Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 4:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1986 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř dub 22, 2009 7:23 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:....vyžaduje velice speciální vyšetření.... Mohli by ste byt konkrétny, pokial možno? Chcem vediet na čom som, tak aby sa to nemuselo v budúcnosti doplnat niečim. Nech to urobia raz a kompletne. Já netuším, co po mě chcete, nikdy jsem Vás neviděl, mnoho Vašich dotazů je naprosto rozporuplný ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř dub 22, 2009 6:57 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:Dobrý večer, mám otázku ohladne kombinovania štiav. Je možné kombinovat kapustovú s repnou, repnu so zemiakovou, repnu so zemiakovou, mrkvovou? Mohli by ste mi zaslat pár kombinácií, ev. doporučit nejakú knihu, link atd. Ďakujem Popisovat Vám moje názory, na vhodnost pro Vás použitelných šť ...

Napsal: stř dub 22, 2009 1:53 pm 

Mat píše:Predpokladím,že mrazená kukurica od firmy Bonduelle, nie je tepelne upravená alebo? Zvykol som ju kupovat, ale nikdy som neskúmal či je alebo nie. Niekde tu pšete o konzumácii piva, tak sa chcem spýtat kedy a po čom ho možem pit? Mám na mysli nealko. pivo(ten alkhol nepotrebujem). Este sa v ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: stř dub 22, 2009 9:42 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

nofingers píše:Dobry den, chci se Vas zeptat na vyse zmineny doplnek stravy. Ve vasich minulych prspevcich ste mi ho mimo jinych veci doporucil. Uzivam ho jak jste psal 3x4 tablety denne. Je jeho uzivani pri kandide bezpecne? Mam knihu o kandide a docetl jsem se, ze je to palivo pro zminenou kvasink ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte dub 21, 2009 8:48 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

veleknezka píše:vazeny pane doktore, ptala jsem se meho doktora zda muzu aplikovat klystyry, kdyz mam divertikly po celem tlustem streve a nevyjadril se a dodal v televizi se to propaguje. mam obavy z perforace nebo z jine komplikace, muzete mi poradi zda muzu vyplachy provadet. mam 65 let a mam dra ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: úte dub 21, 2009 11:26 am 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

jaja píše:Dobrý den, co říkate na tvarůžky ? čím budovat svaly sílu svalů, kondici ? příjemný den přeje Jan Olomoucké tvarůžky, jsou nejméně škodlivý mléčný produkt, ale to neznamená, že jsou zdravé. Jsou značně slané a ve větším množství určitě škodlivé. Příklad jejich využití z mého pohledu berný, ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte dub 21, 2009 10:39 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Goro píše:Prosím o Váš názor na vhodnost pití demi-vody připravené v demineralizačním přístroji firmy GORO s.r.o. nebo podobném v souvislosti s pročištěním organizmu. Děkuji za odpověď Pokud se týká uvedené firmy, předpokládám, že řešíte nákup reverzní osmózy. Firma nemá na stránkách ceník a nejsem ...

Napsal: pon dub 20, 2009 8:01 pm 

Mat píše:Ďakujem, za odpoved. Esta ma zujíma Váš názor na konzumáciu pohánkových vločiek. Treba ich tiež namáčat cez noc? A jest ich tiež iba ráno alebo aj na obed a na veceru a kombinovat s mrkvovou stavou? A co kukurica tá je bezlepková a možem ju kombinovat s hocakou zeleninou alebo ju možem jest ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Detoxikace ?

Předmět příspěvku: Detoxikace ?
Napsal: pon dub 20, 2009 7:42 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 48588

Andrea 81 píše:Mě to taky nechutná, ale je to jediná schůdná možnost, jak tyto řasy pro mou štítnou žlázu konzumovat. Jinak vážně myslíte, že nebude na škodu, když mnou vypěstovanou mrkev vytáhnu ze země trochu oklepu od hlíny a sním? To samé, že nebudu mýt další druhy domácí zeleniny a ovoce? Myslí ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Detoxikace ?

Předmět příspěvku: Detoxikace ?
Napsal: pon dub 20, 2009 1:47 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 48588

Andrea 81 píše:Řasy Nori užívám 1 kávovou lžičku každé ráno zamíchané v trošce grepové nebo mrkvojablkové šťávy a zapiji je tak 0,4l již čisté šťávy. Je tato kombinace v pořádku? Přidané do zel.salátu mi celý tento pokrm chuťově zkazí. Vlastně ani žádné saláty nedělám, zeleninu jen omyji, očistím a ...

Napsal: ned dub 19, 2009 10:06 pm 

Mat píše:Vrátim sa este v krátkosti ku tým semenám. Tú dávku v 100g po rozmixovaní mám pridat do akého množstva stavy? Optimálne sa mi vidí tak 3 deci alebo? Može tá štava byt aj iná než mrkvová? Mám na mysli kombinácie mrkva/zemiak, mrkva/zemiak/celer, mrkva/repa atd. Este by som sa spýtal ohladom ...

Napsal: ned dub 19, 2009 7:50 am 

Mat píše:Tak to je obdivuhodné, že toho toloko stíhate. To, že som lenivý je mi často vyčítané, máte pravdu. To ranné vstávanie si momentálne neviem predstavit. Ale možem to prehodnotit. Možno takto rozmýšlam preto, lebo nemám "čisté črevá" apod. S tým stravovoaním v reštaurácii sme sa asi zle rozum ...

Napsal: sob dub 18, 2009 8:24 pm 

Mat píše:Čo sa týka tých tukov v semenách, tak mi je to celkom jedno, kedže stále chudnem a stravujem sa tak ako ste mi doporučil. Ja potrebujem hlavne pribrat pretože, mám 185cm a 64kg a stále to klesá, takže tak. Samozrejme to pribatie musí byt pokial možno zo zdravýh potravín(žiadne sladkosti,peč ...

Napsal: sob dub 18, 2009 5:15 pm 

Mat píše:Ok. Semená sa dajú kombinovat aj s ovocím aj so zeleninou, takže ich možem rozmixovat a dat do mrkvovej štavy a vypit to pred jedlom alebo po jedle tak ovocnom ako aj zeleninovom alebo sa mýlim? Dá sa na to rozmixovanie použit i ponorný mixér? Ten ktorý mám mám momentálne doma je skor na ov ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: sob dub 18, 2009 12:23 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Vítkova mamina píše:Pane Zajíčku, kontakt na Vás jsem dostala od kamarádky, která se na Vás před nedávnem obrátila se svými zdravotními problémy, Vašimi radami se řídí a pochvaluje si, že se cítí opravdu lépe. Mám 5-tiletého syna, v květnu to bude rok, co mu lékaři diagnostikovali cukrovku 1. typu. ...
Stránka 1986 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem