Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 3:21 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1991 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř bře 25, 2009 10:08 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Ďakujem. Tá chalva je výborný nápad! S čím ju mám kombinovat? A kedy ju mám jest? Ked si ju dám na obed, tak čo sa hodí na večru ev. opačne? Chcel som este, ku tomu BMI ja som sa trochu zmýlil mám 66kg/183 cm. Tak to by malo byt tiež ok alebo sa mýlim? ďakujem To jste mě špatně pochopil, ch ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř bře 25, 2009 5:24 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Petra píše:Dobrý den pane Zajíčku, byla jsem u Vás před dvěma měsíci (chronické záněty v těle) ještě s přítelem (vysoký tlak). Ráda bych Vás poprosila o nějaké doplňující informace a rady. Za tuto dobu, kdy jsem vysadila všechny bílé jedy, začala s pitím šťáv a alespoň z větší části upravila stravu ...

Napsal: úte bře 24, 2009 10:16 pm 

Mat píše:Velmi pekne ďakujem za odpoved. To nafukovanie, bude zrejme sposobené tým ovocím. Ja som totiž pozabudol na to, že ked si dám jablká tak ma hned nafúkne. Ale vždy sa tak deje iba pri štavnatých. Ked som zjedol napr. suché bez štavy tak nič. Inak nemám nafúknuté brucho. Iba po ovocí. Ešte ma ...

Napsal: úte bře 24, 2009 5:26 pm 

Mat píše:Opat ďakujem, ale ten Ansilan si budem musiet odpustit, nakoľko obsahuje laktózu. Mlieku sa už niekolko rokov vyhýbam veľkým oblúkom. K tomu psychiatrovi - som rovnakého názoru, ale moja rodina nie. Považujú takýto stravovací model za abnormálny a myslia si že mám anorexiu. Mám ešte zopár o ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pon bře 23, 2009 10:11 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

adlit píše:Dobrý den, chtěla bych si pořídit odšťavňovač (šnekový) na zeleninové a ovocné šťávy. Máte někdo zkušenosti s ručním Z star manual? Má smysl pořizovat ruční lis pro každodenní výrobu cca 1l šťávy? (abych se neumlela...) Kvalitní šnekové elektrické přístroje mají spoustu funkcí, které bych ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pon bře 23, 2009 11:57 am 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Andrea 81 píše:Dobrý den, jen bych upozrnila na potraviny, které kupujete. Právě jsem zjistila, že používám sice zdravé brusinky, ale slazené cukrem. Tak doufám, že ovocný salát, do kterého je přidávám, ve střevech moc nekvasil. Slazení cukrem, nebo úprava sířením, jsou obvyklé konzervační postupy, ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon bře 23, 2009 11:16 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Andrea 81 píše:Dobrý den, mám za sebou druhou Sankhapraksalanu. Vše proběhlo obdobně jako u prvního pokusu. Po vypití čisté vody proběhla první stolice. Při vypití prvního 1,5l hrnce vyšel ven ještě zbytek stolice z předchozího dne po ovozeleninovém jídle. U druhého hrnce byl neplánovaně proveden vý ...

Napsal: ned bře 22, 2009 10:53 pm 

Mat píše:Ďakujem za odpoved, rád by som Vás navštívil, ale momentálne by mi v tom moja rodina zabraňuje a odporúča na psychiatriu. Je pravda, že som na tom po psychickej stránke relatívne zle, ale zrejme za to može tá predošlá strava. Snád sa mi to podarí raz Vás navštívit. Žiadne lieky do seba pcha ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: ned bře 22, 2009 10:27 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý den,v pátek jsem absolvovala opravnou Šankaprakšalánu.Čisté vody jsem vypila už jen asi 1litr, aby se mi pak nedělalo špatně z množství té slané.Tentokrát vyprázdnění přišlo už po té čisté.První dávku slané jsem vypila,vyprázdnění se nedostavovalo, tak jsem vypomohla klystýrem. Ale ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: ned bře 22, 2009 9:13 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Mat píše:Klikol som na odkaz na "Reverznú osmózu" na Vašej stránke a rád by som si ju zaobstaral, ale neviem si vybrat je tam riešnie za 1890, 3000 a aj 7990 atd. Mám záujem tú vodu pit, príp. z nej varit. Mohli by ste mi poradit, ktorú z týchto variánt pre domáce použitie mám zvolit? Ešte mám otázk ...

Napsal: ned bře 22, 2009 8:39 pm 

Mat píše:Ďakujem za odpoved. Prečítal som si pozorne odkazy ktoré ste mi doporučil a začínam sa stravovat, podľa Vášho návodu. Už mám nakúpenú všetkú zeleninu a ovocie. Mám ešte jednu otázku ohladom zemiakov. Je zemaiky možné kombinovat varené zemiaky s vami uvedenými druhmi zeleniny, alebo je najle ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob bře 21, 2009 10:30 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

viliro píše:Není zde uvedeno jaká je nejlepší úprava u mrkve, aby tělo dokázalo přeměnit na vitamin A více jak 25 procent beta-karotenu. Mrkev může obsahovat jedovaté látky, organofosforových pesticidů (na hubení mšice mrkvové). Co tedy údělat? Nechápu na Vašem dotazu, jak a proč by se měla upravova ...

Napsal: pát bře 20, 2009 7:54 pm 

Mat píše:Pekne ďakujem za odpoved. Asi bude na vine tá voda. Mohli by ste mi prosím poradit čo mám konzumovat a ako kombinovat. Ja mám rád surovú zeleninu a ovocie. Nemožem orechy - arašidy,mandle,ani mak,lieskovce. Možem ale napr slnečnicové semienka. Bol by som rád keby ste mi mohli zostavit nejak ...

Napsal: čtv bře 19, 2009 10:43 pm 

Mat píše:Dobrý den, mám otázku ohladom konzumácie podla H. Diamonda. V tejto knihe sa píše, že ovocie sa má konzumovat na lačno, ráno alebo 3 hodiny po jedle, ked sa už jedlo presunulo zo žalúdka do čreva. To sa týka správnej kombinácie. Ja osobne som mal na ranjky štavu z troch velkých pomarančov a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv bře 19, 2009 9:18 am 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Andrea 81 píše:Děkuji za vyčerpávající odpověď. Ještě bych se Vás zeptala na konzumaci syrového chřestu. Právě jsem na netu četla, že tepelně neupravený může způsobit žaludeční potíže a nevolnost. S pozdravem A.K. Tady Vám moc nepomůžu, chřest jsem nikdy nejedl, ani syrový, ani vařený. Radit mohu po ...
Stránka 1991 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem