Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 2:37 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1994 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: stř úno 25, 2009 10:06 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, opět mám dotaz. Asi týden si měřím PH moči (triphan) a při syrové stravě se hodnota pohybovala kolem 6, někdy s nazelenalými okraji, cca 6,5. Včera jsem měla k obědu čínu - rýži s kouskem kuřecího masa a samozřejmě zeleninu, k večeři pomeranč-grepovou šťávu. Dn ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon úno 23, 2009 10:32 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Andrea 81 píše:Dobrý den, tak mám za sebou svou první Sankhapraksalanu. Celá procedura trvala asi 1,5h. Hodinku před jsem vypila litr vody pro zavodnění a už ta mne hnala na toaletu. Pak jsem si uvařila čaj a rýži a šla na věc. Po vypití prvního hrnce se nic nedělo, pouze tlak na žaludku, kterého js ...

Napsal: ned úno 22, 2009 9:47 pm 

nofingers píše:Lactobacily užívám permanentně již řádově měsíce (tabletu s každým jídlem), kvůli kandidě, i když mi připadá, že už mi nějak výrazně nepomáhají, aspoň co se subjektivních pocitů týče. Takže myslím, že mi nebrání nic v tom v nejbližší době proceduru opět provést. 1 krát za 14 dni je pr ...

Napsal: ned úno 22, 2009 8:24 am 

nofingers píše:Ještě bych měl na Vás dotaz. Jak často je možné Sankhapraksalanu provádět, když je člověk bez zdravotních problémů a v případě kandidy? Nemá časté provádění nějaké kontraindikace? Přemýšlím, že bych ji zase provedl, protože jsem se od 2. dne po provedeni cítil velice dobře..... Diky O ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života

Předmět příspěvku: Kurzy zdravého života
Napsal: sob úno 21, 2009 8:57 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 101467

nofingers píše:Dobrý den, pročítám Vaše stránky a dospěl jsem až sem. Chci se zeptat, na co je zaměřen Váš časopis, Recepty prima nápadů a popřípadě, kde se dá sehnat? O tomto časopisu slyším poprvé.... Děkuji Petr To není můj časopis, tak moc se zase neangažuji, abych mohl měsíčně prodat 60.000 výt ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Colonhydroterapie

Předmět příspěvku: Colonhydroterapie
Napsal: sob úno 21, 2009 7:56 am 

Odpovědi: 98
Zobrazení: 266900

Vladimír píše:Rád bych se Vás zeptal zda máte vlastní zkušenost očisty tlustého střeva metodou colonhydroterapie. Zde Vás musím zklamat, osobní zkušenost nemám, ale od mnoha svých pacientů, kteří osobní zkušenosti měli, jsem si toho vyslechl celkem dost, abych to mohl docela slušně okomentovat. Proč ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát úno 20, 2009 8:41 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

léňa_87 píše:Zdravím, ano s platbou je opravdu problém, prošla jsem tím i já. Že berou jen anglickou kartu není pravda, zajděte si do banky, řekněte že chcete virtuální platební kartu pro bezpečnou platbu na internetu. S touto kartou budete moci snadno hlavně bezpečně nakupovat všude na internetu, t ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: pát úno 20, 2009 8:31 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

viliro píše:Skutečně zdravá voda, je voda živá získaná pomocí elektrolyzéru. Voda je zásaditá má kolem 10 pH ORP. Má možnost neutralizovat stravu, která se denně převážně konzumuje jako kyselá, pH má hluboko pod 7. Zhotovení elektrolyzéru, je v celku jednoduché, i když se zde pracuje s 220 V, a každ ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pát úno 20, 2009 2:18 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

viliro píše:Potraviny je třeba řadit podle pH. Potraviny zvyšující pH, a tedy zásaditost organizmu, od nejzásaditějších k těm méně zásaditým: 40 - 35: Ředkev, ředkvička, brokolice, okurky, špenát, zázvor, česnek, cibule, citrón 35 - 30: čistý lecitin, houby, květák, meloun, mango 30 - 25: sušené fík ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Detoxikace ?

Předmět příspěvku: Detoxikace ?
Napsal: pát úno 20, 2009 10:26 am 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 48588

Andrea 81 píše:Vím, jste o hodně dál než my. Máte pro nás nějakou radu, ohledně zasycení. Manžel také zkouší přejít na syrovou stravu, ale půl kila ovoce, dle Vašeho návodu na snídani mu nestačí. Musí se zasytit alespoň jedním rohlíkem. Nestačí mu ani obědy i večeře. Má velmi rychlé trávení. Co svač ...

Napsal: pát úno 20, 2009 9:13 am 

nofingers píše:Stolice, v den průplachu, byla na začátku pastovitá a zřejmě i lepivá, pak (vlivem klystýru) vodnatá. Místy mi připadalo, ze v ni byl i hlen, ale to jsem si samozřejmě s něčím mohl zaměnit. Těžko určit. Den před průplachem si už nevybavuji, ale stolice byla zřejmě také pastovitá, prot ...

Napsal: čtv úno 19, 2009 7:56 pm 

Andrea 81 píše:Zdravím Vás, tak abych pravdu napsala, díl o hydrataci jsem nějak minula, takže jsem ho vůbec nečetla. Ale už je vše napraveno. Maso se budu snažit vyřadit úplně a zkusím to i na manžela, třeba po pojídání zeleniny a ovoce neumře hlady... Nové jídlo koušu poctivě a také u toho sedím t ...

Napsal: čtv úno 19, 2009 10:43 am 

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, poslední dva týdny maximálně dodržuji Vaše pravidla při stravování. Chci se zeptat na stavy po vypití šťávy z karotky, jablka, pomeranče, malého kousku č.řepy a kousku celeru. Piji 0,5 l dopoledne a 0,5 l odpoledne. Po šťávě se mi lehce motá hlava. Také zelenin ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: čtv úno 19, 2009 10:04 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý den, na osobní schůzce se asi po nějaké době domluvíme, jelikož čím více se člověk o něco zajímá, tím méně toho ví. Dnes jsem nevydržela a snědla pár sušenek. Pro mě je těžké někdy odolávat, protože jsem celý den se synem doma. Na brigádu, kam jsem chodívala, mě teď samozřejmě nech ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv úno 19, 2009 8:52 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

charlie píše:Zdravím Vás, Jardo. Mám mnoho otázek na zdravotní téma, ale co je nejvíce akutní v současné chvíli, jakým způsobem zaplatit ANGEL jucier v BEVITALU - přislušný tiskopis ukazuje jen platbu kartou, není mi známo zda kartu VISA ELEKTRON, je možné použít v internetovém obchodě v Británii? M ...
Stránka 1994 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem