Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 4:04 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1989 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: čtv dub 02, 2009 12:23 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

Andrea 81 píše:Zdravím Vás , chtěla bych tento víkend zařadit 3 denní (suchý) půst. Nevím, zda správně chápu výraz (suchý) půst, ale pokud hodláte zkoušet vydržet 3 dny bez příjmu tekutin, tak to je opravdu velice náročné a může se dostavit spousta komplikací. Sám mám k tomuto postupu značné výhrady ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: čtv dub 02, 2009 7:31 am 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

viliro píše: Já jsem měl zájem odkaz na stránky, kde se mohu dozvědět, co píší konkrétně o radiovitalitě, nikoliv na stránky, kde se nabízejí knihy, které obsahují výraz radiovitalita. Mně je naprosto lhostejné v jakém jsou stránky jazyce, protože se mně otevírají přeloženy do češtiny. V položkách s ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř dub 01, 2009 8:52 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Petra píše:Omlouvám se, asi jsem se špatně vyjádřila. Vyzvrácená voda byla jak po prvé, tak až po páté průhledná, pouze lehounce šlemovitá, ani jednou vůbec ne zbarvená, jak popisujete. Doufám, že nedělám nic špatně a že vytrvám. Dneska ráno po výplachu jsem se cítila lépe. Od včera nejím vůbec vaře ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: stř dub 01, 2009 8:33 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

jaja píše:Je mě 44 . Omlouvám se za neproštudování celého obsahu tohoto webu, asi to souvisí s těma bolestma v očích neb sem asi byl slepý jak patrona. Moč si kontroluji sem tam a ta je stabilně na 5-6 ph. Problémy s koleny mám již 2 roky a tak už po těch letech znám i odborné výrazy. Od listopadu 0 ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Cholesterol.

Předmět příspěvku: Cholesterol.
Napsal: stř dub 01, 2009 7:11 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8603

evaj píše:Prosím o radu. Mám zvýšený cholesterol, zjištěno při preventivní prohlídce před 2 lety a letos opět. Neléčím se žádnými prášky., beru lecitin. Měřím 156 cm, váha 52 kg. Zaměstnání mám sedavé, ale chodím cvičit. Maso a mléčné výrobky jím minimálně. Většinou zeleninová jídla a raději buchty ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř dub 01, 2009 4:51 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Ja si to zapisujem, ale iba v mysli. Čo sa týka tých jablk, tak som kombinoval viacero odrod. Tie odrody boli určite príbuzné, všetky boli červeno-zelené. Jedni boli trochu do žlta. Odrodu si žial nepamatám, pretože som ich nekupoval a nemám už sietku. Boli kyslej, neutrálnej a sladšej chut ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: stř dub 01, 2009 3:56 pm 

viliro píše:.... Zde byl problém, naprosto jednoduchý, stačilo odpovědět, že slovo radiovitalita je pseudovědecký pojem, nikomu nic neřekne, co slovo znamená, protože neschopnost přesné a jasné definice je pro pseudovědu typická. .... Podívejme se na problém jinak, ať si to Vaše dilema zjednodušíme. ...

Napsal: stř dub 01, 2009 3:41 pm 

Mat píše:Ok už viem, kde som urobil chybu. Ďakujem za ozrejmenie. Inak čo sa týka tej kapustovej šťavy, tak som neodolal a dal som si 30min. po jedle pol litra. A žiadne nafukovanie sa nedostavilo ani pocit nevolnosti. Už ma nenafukuje ani po jablkách. Neviem čím to je. Na obed som mal zeleninový ša ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř dub 01, 2009 3:19 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Petra píše:Dobrý den pane Zajíčku, děkuji Vám informace. co se týká očisty žaludku, myslel jste tím 14 dní a více - předpokládám každý den? Dnes jsem dělala očistu po páté, konečně se mi podařilo dostat ven téměř všechno až ke značce. Je možné, že by po páté byla voda stále stejně zbarvená jako voda ...

Napsal: stř dub 01, 2009 8:16 am 

Mat píše:No vyskúšal som ti jáhly, ale nepodarilo sa mi to rozmixovat. Namočil som to cez noc, potom prelial horúcou vodou, ešte raz prelial, ale nedalo sa to rozmixovat, bolo to tvrdé. Čo s tým mám teda robit? Ďakujem Nevím, co jste s tím nacvičoval, ale já je namočím přes noc do horké vody, tak 65 ...

Napsal: úte bře 31, 2009 6:47 pm 

viliro píše: Takže budu reagovat postupně, abych získal konkrétní odpověď, vždy na jedinou otázku. Na dotaz jsem dosud nedostal konkrétní odpověď, jaký má význam zde používané slovo radiovitalita. Který z čitatelů těchto stránek, dokáže pochopit význam, co chtěl básník tímto slovem říci. Osobně význ ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: pon bře 30, 2009 4:51 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

jaja píše:Dobrý den, už jste si počítal někdy kalorie kolik to u Vás dělá zhruba na den ,aby jste cítil sílu a pohodu ? Že stačí pouze zelenina a ovoce to bych věřil . Zajímalo by mě ale množství . Já jsem razantně omezil kalorie, tuky, cukry, salámy, bílé pečivo apod. (tyto výrazy sem asi ani nepat ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: pon bře 30, 2009 3:15 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

Andrea 81 píše:Děkuji za odpověď, samozřejmě, že na syrovém zůstanu i v těhotenství. Myslela jsem spíš, jestli nebude vadit stav teprve čištění, vyplavování různých škodlivin z mého těla a do toho vyživování plodu. Za tak krátkou dobu zcela jistě vyčištěná nejsem a do mé váhy v 18 letech mi chybí zh ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: pon bře 30, 2009 10:27 am 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

viliro píše: Překyselení je běžné pro každého, kdo konzumuje převážně vařenou stravu. Eliminovat tento jev, nejjednodušším způsobem je, pít zásaditou „živou“ vodu, nebo si koupit v lékárně ALKALU –N ,150 gr. za 310 Kč., co se pěkně prodraží. Při trvalém pití živé vody, nikdy nenastane možnost pyrózy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: pon bře 30, 2009 9:47 am 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

evaj píše:Prosím o radu. V r. 1995 jsem byl na operaci s hemeroidy, ale stav se o vrátil. Již několik let je opět mám, většinou krvácím, s různou intenztou. Dlouhodobě užívám Psyllium. Včera jsem dělal očistu střev pitím slané vody. Střeva byla zanesena, myslím, celkem běžně. Jinak ještě užíván tabl ...
Stránka 1989 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem