Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 3:20 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1990 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: pon bře 30, 2009 8:46 am 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

beagelman píše:Dobrý den, prosím Vás chtěl jsem zjistit důvod proč mne tzv. pálí žáha. Vím, že jde o překyselení žaludku, ale bohužel již nevím, jaké potraviny konzumovat , abych eliminoval tento jev. Nechce se mi užívat blokátory pumpy atd., chtěl bych pouze stravou zamezit překyselení žaludku. Nej ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: pon bře 30, 2009 8:22 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

Andrea 81 píše:Dobrý den, opět bych potřebovala poradit. Od začátku nového roku jsem zhubla ze 71kg na 62kg a váha stále klesá. Od poloviny února se snažím velmi přísně řídit Vaším jídleníčkem. Pouze někdy v neděli ochutnám tepelně upravenou rybu. Přes týden nic takového. Dodržuji pitný režim šťávam ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned bře 29, 2009 9:22 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Tie komninácie znejú lákavo! Určite vyskúšam. Ked budem mat výsledky, tak sa ozvem. Zatial velmi pekne ďakujem za tip. Kombinace potravin, které jsou zdravé a zároveň chutné, Vás budou napadat po nějaké době celkem snadno, vždy se také zaměřujte na celkové působení na organizmus, především ...

Napsal: ned bře 29, 2009 8:03 pm 

Mat píše:Je mi to jasné. Ja sa snažím podla nich riadit. Semená som už zaradil. Tie jáhly sa dajú konzumovat iba s ovocím alebo ich možem jest aj samotné resp. so zeleninou? Ďakujem Já je mám vyzkoušené s ovocem, samotné moc chutné nejsou, ale třeba s medem a kakaem, nebo skořicí, to určitě špatné n ...

Napsal: sob bře 28, 2009 10:21 pm 

Mat píše:Ďakujem za názor. Ten stravovací režim mi vyhovuje a snažím sa ho dodržovat. Včera som mal napríklad cesnak 1,5 strúčiku spolu so šalátom na večeru. Jediné, čo ma trápi je tá váha, lebo neustále chudnem. Vtejto súvislosti sa Vás pýtam, či by ste mi mohli poradit niečo "na pribratie". Ďakuje ...

Napsal: sob bře 28, 2009 9:51 pm 

Mat píše:Čo sa týka tej candidy, tak som narazil na tieto linky http://nemoci.doktorka.cz/kvasinky/ http://diety.doktorka.cz/protikvasinkova-dieta/ Bol by som rád, keby ste sa ku tomu vyjadrili, pretože moje pocity sú prinajmenšom zmiešané, čo sa týka tých dopručení a zákazov. Doporučené mlieko(potr ...

Napsal: pát bře 27, 2009 9:57 pm 

Mat píše:Máte pravdu. Rád by som Vás navštívil, ale mám v tom vehementne bránené. Zatial. Počkám na tie výsledky a zreprodukujem Vám ich. Čo sa týka tej výšky/váhy, tak som bol presvedčený, že mám 183. Možeme tie výsledky potom vydiskutovat prostredníctvom Skype ev. ich možem poslat mailom. Dajte mi ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: pát bře 27, 2009 9:34 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

jaja píše:Dobrý den , jaký máte názor na množství stravou přijatých bílkovin,sacharidů,tuků ? Výzkumy vědců jsou mylné nebo schválně zavádějící ? Poměr 30% tuk 10%proteiny 60%cukry 100 Kg lehce pracující člověk cca kolem 3000 Kcal /den Je to možné získat ze syrové stravy ? Jaký na to můžu mít jiný n ...

Napsal: pát bře 27, 2009 7:48 pm 

Mat píše:Ešte by som sa spýtal ku tej kandidoze. Podla toho čo som čítal, tak mám také príznaky, únava, bolest klbov, nervov už dlhšiu dobu. Dnes mi bolo povedané u lekárky, že vraj mám anorexiu a že musím íst ku psychiatrovi. Vraj som kost a koža mám niečo s chrbticou. Zdalo sa mi to prehnané. Ale ...

Napsal: čtv bře 26, 2009 9:52 pm 

Mat píše:Ďakujem, to som zrejme prehnal s tými kombináciami. ALe domnieval som sa, že časový odstup 30-60 min po zjedení jablk je optimálny. Kedy mám teda pit po ovocí?Ja už varenú stravu nejem. A ked mám pravdu povedat, tak mi to vobec neprekáža. Jediný komu to prekáža a patrične mi to zhnusuje je ...

Napsal: čtv bře 26, 2009 8:19 pm 

Mat píše:Po tom špenáte to išlo celkom dobre, ale nič extra čo sa týka tej defekácie. Mal som pocit, že ked som si dal tú výživu, tak to mi ako keby niečo v čreve podráždilo a hned to potom išlo. Ale tá stolica vyzerala úplne normálne. Ona je vždy taká, že si pomaly nemusím ani konečník utriet. Býva ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv bře 26, 2009 5:25 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Prokop píše:Děkuji za informace. Při svém prvním pokusu jsem postupoval striktně podle André Van Lysebetha, jak jej uvádí v knize Cvičíme jógu. Doporučuje pít slanou vodu po sklenicích 250ml a po každé sklenici provést jednu sérii v knize popsaných cviků.Po 6 sklenicích by mělo dojít k otevření vrát ...

Napsal: čtv bře 26, 2009 4:34 pm 

Mat píše:Ďakujem, to je skvelé. Tá kombinácia vyzerá chutne. Ešte by som sa vrátil ku tomu špenátu. Ked som ho zjedol, tak ma rozbolelo celé telo. Nastala velmi nepríjemná bolest v kĺboch po celom tele. Už po pár hodinách. Dá sa to nejako eliminovat? čo sa týka toho balenia vo vajíčkach, tak to som ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv bře 26, 2009 10:42 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Prokop píše:Zdravím, přidám se taky k diskuzi o provedené šankaprakšaláně. V mém případě zatím bohužel po prvním pokusu výsledky nejsou, nevím kde se stala chyba ... Vše jsem rozjel podle návodu, soli jsem do vody dal docela dost (zarovnaná polévková lžíce na litr dle Lysebetha, moc chutné to nebylo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: stř bře 25, 2009 10:37 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Prokop píše:Zdravím Vás, zajímal by mne Váš názor na elektické odšťavňovače. Předběžně jsem již vybral typ Oscar VitalMax (někde je prodáván pod označením Omega 8004), což je jednohřídelový plastový šnek, poměrně kvalitní konstrukce a údajně jednoduchá údržba (mytí) po použití, ale pravděpodobně ned ...
Stránka 1990 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem