Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 2:37 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1993 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: pát bře 06, 2009 8:09 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

viliro píše:Protože, spousta čtenářů si nedokáže vysvětlit význam zde použitých slov a fyzikálních zkratek, vidím jako nutnost, zde založit vlákno „Význam slov,“ kde by každý mohl se dozvědět, podrobněji, co použité slovo konkrétně znamená a jaký má význam. Zatím jako jediný víte, že "spousta čtenář ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pát bře 06, 2009 8:02 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

viliro píše:Takto již upravený vodíkový exponent vypadá mnohem lépe proti dřívějšímu PH,v tomto příspěvku. Nechápu jak může vodíkový exponent pH vypadat lépe, nebo hůře, snad může být napsán správně, nebo špatně, ale lépe, nebo hůře může vypadat třeba nemocný člověk. Je obdivuhodné jak dlouho a usil ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: pát bře 06, 2009 7:44 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

Andrea 81 píše:Děkuji za užitečné rady, určitě vyzkoušíme. S pozdravem Andrea Kubjátová Doufám, že se zadaří, pozdravujte manžela a ať se snaží, já jsem také chlap (snad) a jsem celkem líný cvičit, tak ho i chápu, ale tady to bez cvičení holt nepůjde.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: pát bře 06, 2009 7:34 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

léňa_87 píše:Dobrý den, opět se hlásím s dotazem Včera mi domů končně přišla tato RO http://www.mangala.cz/ro-mini75-p-69.html , díval se na to i můj taťka a hrozně mi vynadal, prý proto, že to je na nic, že se v té membráně akorát budou množit bakterie a že tento způsob je k ničemu, protože se to b ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: pát bře 06, 2009 6:53 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

viliro píše:Na to Vám já přesně a konkrétně nedokážu odpovědět, protože nejsem pisatelem tohoto příspěvku, pouze se sním souhlasím. Takže to nežádejte ode mne. Nemile překvapený čtenář Napsal: čtv bře 05, 2009 6:38 pm, Předmět příspěvku: Re: Energie potravin a její vliv na zdraví : Pane Jardo, to my ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: pát bře 06, 2009 10:25 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

Andrea 81 píše:Dobrý den, tak musím potvrdit, že očistné procesy pokračují. Je to asi měsíc, co jsem z dělené stravy přešla na syrovou a zhubla 5kg. V pondělí jsem prošla očistou ohněm.... poprvé při stravování syrovým a šťávami přišla menstruace. Obvykle byly menstruační bolesti takové, že mne prvn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: pát bře 06, 2009 9:37 am 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

Magdalena P píše:Moc děkuji za odpověď. Určitě se budu řídit Vaší radou .Věřím, že se konečně zadaří. S pozdravem M. Není zač a přeji mnoho úspěchů v překonávání zdravotních problémů.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pát bře 06, 2009 9:06 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

viliro píše:....sám doufám píšu všude pH správně. Tak to se říc nedá, zaměnit vodíkový exponent pH, za PH = Stát: Nizozemí; Stát: Západní Samoa; Page Heading; Praha-východ; Post H u n t e r. To považují v této diskuzy za téměř neomluvitelnou a hrubou chybu, několikráte se opakující !!! Správně jste ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: čtv bře 05, 2009 10:44 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

viliro píše:Pane Jardo, to myslíte vážně? Vždyť tomu někteří lidi věří, není Vám hanba, takhle dezinformovat občany? Tento příspěvek vkládám jako někdo, kdo je v tomto oboru expert a nikoliv pouhý amatér. Máte alespoň základní fyzikální vzdělání? Pokuste se jasně specifikovat, v čem vidíte moje dezi ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: stř bře 04, 2009 11:05 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 22277

AlenaBaum píše:Dobrý den pane Zajíčku, před měsícem jsem u Vás byla kvůli mojí celakii. Teď mám trochu jinej problém a prosím o radu. Můj syn, jsou mu 4 roky, váží 15 kg, je pořád nastydlej, má zelenou rýmu, vůbec se jí nedokáže zbavit. Pak nemá náladu, je otrávenej a unavenej. Začal od září chodit ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte bře 03, 2009 7:56 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

léňa_87 píše:Ahoj, zdravím Vás! Platba juiceru se stále vleče, ale pozitivní zprávou je, že mi již volali na telefon a domlouvali jsme se, že mi pošlou jejich bankovní spojení na mail, abych mohla platbu konečně dokončit. Přestože mají moji správnou e-mailovou adresu, zatím ani po týdnu jsem se niče ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Základ našich nemocí

Předmět příspěvku: Základ našich nemocí
Napsal: pát úno 27, 2009 4:57 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 66504

Andrea 81 píše:Pokusím se něco napsat k tomuto tématu. Dědičná opravdu není samotná nemoc, ale stravovací návyky. Co si pamatuji, tak u nás jsme se nikdy neměli zle. Všeho bylo dostatek a hlavně masa. Už babička vyprávěla, jak chovali ovce a jiná hospodářská zvířata. Když zabili vykrmené prase, muse ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv úno 26, 2009 11:29 am 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

viliro píše:Použil jste slovo: radiovitalita, není nikde blíže popsán význam slova, pouze takto = „je to, co nás drží při životě, nebo zabíjí.“ Při životě mě drží správné tělní pH, klesne li pod hodnoty 6,3 , znamená to jistou smrt. Proto bych rád znal bližší význam Vámi použitého slova. Má možnost ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv úno 26, 2009 10:11 am 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, mohu do ovocné snídaně (jablko, pomeranč, banán) bez oleje a medu, s ořechy a semeny přidat namočené sušené švestky a brusinky, aniž by celé jídlo nepůsobilo kyselinotvorně? Děkuji, s podzravem Andrea Kubjátová Na to odpovědět neumím, potřeboval bych znát příli ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv úno 26, 2009 8:02 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

nofingers píše:Dobrý den, v návodu na provedeni této procedury se doporučuje po jejím absolvování, v den provedení, neprovádět nějaké násilné cviky, mít klid a teplo a to stejné i den další, pokud jsem to dobře pochopil. V den očisty to plně chápu, protože jsem totálně KO a jsem rád, že ležím a vylo ...
Stránka 1993 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem