Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 5:06 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1984 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned kvě 03, 2009 8:29 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:1. Ok, pochopil som. Tie zemiaky si dávam aj tak surové. Som rád, že sa ich nemusím vzdat. 2. Ok 3. Bez toho oleja sa zaobídem. Zaobstaral som si kvalitný extra virgin bio olej, takže toto mal byt len taký doplnok. 4. V akom objeme za den teda možem pit vodu z reverznej osmózy? Je nejaký dr ...

Napsal: ned kvě 03, 2009 9:17 am 

Mat píše:Dobrý deň, v tomto linku http://www.vitarian.cz/view.php?cisloclanku=2003122201 sa píše o nevhodnosti konzumovania škrobov. Aký máte na to názor? Mám sa teda vzdat konzumácie zemiakov? 2. Ako často možem jest/pit vajcia? Je lepšie Jest/pit iba žltok? Pišete,že bielok je dost hlienotvorný, a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vyzařování potravin, stravování dle krevních skupin

Napsal: sob kvě 02, 2009 7:39 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 23026

Sybilla píše:Knihu od Kurta Tepperweina som čítala a mám ju aj v elektronickej podobe. V podstate jej obsah korešponduje s tým, čo sa píše na Vašich stránkach ohľadne acidobázickej rovnováhy organizmu a ako ju dosiahnuť aj keď sú obšírnejšie podané niektoré techniky a širšie sa venuje vysvetleniu ph ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Připomínky a názory

Předmět příspěvku: Připomínky a názory
Napsal: čtv dub 30, 2009 8:27 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 28955

Růžičková píše:Vážený panem, dobrý den. S velkým zájmem pročítám vaše články v časopise Recepty prima nápadů a myslím si,že jen málokdo má odvahu se do toho pustit. Mám ráda zdravou stravu,ale toto je úplná řehole. Škoda, že jsem o dost starší než vy, takže se nedozvím, jakého věku se dožijete a mys ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: čtv dub 30, 2009 3:55 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Tak to jste me uklidnil a predpokladam, ze i mou maminku, ktera si vse moc bere a vcera ji muj napuchly oblicej a krvave skvrny v ocich rozbrecel - mockrat Vam za rychlou odpoved dekuji!!!Krvava skvrna v levem oku sice jeste nezmizela, ale ze strany se uz vstrebava, oci jiz opuchle nejso ...

Napsal: stř dub 29, 2009 9:22 pm 

Mat píše:Ja jem (s malými obmenami v kombinácii zeleniny), podla Vášho jedálničku a chutí mi to, akurt, že som slabý. Jem tie laktobacily, vodu nepijem iba štavy, tak by to malo byt správne, dúfam. Začnem robit ten klystýr. Niekde tu píšete, že to črevo je najlepšie čistit až ku slepému.Ako to mám d ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: stř dub 29, 2009 7:17 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Dobry den, moc dekuji za priklady, uz je mne to jasne:) Precetla jsem si vse, a tak jsem zacala s gestem slona dnes rano. Poprve v zivote jsem si sama navozovala zvraceni...to prekvapive nic nebylo, zadne neprijemne pocity, slo to celkem snadno, asi na 10 pokusu, pak uz jen nekolikrat ve ...

Napsal: stř dub 29, 2009 12:56 pm 

Mat píše:Ked mám byt úprimný, tak mne ide hlavne o svalovú hmotu, ktorú prakticky už nemám a to bude zrejme ten úbytok na váhe. Toto potrebujem riešit. Z ovocia ju asi nenaberiem a orechy nemožem. Ked si dám toho ovocia relatívne vela tak sa potom cítim dost "nabitý" energiou, ale má to iba chvílkov ...

Napsal: úte dub 28, 2009 9:14 pm 

Mat píše:To som rád. Ved Laktobacily sú vo forme kapsúl, ale to je niečo iné. Už som zaradil vo vačsom množstve sladké ovocie(iba ráno, nekombinujem s ničím) a jáhly, hrášok,ale ta váha je stále taká istá. Existuje este nejaké zdravé a kalorické jedlo, ktoré by som mohol zaradit? Tú šošovicu mám dat ...

Napsal: úte dub 28, 2009 6:56 pm 

Mat píše:Dakujem, za odpoved. Čo sa týka toho zapíjania laktobacilov a Lepicolu, tak to zapíjam cca 3-4dcl štavy. Predtým, ked som to nebral mal vo zvyku dat si po jedle este O.5l stavy. Tak ma napadlo, že ked si dám po jedle na zapitie tých dvoch vecí 4 dcl, tak už nemusím este dalsích 0.5l nie? Za ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte dub 28, 2009 12:26 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Zuza píše:Dobrý den pane Zajíček, mohu se zeptat zda tato očista příliš nezatěžuje ledviny, jedná se o vypití opravdu velikého množství vody a navíc se solí, nikdo z nás neví jestli má ledviny v pořádku neboť nemoci tohoto orgánu se výrazně neprojevují.... Ještě prosím o vysvětlení: radíte v časopis ...

Napsal: pon dub 27, 2009 8:57 pm 

Mat píše:Zrejme to bude tým nedokrvením. Takto to mám už celé roky. A vyzerá to strašne. Dá sa to niečim zmiernit, resp. liečit? Myslím aspon zatial kým to nevyšetria. Inak mám vyšší tlak, ale nič alarmujúce. Este sa vrátim ku tej pohánke mali ste na mysli toto? http://www.biologika.sk/e-produkt-125 ...

Napsal: pon dub 27, 2009 4:28 pm 

Mat píše:Dobrý deň, je normálne, že ked vypijem cca 3-4dcl repnej štavy, že mám fialovú, fialovo/červenú stolicu a moč takisto? Okrem toho mi okolie hovrí, že mi fialovejú končatiny, hlavne prsty na nohách a rukách ide to až do modra, dokonca to úplne zmodrie. Poradte mi prosím, v tejto oblasti ked ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: pon dub 27, 2009 8:33 am 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

viliro píše:Pokud chcete uvádět jakékoliv hodnoty v číslech, tak je vždy nutno aby byly naprosto přesné. To platí též u pH, kde to jsou násobky, nikoliv desetiny jako při běžných počtech. Přijatelné je uvádět, že pH se pohybuje těsně kolem 7,4 , je daleko pravdivější, než hodnoty, které uvádíte. Sou ...

Napsal: ned dub 26, 2009 8:51 pm 

Sybilla píše:Prečítala som pozorne príspevky v tejto časti a veľa vecí je nesmierne poučných. Obdivujem Vašu trpezlivosť pri vysvetľovaní niektorých dotazov. Dôvod prečo píšem je pohánka. V niektorej odpovedi píšete, že je zaradená medzi obilninami. Pohánka podľa mňa nie je obilovina a ani tak nie j ...
Stránka 1984 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem