Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 4:08 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1987 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: sob dub 18, 2009 10:46 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Ok, pri tých laktobaciloch je uvádzané, že ich treba zapíjat tiež tak preto sa pýtam podrobnejšie... Ku tým semenám, len tolko, že ja sa s nim rád "hrám", proste rád ich žujem, kludne aj hodinu. Viem že sa to s rozmixovaním porovnávat nedá. Mal som vo zvyku najprv zjest tých 100g semien a p ...

Napsal: pát dub 17, 2009 9:10 pm 

Mat píše:Ok. Este jednej veci nerozumiemem. Co ked jem ovocné jedlo(jablká) ved tie nemožem zapíjat alebo 2. Tie laktobacily si dám ked dojem, ale Lepicol počas jedla a zapit to mám počas jedla alebo tiež si ho dat po a zapit taktiež po jedle? 3. Dva deci spolu, alebo zapit 2+2 po každom? Ešteby som ...

Napsal: pát dub 17, 2009 8:08 pm 

Mat píše:Este ma napadla jedna vec, keby som bol mimo domu a v situácii, že sa musím tie lactobacily a lepicol zapit vodou, tak možem alebo ich mám radšej vynechat? Zvykol som si po jedle pit iba šťavy a preto sa pýtam. Ešte som pozabudol na ten objem tekutiny. Píšete,že stačí málo. To znamená deci ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Detoxikace ?

Předmět příspěvku: Detoxikace ?
Napsal: pát dub 17, 2009 6:33 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 48588

Andrea 81 píše:Pro zajímavost uvádím přírodní zdroje jódu: Byliny: kořen kostivalu lékařského, chaluha bublinatá, semena lnu, třezalka tečkovaná, jitrocel kopinatý, fazolové lusky, řebříček obecný, šalvěj lékařská, lišejník islandský, routa vonná, Dobrý den, v jakém stavu nejlépe konzumovat napříkla ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát dub 17, 2009 6:19 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Petra píše:Pocit knedlíku v krku je zřejmě tam, kde se nachází hrtan. Žádné hleny, rýma, nic takového nemám. Tenhle víkend jsem dokonala poslední očistu colonem + jaterní očistu. Co se týká další očisty, předpokládám čištění klystýrem alespoň 1 x týdně. Semena slunečnice můžu rozemlít jen do mrkvové ...

Napsal: čtv dub 16, 2009 9:14 pm 

Mat píše:Este sa chcem spýtat na to užívanie po jedle. Ten lepicol aj lactobacily treba zapit, ale po jedle sa pit nemá. Tak sa teda pýtam či ked sa najem tak či si ho možem dat 30-50min po jedle a zapit to zeleninovou štavou al. vodou. Dúfam, že to nemusím hned po jedle. Ďakujem Jíst to musíte skut ...

Napsal: čtv dub 16, 2009 9:04 pm 

Mat píše:8 kmenov 10 miliard. Myslím, že je to ono. Alebo...? Inak Ďakujem Nevím z hlavy kolik miliard, ale to není tak podstatné, jako vytvořit jim ideální prostředí pro kolonizaci. Pokud je střevní stěna pokryta lepivým hlenovitým povlakem, tak tam můžete cpát libovolný počet miliard a stejně všec ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv dub 16, 2009 4:15 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Petra píše:Dobrý den pane Zajíčku, žádám opět o radu. Mám za posledních 14 dní pocit knedlíku v krku a zdá se mi, že víc zapomínám a mám problémy přemýšlet v práci. Myslíte, že by to mohlo souviset s přechodem na novou stravu? Děkuji Pocit knedlíku v krku, je velice široký pojem a rozhodně ho potřeb ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Kombucha

Předmět příspěvku: Kombucha
Napsal: čtv dub 16, 2009 5:52 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 152188

nofingers píše:O navstevu bych zajem mel a vim, ze me nenutite. Problem je se casove urvat a take cestovani, ale zkusim si to nejak zaridit...Take je mi jasne, ze nemuzete fungovat jako dobrocinny spolek a uvedena cena se mi zda docela optimalni. Pokud si ale clovek, Vasemi instrukcemi pomuze od rad ...

Napsal: stř dub 15, 2009 5:39 pm 

Mat píše:Ok, tak to vyskúšam. Ešte mám otázku k tým Laktobacilom a Lepicolu. Možem to užívat naraz? Myslím v jeden den aj Lepicol aj Lactobacily? To prvé už mám to druhé ešte musím prikúpit. V tých Laktobaciloch je ešte nejaký doplnok inulin, nevadí to? Ďakujem Nepíšete co jste koupil, ale inulin ni ...

Napsal: úte dub 14, 2009 9:33 pm 

Mat píše:Už to za mňa zapisujú, ale to som Vám už hovoril. Keby som to vajce uvaril tak by sa stalo čo? degradoval by som účinok vitamínu B12 alebo? Ďakujem Já mám velice dobrou paměť, na mnoho věcí fotografickou a to, že to někdo zapisuje za Vás, považuji stále za naprosto nevhodnou variantu. Nad t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Alergie

Předmět příspěvku: Alergie
Napsal: úte dub 14, 2009 9:09 pm 

Odpovědi: 271
Zobrazení: 409560

rous píše:hezký večer,čím tedy mohu malou pročistit? Nebo stačí, když přestane požívat mléčné výrobky a oplatky.... atd? Přemýšlím o tom, že každý den budeme pít alespoň litr domácí vymačkané šťávy, myslíte, že to má nějaký smysl? abych nerozjela alergii na nějaké další ovoce či zeleninu? Děkuji a d ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Kombucha

Předmět příspěvku: Kombucha
Napsal: úte dub 14, 2009 7:28 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 152188

nofingers píše:S tim setrenim na odstavnovaci mi to je jasne, ale bohuzel mi ted situace nedovolila jinak nez si poridit rucni Healthy juicer (podle diskuzi na netu by nemel byt az tak spatny). Nemel jsem doted zadny, krome rucniho citrusovace, takze aspon zeleninu a nejake to naklicene zelenisko s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Alergie

Předmět příspěvku: Alergie
Napsal: úte dub 14, 2009 4:29 pm 

Odpovědi: 271
Zobrazení: 409560

rous píše:Krásný den, měla bych dotaz, moje osmiletá dcera trpí alergií na veškerý pyl, dále z potravin na banán, jablko, ořechy a má ekzém v loketních jamkách - tedy vlastně jen v levé. Co by jí mohlo pomoci?? Mockrát děkuji za rady. Rous Naprostá většina alergických reakcí organizmu, stejně jako e ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Co s rychle a bez zjevných příčin rostoucí váhou ??

Napsal: úte dub 14, 2009 2:34 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 34103

gemma píše:Dobrý den, začnu dotazem. Co mám dělat, když jsem po lécích začala tloustnout a proces pokračuje i po jejich vysazení. Obvykle jsem poté zhubla. Mě se zřejmě špatný životní styl nejvíce podepsal na nervech, zejména nespavosti. Jiné léky neberu a na nic se neléčím. Nejvíce mi pomáhal pravi ...
Stránka 1987 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem