Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 4:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1985 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Colonhydroterapie

Předmět příspěvku: Colonhydroterapie
Napsal: ned dub 26, 2009 6:51 pm 

Odpovědi: 98
Zobrazení: 266900

Xion píše:Ide o velmi nebezpecnu metodu, nikomu ju nedoporucujem. Aj samotni lekari proti nej protestuju, ked sa urobi neodborne, nasledky mozu trvat cele roky. Na vitarianskom fore sa to uz vela krat rozoberalo. Klystyr je omnoho bezpecnejsia metoda, ktoru ma clovek vo vlastnych rukach. Viem, ze sa ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: ned dub 26, 2009 12:26 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

viliro píše:Přestańte už oblbovat lidi těmito hodnotami, a dokonale si prostudujte sklabu krve a jeji hodnoty. Fyziologické pH krve = 7,36 – 7,44 ↑pH krve nad 7,44 = ALKALÉMIE ↓pH krve pod 7,36 = ACIDÉMIE Nejlepší hodnota pH krve je 7,365 Nechápu čím ty lidi tak moc oblbuji, když se mnou souhlasíte, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: sob dub 25, 2009 10:07 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:A vraj zdravé dźúsy plné antioxidantov....yuck! Este jedna otátka ku tým štavám. Nebolo by lepšie ich na tú chvíllu úplne vynechat? Neviem ako sa budú chovat pri prevoze. Myslím,že aj krátky pobyt v teple by im uškodil alebo nie? S tím vynecháním, to nechám na Vás, ale zase tak zásadní prob ...

Napsal: pát dub 24, 2009 9:27 pm 

Mat píše:Ok, dakujem. Viem,že to ja asi bláznivý nápad, ale nedali by sa pit počas tej doby džúsy 100%é? Inak vrátim sa v krátkosti ku tomu Vášmu postrehu ohľadom našich predkov. Píšete, že jedli v súlade s prírodou atd. ale oni sa, ak sa nemýlim, dožívali omnoho nižšieho veku ako my a teraz sa zase ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pát dub 24, 2009 7:11 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Za odpoved mockrat dekuji. Rada bych jen nejake upresneni: nez si koupim odstavnovac (jaky byste mi doporucil? Nekde jsem cetla, ze pouze nove vyrobeny nuz z keramicke cepele nezelektrizuje a tudiz neznici vetsinu vitaminu jako bezne nerez noze-vyrobky- predpokladam, ze odstavnovace jsou ...

Napsal: pát dub 24, 2009 6:16 pm 

Mat píše:Tak sa teda pýtam ako si to mám zariadit so stravou? Nemocničnú "stravu" zásadne odmietam. šaláty si nechám pripravit a priniest z domu, ale tie štavy si nebudem moct nechat priniest hockedy, kvoli tým vysetreniam. Tak sa teda pýtam či nebude vadit, ked by som pár dní zapíjal tie laktobacil ...

Napsal: pát dub 24, 2009 10:02 am 

Mat píše:Javí sa mi rovnako škodlivá. Už som vyskúšal to vajce a celkom v pohode. Človek maso jest nepotrebuje a to čo z masa potrebuje je obsiahnuté aj vo vajci ak som správne pochopil alebo? Mám otázku aj ohladne toho lepku - pohánka, hrach, šošovica, soja, fazula lepok neobsahujú. Existuje este n ...

Napsal: pát dub 24, 2009 7:14 am 

Mat píše:Čo sa týka tej dietnej "šunky", tak to v žiadnom prípade, šunka nie je ale zlátanina umelých prísad, s kopou vody a pomletého masa pofidérnej kvality a povodu. Z Vaší odpovědi nechápu, zda se mnou souhlasíte, či zda se Vám šunka jeví stejně škodlivá, jako mě.

Fórum: Životní osudy   Téma: Můj boj s rakovinou

Předmět příspěvku: Můj boj s rakovinou
Napsal: čtv dub 23, 2009 8:08 pm 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 133648

jahoda píše:P.S. Zkousel jste celou hlavicku cesneku pojidat denne?...kv.enzymum...je to pry o zkouseni, kazdy jsme jiny a na kazdeho zabere neco jineho...tudiz vymena informaci je asi to nejuzitecnejsi, co kdokoliv muze udelat:) Takto vysoké dávky česneku, nejsou rozhodně vhodné pro každého a může ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: čtv dub 23, 2009 7:40 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Dobry den pane Zajicku, predem meho emailu bych Vam rada podekovala za clanek v casopise Recepty Prima Napadu, ktery me nadchl a zaroven alespon castecne ubezpecil moji maminku, ze pokud jsem zavrhla klasickou lecbu antibiotiky a prasky a jdu na to stravou a skrz klystyry tak jsem se nez ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Skvrny v obličeji

Předmět příspěvku: Skvrny v obličeji
Napsal: čtv dub 23, 2009 6:04 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 57736

Danca píše:Jakým způsobem by bylo možné vyléčit skvrny na obličeji, které se mi tvoří při pobytu na slunci. Nejde o klasické pigmentové skvrny (i když ty objevovavaly také), ale ztmavnou mi místa na obličeji, která již byla v minulosti zhojena (např.po akné). Cca před rokem jsem začala pít čaj na já ...

Napsal: čtv dub 23, 2009 1:50 pm 

Mat píše:To som rád, že ich nemusím vynechat. Esta ma napadla jedna vec ohladom ovocia. Mám vo zvyku nekonzumovat jablká ktoré sú "dotlčené", rsp "tuknuté". V televízii vraveli, že je to určité štádium hniloby a vyrezávat tú zhnednutú čast nemá význam, pretože mykotoxíny už prenikli do celého ovocia ...

Napsal: čtv dub 23, 2009 5:56 am 

Mat píše:Este sa v krátkosti vrátim ku tým laktobacilom,lepicolu - ked napríklad mám den, že iba pijem ovocné a zeleninové štavy a nejem, resp iba citrusy a nejaké jablká, tak treba aj po tomto pití konzumovat laktobacili s lepicolom alebo ich mám vynechat? Ďakujem Laktobacily a Lepicol, nemají s jí ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: stř dub 22, 2009 8:50 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

nofingers píše:Dobry den, dival jsem se, ze jste muj prispevek pangamin prehodil pod jine tema, tak snad toto nove tema jsem zaradil spravne?! Chci Vas poprosit o radu. Moji matku tento tyden hospitalizovali skrz akutni hemeroidy a samozrejme nasledovala operace a rapidni odstraneni tohoto problemu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: stř dub 22, 2009 8:22 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

nofingers píše:Mate pravdu, co beru pangamin to je cca 2 tydny, tak bych se "dorazel" hodne casto a bohuzel jsem ted sklouzl nekdy i ke stare varene-mrtve strave. Mesic jsem byl jen na vitarianske a bez problemu, dost me mrzi, ze jsem odbocil, ale nejak si nemuzu pomoct. Pripada mi, ze kdyz jsem pan ...
Stránka 1985 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem