Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 3:58 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1992 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: stř bře 18, 2009 5:23 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, jak dlouho lze uchovávat umletý mák bez zamrazení, aby se nezkazil a byl ještě poživatelný? Děkuji A.K. Při pokojové teplotě nejvýše dva dny. V lednici umletý mák vydrží týden, až 14 dní, ale déle bych to určitě nedoporučoval. Chuťové vlastnosti se sice příliš ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: stř bře 18, 2009 9:42 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

pavlinka.a píše:Vážený pane zajíčku, asi před třemi týdny jsem vám volala a sdělila všechny zdravotní potíže, které mě trápí. Řekl jste, že je třeba abych Vás navštívila, že pro moji osobu sestavíte individuální jídelníček. Ihned po telefonním rozhovoru s Vámi jsem začala číst Váš web. Od půl 7 veče ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: úte bře 17, 2009 10:23 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý večer, děkuji za odpověď.U té Šankaprakšalány byl odstup po vypití čisté vody a následně slané určitě hodinu.Nicméně, jak mi to režim s malým synem dovolí,určitě brzo zkusím vše znovu.Ta kvasnicová pomazánka je moje droga,od mládí kvasnice jím třeba samotné a myslela jsem si, že je ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: úte bře 17, 2009 8:19 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý den, po odmlce se opět ozývám s aktualitami.Při mém posledním psaní, jsem uváděla, že se chystám na šankaprakšalánu.Takže průběh byl tento.Den před jsem jedla hlavně celé pomeranče i jiné ovoce a mrkev. Ráno jsem pak vypila asi 1,5 litru vody, stolice se nedostavila, začala jsem pa ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: pon bře 16, 2009 10:30 am 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

evaj píše:Prosím o radu. Matka se asi 2 roky léčila na srdce. Při bolestivé kolice v září 2008 byla hospitalizována v nemocnici. Byla zjištěna rakovina tlustého střeva, zřejmě i metastázy do jater.Prodělala operaci, má vývod bokem. Každé 3 týdny chodí na chemoterapii, dosud ji snášela dobře. Ale nyn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vyzařování potravin, stravování dle krevních skupin

Napsal: ned bře 15, 2009 10:42 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 23026

Karell píše:Děkuji Vám za odpověď, vyzkouším to. Ještě bych se rád zeptal na některé věci, které jsem se dočetl v knize od Kurta Tepperweina:Pryč s kyselostí! Mateřská znaménka jsou dle něho projevem (lokálního) překyselení organismu. (Rád bych se zásaditou dietou zbavil několika znamének.) Také dop ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned bře 15, 2009 12:18 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

aniu píše:Dobrý den, tak jsem dneska šla do Sankhapraksalany. Vzhledem k tomu, že stolici mám ok, tím myslím, že ve většině případů (90%) bych po velké potřebě nemusela utírat nejen wc ,ale ani sebe , nádobíčko na klystýr jsem si nepořídila (a věřila, že vše půjde hladce). A ouha. Zvládla jsem vypít ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vyzařování potravin, stravování dle krevních skupin

Napsal: pát bře 13, 2009 4:03 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 23026

Karell píše:Dobrý den pane Zajíčku, zaujala mne Vaše webová prezentace a hlavně informace na ní uvedené. Pokouším se druhý měsíc dostat do "acidobazické rovnováhy". Rád bych se Vás zeptal na následující: 1) Rád bych si přečetl publikaci od MUDr. Kahudy, DrSC: Fundamentální záření hmot, 1980. Bohužel ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: čtv bře 12, 2009 8:40 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

Luboš píše:Dobrý den, po přečtení rozhovoru s Vámi V receptáři, jsem se podíval na Vaše výborné stránky. Pitný režim mi je celkem jasný, ale co dělat, pokud můj otec pije málo, doktor mu doporučuje více a on tvrdí, že nemá žízeň. Vloni i letos měl totiž zánět (nebo infekci) močových cest, způsobený ...

Napsal: čtv bře 12, 2009 7:48 pm 

Andrea 81 píše:Dobrý den, to je super, že jste doplnil další článek, zase je co číst a přiučit se. Mám dotaz na provedení v praxi. Hlavně přípravu šťáv po ránu. Hned na poprvé vylisujete celý objem šťáv a nějak uchováte proti oxidaci? nebo lisujete čerstvé postupně po třiceti minutách? vymýváte nebo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: čtv bře 12, 2009 7:18 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Andrea 81 píše:Zdravím, vzhledem k tomu, že teprve začínám, zkušenosti nemám. Jen bych se chtěla zeptat, jaké množství zeleně použít např. do 0,5l vody. A mohu tento nápoj vyrobit i s přidáním bylinek jako je máta, meduňka, mateřídouška, šalvěj? Jde mi o to, jestli si na jejich užívání tělo nezvykne ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte bře 10, 2009 3:59 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

aniu píše:Dobrý den, ráda bych vyzkoušela Sankhapraksalanu, hlavně kvůli lehkým kožním potížím (akné) a celkově začínám vnímat vnitřní očistu organismu za více než důležitou. Ráda bych také věděla jestli tím trpím kvůli nesrovnaným hormonům (cca 1 rok jsem bez antikoncepce a tělo se s tím asi stále ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: pon bře 09, 2009 5:09 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Prokop píše:Zdravím ještě jednou, děkuji za Vaši rychlou reakci ve fóru. Uvedl jste hledisko, se kterým nedokážu jako laik přes medicínu a biochemii polemizovat, ale v zásadě to chápu, asi máte pravdu. Rozhodně nejsem nekritický obdivovatel techniky, ale princip ionizace, jak zde funguje, se mi zdá ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: ned bře 08, 2009 9:55 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Prokop píše:Zdravím Jardo, zajímal by mne Váš názor na úpravu pitné vody v přístroji "water ionizer", kde po mechanické filtraci dochází k rozkladu vody (ionizaci) platinovými elektrodami na zásaditou a kyselou, s možností nastavení pH v několika stupních. Zaregistroval jsem tento přístroj v nezaned ...

Napsal: ned bře 08, 2009 6:07 pm 

Příklad denního pitného režimu Pití je nesrovnatelně důležitější než jídlo a je třeba si stále uvědomovat, že člověk, celkem bez potíží, vydrží hladovět o vodě velice dlouhou dobu. Jsou zadokumentované hladovky v délce 75 dnů a zřejmě to zdaleka není konečná hranice možností lidského organizmu. Opro ...
Stránka 1992 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem