno na http://www.multiweb.cz/mrtva-ziva-voda/Navody.htm Mrtvá voda je z tohoto pohledu velice dobrá, ale je třeba si uvědomit, že ne pro ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: pát kvě 08, 2009 11:06 am 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

Ptáček píše:Dobrý den, chtěl bych přinést svůj vlastní poznatek k prevenci vzniku hemeroidů. Po každém vyprázdnění je nutné omýt oblast konečníku studenou vodou. Tím tam dojde k silnému prokrvení cév a zároveň jejich vnitřnímu vyčištění. Podstatně lepší je i vnější hygiena. S pozdravem Ing.Ptáček Má ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: čtv kvě 07, 2009 9:49 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

Mat píše:Co sa týka tej lekárky, tak tú asi zmením. Presne kvoli tomu som jej volal a povedal presne to čo Vy, že tam nie sú minerály a vitamíny+ dalsie veci. Ona mi na to odvetila,že to je kompletné a nič tam nechýba a že to je vsetko čo oni robia a že iné veci mi vysetria na gastre. Proste ma okla ...

Napsal: čtv kvě 07, 2009 1:06 pm 

Andrea 81 píše:Nemyslím si, že by se Mat ptal jinak nebo zbytečněji než ostatní. Jistě by byla vhodnější návštěva, ale i po ní bude mít člověk spoustu nezodpovězených otázek a vzniklých nových situací co se stravy týče. Pro člověka laika je velice náročné celou problematiku nastudovat, pochopit a sp ...

Napsal: čtv kvě 07, 2009 9:14 am 

Mat píše:Mám teda používat morskú sol?Prípadne niečo iné? Solit je predsa nezdravé, alebo sa mýlim? Ten horčík a železo je obsiahnutý v akej potravine? V semenách a spenátie nie je? Tie konzumujem. Ďakujem Já to nedokážu na dálku diagnostikovat, co Vám chybí, to je jedna z možností, další je třeba j ...

Napsal: stř kvě 06, 2009 8:56 pm 

Mat píše:V poslednej dobe cca 3 dni ma velmi bolia svaly. Hlavne nohy, ruky menej. Citim sa tak slaby, ze mi robia problem schody vo vlastnom dome. Nevladzem pomaly ani chodit. Musím vynakladat hroznú námahu. Cím to je? Mozete mi neco poradit, pretože t jeuž skutocne neznesitelné. Hlavne vecer. Ďaku ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř kvě 06, 2009 4:31 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Tazko si predstavit mensie porcie v mojom pripade. To by som potom asi nejdol nic. Tá porcia sa mi zdá akurát. Rozhodne to nie vela. Ku tym cukrom to upresnim. Mna nenafukovalo nikdy a to boli kombinacie typu buchty s dzemom, cajove pecivo s dezmom, ovocný koláč, torta, susienky so 70% obsa ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fisura chronická fáze

Předmět příspěvku: Anální fisura chronická fáze
Napsal: stř kvě 06, 2009 4:17 pm 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 195244

qvitek.j píše:Dobrý den, prosím o radu ohledně anální fisury v chronickém stavu..doposud léčenou pouze mastmi tj. chemicky a dle lékařů je nutná léčba chirurgicky.Lze tuto opravdu nepříjemně bolestivou a život komplikující nemoc včetně vnitřních a vnějších hemeroidů vyléčit jinou cestou? trpím už ví ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř kvě 06, 2009 3:51 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Klystyr nie je urcite na skodu, to je samozrejme. Prave naopak. Asi to je zvlastne ale rano ma po tom množstve medu vobec nenafuklo. Do salatu som si dal cibulu a zjedol som ju celu hlavku a tiez nic. Mam ju proste rad, bez ohladu na kvasinky. Jem ju často. Ked som jedol stravu s prevahou c ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: stř kvě 06, 2009 12:41 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Andrea 81 píše:Zmínil jste vyplachování úst po požití medu a grepu. Jak řešíte čištění zubů? Na syrovém mám asi větším přísunem ovoce citlivější krčky. Jinak zuby zdravé, sklovina dobrá, pevná. 2 plomby v 10 letech. Od té doby nic. Zuby si zatím čistím nějakou pastou bez fluoru ráno a večer. Já mám ...
Stránka 1982 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem