Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 4:05 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1988 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: úte dub 14, 2009 11:42 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Ja som to myslel iba občasne zaradit, nie sa tým strvovat 3 krát al. viac v týždni.Ale pochopil som. A čo hydina, tá je na tom tiež tak zle? To vajce z domáceho chovu musím brat ako vtip. Hydinu chovat nemienim(smrad,neesteticnost,zvuky atd). Vajce varené je kyselinotvorné predpokladám, tak ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Kombucha

Předmět příspěvku: Kombucha
Napsal: úte dub 14, 2009 9:21 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 152188

nofingers píše:Dekuji za bohatou odpoved. Cesnek v kapkach mi byl doporucen na kandidu jednim homeopatem tak proto takhle. Take bych radeji volil cerstvy, ale zrovna cekam az mi dojde objednany odstavnovac. Tuk nepouzivam ted docasne, protoze jsem se dozvedel, ze podporuje kandidu, tak zkousim jak m ...

Napsal: pon dub 13, 2009 10:00 pm 

Mat píše:Dobrý deň, chcem sa spýtatť na Váš názor na konzumáciu kukuričnej kaše polenta. Mal som ju oblúbenú a chcel by som ju opat zaradit. Dnes som ju opat vyskúšal a dal som si k nej špenát, šalát, sladkú papriku, uhorku, mrkvu,redkovky.... A čo hovoríte na konzumáciu rýb? Tie by som tiež rád vys ...

Napsal: pon dub 13, 2009 9:33 pm 

nofingers píše:Kombuchu jsem take drive kratsi dobu vyrabel a uzival a nejake zasadnejsi pozitiva jsem extra nepozoroval. Snad mozna traveni a vyprazdovani se zlepsilo, teda jestli to bylo zrovna kombuchou. Ale pote prisla kandida a velke problemy s ni. Tak me zajimal Vas nazor na uzivani kombuchy a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Sucho v ústech

Předmět příspěvku: Sucho v ústech
Napsal: ned dub 12, 2009 7:12 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 22469

Pavel píše:Dobrý den, již delší dobou trpím únavou a nesoustředěností. Jak mi bylo řečeno může za to překyselení. Ale ještě mám jeden problém a ten že se rano probouzím a mám v ústech uplně sucho? (Cukrovka to není, byl jsem na vyšetření u doktora). Přes den to tak nepociťuji, protože dodržuji pitný ...

Napsal: ned dub 12, 2009 6:54 am 

nofingers píše:Dobry den, chtel jsem se zeptat na vyse zmineny napoj. Jaky na nej mate nazor, zkousel jste nekdy jeho konzumaci popr. s jakym vysledkem? Myslite, ze se da uzivat v souladu s vitarianstvim? Nevite jestli ma nejaky pozitivni ucinek na kandidu nebo ji naopak vlivem velkeho mnozstvi bile ...

Napsal: sob dub 11, 2009 5:35 pm 

Mikard píše:Chápu ale stejne presne nevim kolik ceho presne a jaky druh ovoce a zeleniny kolik semínek a orechu atd... Nasel jsem stranku Vegan bodybuilding http://www.veganbodybuilding.com/?page=menu_nutrition tak bych se rád zeptal co rikate na ty jídelníčky jestli jim neco nechybi a telo pak nebu ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: pát dub 10, 2009 7:46 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

jaja píše:Dobrý den, pročetl jsem Vaši osvětu, já osobně neznám v mém okolí žádného člověka který by se tak extrémě věnoval stravě jak píšete Vy a žil . Je pro mě neuvěřitelné ,žít ze zeleniny ovoce a ořechů. Rád bych experimentoval zda se budu cítit líp (kolena artróza) ,ale jak víme internet snese ...

Napsal: pát dub 10, 2009 6:54 pm 

Mikard píše:Dobrý den, Vyzkousel jsem stravu dr. normana tedy pití šťáv a syrové zeleniny. Tento způsob stravy mi vcelku vyhovoval a cítil jsem se imunitně odolnejsi ale po psychicke strance uz tomu tak nebylo, neb jsem moc zhubnul. Delam kulturistiku a cítím se báječně když mám vypracované tělo kte ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: stř dub 08, 2009 2:16 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Pavel píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s konzumací ovoce při překyselení? Když většina překyselých lidí má v sobě i přemnožené bakterie a plísně, které se živí cukrem. Neudělá ovoce víc škody, než užitku? Překyselení závisí na mnoha faktorech a nejlépe se srovná pitím čerstvých šťáv z ...

Napsal: ned dub 05, 2009 8:12 pm 

Mat píše:To ani nemám v úmysle. Myslel som, či nemožte odpovedat formou emailu. Ten Skype, vyskúšam. Nikdy som prostredníctvom neho nekomunikoval, tak uvidím, čo sa dá robit. Zatial ďakujem. To není na pár slov, potřebuji se Vás na dost věcí zeptat a také Vám toho dost vysvětlit, ten Skype má velice ...

Napsal: ned dub 05, 2009 9:22 am 

Mat píše:Dobrý deň, dostali ste ten moj email? Ďakujem Ano, ale to bych tady nerozebíral, zavolejte telefonem, nebo použijte Skype, tak kolem 18 hodiny.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: sob dub 04, 2009 9:56 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

viliro píše: Na pyrózu 100%. Můj požehnaný věk, může mít za následek, krom jiného i to, že mrkev ve svém jídelníčku, v jakékoliv úpravě,jsem neměl mnohem déle, než Vy pobýváte na tomto světě. Půl Vašeho život pijí živou vodu, s CO2. Cibuli mohu konzumovat jako jablko. Měl byste si zopakovat chemií s ...

Napsal: čtv dub 02, 2009 5:43 pm 

Mat píše:Ne nie je dlhodobo citlivá. Určite máte pravdu s tými toxickými látkami, ale nejde mi do hlavy, že už jem pomaranče dlho, takto ráno a inak celý život a doteraz nič. Inak v pribehu rána to zmyzlo, takže ok. Nad tým vitamínom uvažujem už dlho, či mi nechýba kedže nekonzumujem maso. Inak Ďaku ...

Napsal: čtv dub 02, 2009 2:43 pm 

Mat píše:Dnes ráno som zjedol resp. vypil šťavu z pomarančov a hned v priebehu pár minút som dostal "kopřivku". Neviem si to vysvetlit, pretože toto robím každé ráno a vždy to je vporiadku. Ale musím sa priznat ku jednej veci, že pri umývaní zubov sa snažím dokladne čistit aj jazyk, včera som to zre ...
Stránka 1988 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem