Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:01 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 199 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratace organismu - volba vody

Předmět příspěvku: Hydratace organismu - volba vody
Napsal: pát led 17, 2020 8:46 am 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 39865

ash píše:ono to neni jen o historickych cyklech ale i o zivotnim cyklu kazdeho z nas. kdyz vam Jardo bylo 25 bylo vam to pravdepodobne vse u zadku a jak starnene a moudrite vidite veci trochu jinak. a to nejste tak daleko jako spousta moudrych starsich kteri by smahem smetli svet od vseho hrichu bo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: pát led 17, 2020 8:11 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

mirec píše:Sacharidy dodávám ve formě naklíčené pohanky nebo vařené pravé indiánské rýže, tu jsem zkoušel i namáčet, ale kvůli 3 dnům mě to přestalo bavit, a mírně doslazuji stevií. Zkusím těch 80g rozdělit do 3 jídel s tukem, uvidíme jak budu trávit Ještě k těm omega, je dost náročné to počítat, oř ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Plicní embolie

Předmět příspěvku: Plicní embolie
Napsal: pát led 17, 2020 8:09 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 21152

Starsky píše:U mě je asi hlavní problém psychika (deprese, úzkosti, strach atd.), která mě ovlivňuje v tom, že sice chvíli dělám to, co bych měl, ale potom často sklouznu k berličkám, které mě uklidňují - kofeinové nápoje, fast food jídla a cukr. Myslím, že jste to byl vy Jardo, který v jiné diskuzi ...

Napsal: čtv led 16, 2020 5:31 pm 

mirec píše:p.Zajíčku, děkuji za odpověď. Zaujala mě Vaše připomínka ne více jak 30g sacharidů v jednom jídle? Snažím se právě doplnit sacharidy a to pouze v období kolem tréninku kolem 80g s proteinem bez tuku a zbytek během dne z ostatních potravin, myslíte že je lepší tyto sacharidy rozdělit na ví ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Divulze konečníku

Předmět příspěvku: Divulze konečníku
Napsal: čtv led 16, 2020 1:22 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 16552

Andreabojovnice píše:Dobry den, vcera jsem byla na divulzi konecniku. S tim, ze v konecniku jsou 2trhliny, po operaci jsem v konecniku mela gazu, tu jsem tam vydrzela mit 5hodin, pote jsem musela jit na wc(prujem). Uz je to druhy den, mam stale prujem (jim jen kasovite veci-presnidavku,ovesnou kasi, ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratace organismu - volba vody

Předmět příspěvku: Hydratace organismu - volba vody
Napsal: čtv led 16, 2020 11:01 am 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 39865

Jednorazovy_Nick píše:https://www.youtube.com/watch?v=wYtBXjTzdqw NASA KLAME. Tvrdí, že Mesiac sa otáča okolo svojej osi raz za približne 27,3 až 29,5 dňa, v údajnej závislosti od prejdenia určitej vzdialenosti na orbite okolo Slnka (čo je ale podvod, pretože Slnko je menšie ako Zem, asi rovnako veľ ...

Napsal: čtv led 16, 2020 10:44 am 

mirec píše:Dobrý den všem, mám dotaz, prosím o radu a zpětnou vazbu. Snídám 30-40g nativního bio proteinu, 2-3lž ghí másla, 2lž kokos olej raw - celkem 40-50g tuku hrst listové zeleniny, vše rozmixuju, moooc to chutná, myslíte že toto množství tuku je v pohodě konzumovat z douhobého hlediska? Samozř ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolest kolen u miminka

Předmět příspěvku: Bolest kolen u miminka
Napsal: čtv led 16, 2020 10:40 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 14618

Zuzana_123 píše:Dobrý den pane Jardo, snad jsem ve správném tématu... prosím o radu ohledně neteře. Je jí 11 měsíců a má problémy s kolínkama, dá se to popsat jako přeskakování kolene přes ozubené kolo, se slyšitelným křupnutím, lítá to vpravo, vlevo. Diagnoza od lékařů ještě není stanovena, v násle ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: čtv led 16, 2020 10:15 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Alopat píše:Zejména ta část s délkou vyvazování hliníku z těla je znepokojující, ale použití jako vakcinační adjuvans vyvolávajícího dlouhodobou imunitní reakci by mohlo u kamenného másla objasnit vznik legendy východní medicíny (vedle klasické očisty jater za použití síranu hořečnatého nebo moderní ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Plicní embolie

Předmět příspěvku: Plicní embolie
Napsal: úte led 14, 2020 7:18 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 21152

Starsky píše:Dobrý den všem, snad jsem vložil nové téma do odpovídající kategorie. Je to už asi něco málo přes 2 roky, co jsem prodělal embolii. Po tomhle stavu cítím, že moje plíce nejsou stoprocentní a noha, ve které vznikl tromb, mi bez kompresní punčochy znatelně otéká. Přemýšlel jsem o tom, že ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: úte led 14, 2020 6:59 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

fingerol píše:Jak velka by mela byt davka kimchi 3x denne? Cca velikost nebo gramy. Tak dá se ho jíst klidně hodně, sám mám odzkoušeno i 450 g za den, ale studie uvádějí že funguje i 50 g za den tedy pokud bych vzal v potaz jiné studie na 100 g výsledný efekt se zase tak moc nelišil tedy myslím že k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kameny na mandlich

Předmět příspěvku: Kameny na mandlich
Napsal: úte led 14, 2020 6:54 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 9381

fingerol píše:Myslite, ze je problem v candide? Zkousel jsem uz prave protikvasinkovou dietu a jedl jsem 3 tydny jen zeleninu varenou a nepocitoval jsem zadne priznaky odchazejici candidy. Vim ze se cepy delaly mene po aloe vera gelu kdyz sem jej pil. Tak nemusí jít jenom o kandidu prostě nějaký šme ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kameny na mandlich

Předmět příspěvku: Kameny na mandlich
Napsal: úte led 14, 2020 12:39 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 9381

fingerol píše:Donry den, ma nekdo radu jak se jich zbavit? Projděte si tyto příspěvky

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Meranie aktivity akupunktúrneho bodu

Předmět příspěvku: Meranie aktivity akupunktúrneho bodu
Napsal: pon led 13, 2020 9:39 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7204

scooors píše:Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je možné nejakým spôsobom zmerať "Čchi" na akupunktúrnych bodoch ? ak vychádzam z predpokladu ze "Čchi" prúdi celym telom a tam kde neprúdi / je problém /, by to malo niečo zmerat / diagnostikovať, že tuto na tomto akupunkturnom bode niečo nieje v p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: ned led 12, 2020 5:46 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Lucas19 píše:Dobry den p. Jardo, Mel jsem opakovane zanety, fascikulace po tele, po zmene urologa mi byla zjistena chronicka prostatida. Dostal jsem Leky, prestal jsem jist sladke, palive, konzumovat alkohol. Castecne se problemy vyresili. Ale obcas mivam paleni konecniku, po vymoceni a oddchodu z t ...
Stránka 199 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem