Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 1:55 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1995 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv úno 19, 2009 8:34 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

nofingers píše:Dobry den, dnes jsem provedl docela úspěšně Sankhapraksalanu. Byl to druhý pokus, první se nezdařil. Prováděl jsem ji dopoledne kolem 10 hod nějakou chvíli po probuzeni. Po požiti slané vody se u mě nedostavilo nuceni, jako již při prvním pokusu této metody. Zkusil jsem cvičit známé c ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: úte úno 17, 2009 8:31 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

Magdalena P píše:Dobrý den pane Zajíčku, o Vašich stránkách jsem se dozvěděla prostřednictvím švagra, který vyzkoušel Šankaprakšalánu a pokračuje v pití šťáv a jídelníčku atd... Podařilo se mu zhubnout a je spokojený. Také uvažuji o pročištění organismu. Obracím se na Vás ale s prosbou o radu. Mám 3 ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: úte úno 17, 2009 9:26 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý den,,děkuji za cenné rady, grepová šťáva je pro mě už neodmyslitelnou lahůdkou, také pomerančová, nebo mrkev a jablko. 3. den piji okurkovou s cibulí, to už tak dobré není, leč vždy zavřu oči a představuji si bolavé palce u nohou a taky Vás na fotografii, jak se nekompromisně dívát ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: pon úno 16, 2009 9:47 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

jaros píše:Dobrý den pane Zajíček, před týdnem v neděli jsme u Vás byli s manželkou a dozvěděli se spoustu zajímavých informací. Většina z nich byla logicky jasná o některých stále musím přemýšlet. Říkal jste, že vše nad 50 stupňů ztrácí radiaci. Ptal jsem se Vás, jak je to s vařenou pšenicí, která ...

Napsal: sob úno 14, 2009 7:04 pm 

nofingers píše:Dobry den, dnes jsem s částečným úspěchem, poprvé vyzkoušel tuto metodu. Postupoval jsem přesně podle instrukcí na těchto stránkách a v podstatě jsem skončil, hned na první dávce 1,5 l slané vody, kterou jsem do sebe s úspěchem dostal, poté jsem čekal, jestli se dostaví nuceni. Po 5 m ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: pát úno 13, 2009 10:11 pm 

Zobrazení: 130093

radost píše:jméno Šárka věk 42 váha 54,5, ale běžně 51-52 výška 156 cm krevní tlak 110/70 děti,věk 22,20,3,5 Tolik stručně k mé osobě.Jako jistě mnoho dalších, začala jsem se o Vás zajímat po přečtení článku v Receptech. Nebudu možná patřit mezi početnější skupinu obyvatel, která se na Vás obrací s ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: pát úno 13, 2009 3:08 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

léňa_87 píše:S rodiči nebydlím, balenou vodu nekupuji. To bych byla asi pěkný blázen, tahat ji až z obchodu v rukou. Za 2000kč se prodávají RO pro akvaristické účely. Jak jsem pochopila, tak je to asi jedno. Opět děkuji za rady. Ať se Vám daří Možná Vás rozsah mých zájmů a znalostí překvapí, ale ješ ...

Napsal: pát úno 13, 2009 10:10 am 

Bergsen píše:Musím Vám hned v úvodu říci, že jste nezklamal! Jsem nejspíše ten typ první/ BMI 32 /, manželka však nesouhlasí s nepraktovským typem. Správně jste odhadl i druhý typ, protože tak jsem vypadal tak před 30 lety. Za pravdu Vám musím dát i v tom, že následné potíže které vznikly, byly zřej ...

Napsal: čtv úno 12, 2009 10:24 am 

Bergsen píše:Zdravím Vás všechny a na mistra v oboru mám dotaz. Tak jsem to taky zkusil! No napoprve tedy nic moc! Nalíval jsem se tou slanou vodou z petek, kam jsem si ji připravil a musím říct, že už po první mě málem prasknul pupek. Stále na mě nepřicházelo žádné nucení, tak jsem dle Vaší rady cv ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: stř úno 11, 2009 10:40 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

léňa_87 píše:Psal jste, že lepší než filtrační konvice jsou filtry používající reverzní osmózu. Z mého laického pohledu to je opravdu nevídaný "vylepšovák" a musím přiznat, že jsem o ničem podobném nikdy dříve neslyšela. Co se týče jeho koupě, jsem v situaci, kdy si nic podobného rozhodně nemohu dov ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: úte úno 10, 2009 10:36 am 

Zobrazení: 82577

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, děkuji Vám za užitečné rady, s tím mrazením potravin jste mne potěšil. Zeptala bych se ještě na pár věcí: Jaký druh šťávy nejlépe zvolit na přenos a konzumaci v práci. (Připravena 5h před vypitím). Až zcela přejdu na syrovou stravu, mohu vysadit Letrox 100, kte ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte úno 10, 2009 8:31 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

léňa_87 píše:Zdravím! Našla jsem ještě jednu stránku, kde lze zakoupit odštavňovače champion a green star, a to dokonce o pár stovek levněji než na bevitalu, proto bych se s vámi o tuto informaci ráda podělila. Co se týče zakoupení odšťavňovače champion na bevitalu, dopadla jsem jak Baťa s dřevákama ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon úno 09, 2009 9:15 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Akjaj píše:Dobrý den, všude se vychvaluje očista střeva jako prevence... Chci se zeptat, zda pravidelné provádění klystýrů doma je bezpečné? Můžu si nějakým způsobem ublížit (perforace střeva apod.) a nebo pokud budu jednat instinktivně a reagovat na vlastní pocity, nemělo by se nic stát??? Za odpov ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon úno 09, 2009 9:15 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Akjaj píše:Dobrý den, při snaze vyřešit svůj dlouhodobý problém se zácpou jsem při hledání na internetu narazila i na Vaše stránky. Nedávno jsem si zakoupila domů sadu na provádění klystýrů, což je pro mě nejpřijatelnější řešení, neboť nechat si provádět zákrok lékařem - to je pro mě až to nejkrajně ...

Napsal: pon úno 09, 2009 9:10 am 

Mitus píše:Brý večer,díky za odpověď.Ono v dnešní době,když se řekne bílá rýže,tak člověk hned přemýšlí,co je to za extra rýži,protože na našem trhu je přehršle druhů.Tak jeden pak neví,co je tím myšleno.Ale když by bylo napsáno,že se jedná o klasiku v 1kg balení,myslím že není pak nad čím přemejšle ...
Stránka 1995 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem