Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 5:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1983 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř kvě 06, 2009 11:17 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Snád som tým medom všetko neskazil. Okrem dneska dodržujem ten jedalniček. Ranajky iba ovocie, obed, vecera salaty, a po jedle laktobacily. Pijem stavy ako som uz minule spominal. Co mam teda urobit aby som vplyv toho velkeho množstva medu eliminoval a tým aj tie kvasinky? Nezhubia ich tie ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: stř kvě 06, 2009 10:35 am 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Dobre rano preji, diky za kazdou zpravu. Libi se mi, jak dokazete cloveka uklidnit. Takze cistit a syrova strava- provedu!:) Problem neni to, ze bych se prave teto ocisty bala, spis za ten rok, co se s dilcimi uspechy snazim dostat z toho, co nejspis antibiotika napachala, jsem precetla ...

Napsal: stř kvě 06, 2009 10:23 am 

Mat píše:Čakal som podobnú reakciu. Ked, som sa po dojedení pozrel na to množstvo ktoré ubudlo, tak som bol šokovaný. Naštastie to bolo prvý a zároven posledný krát v živote. Začal som asi tak, že dám si jednu lyžicu a dost. No potom prišla druhá, tretia.... Od toho medu som dodržal hodinový odstup, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: stř kvě 06, 2009 10:08 am 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Dangel píše:Zdravím, co tu píšete je super. Hodně lidí žije v bludech a fámách. Hlavně to mléko, které si kvůli vyloučení jisté kyseliny, jejíž jméno si nepamatuju, musí vzít i vápník z našich kostí a tím odvápňuje, mě zaujalo nejvíc. Největší pitomost je dávat v nemocnici lidem jogurty které pacien ...

Napsal: stř kvě 06, 2009 8:17 am 

Mat píše:Dobrý deň, mohli by ste mi povedat kolko medu možem konzumovat naraz? Dnes ráno som to asi trochu prehnal a po pomarančovej stave som si dal na lačno asi 300g. Za hodinou som sa napil vody. Ovládla ma jeho úžasná vona a chut... ďakujem Takovéto množství medu naráz, sní jen opravdový magor, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: stř kvě 06, 2009 8:11 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 14948

Andrea 81 píše:Dobrý den, potřebovala bych dopřesnění. Bude Dulse vhodná jako červená řasa? Kelp jsem našla jen v tabletách, nebo máte jiné informace (zdroje) ? Dulse vločky jsou dobrá varianta, jsou sice podstatně dražší, než vločky Nori, ale daleko silnější a mají i jinou chuť. Prodává je mnoho in ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte kvě 05, 2009 8:24 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Petra píše:Ano doporučil, zatím jsem to přechodně chtěla řešit takhle mražením. Vodu jinak nepijeme, ale měla jsem zafixováno, že jsme hovořili o tom, že je lepší tahle ze studny samozřejmě zmražená, než kupovaná kojenecká. Budu mrazit zatím kojeneckou, i když to trvá snad 8 hodin oproti normální. J ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: úte kvě 05, 2009 7:48 pm 

jahoda píše:Jeste jsem se vlastne chtela zeptat na to nejdulezitejsi: Co pit/jist/ ci jak nejlepe procistovat (hladovka o zel. a ovocnych stavach ci casta SP, enema???) na rozpusteni toho meho uzliku z vnejsi strany v levem prsu (za 3mesice se nezmenil, porad stejna velikost- asi 5mm v prumeru-a da ...

Napsal: úte kvě 05, 2009 7:44 pm 

jahoda píše:Za doporuceni Vam dekuji. Jeste by me zajimalo, cim se da nahradit Maslo (tj.1. jidlo po ShankaPrakshalana) zda napr za studena lisovanym Ex.Virgin Olivovym olejem, Bio Slunecnicovym ci kokosovym... A kolik gramu ryze a kolik ml oleje bych mela uvarit? Ma se dat ryze s cockou (nebo radej ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte kvě 05, 2009 6:43 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Petra píše:Dobrý den pane Zajíčku, nechala jsem si nabrat krev na štítnou žlázu, všechno je v pořádku. Knedlík v krku zatím zůstává. Týden užívám vitamin C, co jste doporučil. Je možné, že bych po něm měla alergickou reakci v podobě osypání se po celých rukou, aniž by se dostavil průjem (jak jste ps ...

Napsal: úte kvě 05, 2009 10:10 am 

Mat píše:1. Ked, si so sebou zoberiem napr. 2l vody z RO tak v kolko do nej možem pridat tej citronovej stavy? 2. Som rád, že ich nemusím tie laktobacily vynechat. Ti čo som zakúpil je možné skladovat do teploty 25 stup. a majú speciálny obal. Tak verím, že to bude ok. 3. Tá stolica pozostáva zo sam ...

Napsal: úte kvě 05, 2009 10:00 am 

Andrea 81 píše:Děkuji Vám za odpověď, zamozřejmě se snažím být čistě na syrovém, ale chutě a nástrahy okolí jsou někdy silnější než moje odhodlání a myšlení. Ještě bych s úsměvěm uvedla, doporučení paní endokrinoložky. Od minulé kontroly totiž zaznamenala úbytek váhy o 10kg a samozřejmě se ptala, ja ...

Napsal: pon kvě 04, 2009 8:59 pm 

Mat píše:Ten akohol ma napadol v súvislosti s jednou rodinnou udalostou. Moji príbuzní tieto podla nich s....y nemusia. Tak ma napadlo, že by sa to mohlo takto nejakou skombinovat. Oni totiž ovocie jednine v tekutom stave Ja prvý opak. Ale to je ich vec. Ako mám postupovat v prípade, že ráno vypijem ...

Napsal: pon kvě 04, 2009 8:30 pm 

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, po měsíci přechodu na Vámi doporučovanou stravu jsem vysadila Letrox 100, užívaný 1x denně na štítnou žlázu. Nyní, což je dva měsíce po vysazení jsem byla na kontrole, kde zjistili mírný pokles hormonů. Hodnoty 17 a 5,4. Tlak 110/80. Na udržení optimální hladin ...

Napsal: ned kvě 03, 2009 9:33 pm 

Mat píše:Takže zjednodušene povedané stava/voda v pomere 1:1. Ked 3l stavy, tak 3l vody, ked 2l stavy tak 2l vody. Správne som to pochopil? Je možné vyrobit aj niečo ovocné s pridaním alkoholu? Možete mi prosím povedat aký je problém v tej pohankovej lámanke, prečo ju nekupovat? Nikde nemožem zohnat ...
Stránka 1983 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem