Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 1:49 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1996 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: pon úno 09, 2009 8:56 am 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Mitus píše:Taky jsme domů kupovali balenou vodu,prý kvůli dětem,celé léta jsem zastával názor,že voda z kohoutku je lepší.Pořád dokola jsem opakoval,že voda co má záruku třeba půl roku není voda,ale humus.Jsem už sám a když někdo přijde na návštěvu,je překvapen že nemám vodu balenou,říkám tak si ji ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned úno 08, 2009 8:58 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Mitus píše:Ahoj,kde se dá sehnat ta bílá rýže a co to je Členka léňa_87 má pravdu, jedná se o naprosto nejběžnější druh rýže, která jde zakoupit kdekoliv na celém světě. I z tohoto důvodu si tuto očistu tak hodnotím, protože se dá provádět naprosto všude, kde mají rýži, máslo a sůl. Je opravdu málo ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: pát úno 06, 2009 9:11 pm 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

JESTERKA píše:Chtěla bych Vás poprosit o radu.Mám několik let vlekoucí se rýmu, poslední 3 roky si kapu Olynth do nosu a bolí mě často hlava. Dále mám ekzém ve vlasech, asi tak 14 let, jsem pořád unavená a ospalá, v létě mi natékají nohy, v zimě mám pořád studené ruce a nohy. K doktorům nechodím a p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: pát úno 06, 2009 9:53 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 82577

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, teprve včera jsem narazila na Vaše webové stráky o stravování a způsobu života. Velmi Vám za ně děkuji. Máte je velmi pěkně a komplexně napsané. Se vším se ztotožňuji a přála bych si podle takovýchto pravidel žít. Mám totiž nadváhu a nejen kvůli ní, ale i z vni ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: stř úno 04, 2009 9:22 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

charlie píše:Jardo udělal jsem co jste mi poradil, dostal jsem se na odšťavnovač CHAMPION,ale nemůžu se dostat v bevitalu na nabídku Green star 2000, 3000, jsem rozhodnut si tento odšťavnovač zakoupit.Potřebuji se dostat do nabídky kde tento stroj naleznu.Poradíte?www.bevital.co.uk Karel Drlik. Odšť ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: stř led 28, 2009 5:10 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

léňa_87 píše:Tak jsem se rozhodla a myslím, že ten přístroj, co jste mi doporučil bude dobrý a vzhledem k ceně je to super. Doufám, že jeho používání obohatí nejen mě, ale i mou rodinu. Ještě to musím nějak pořešit s platbou, protože kreditní kartu mám myslím jen pro platební styk v ČR a jinak to za ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života

Předmět příspěvku: Kurzy zdravého života
Napsal: stř led 28, 2009 3:20 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 101467

petr píše:Nemáte už bližší informace o termínu vašeho připravovaného kurzu zdravého života? Jak to vypadá s dokončením mostu v Poděbradech? Uvažujete o bližším termínu než dokončíte vaše vlastní prostory? Mám o tento kurz určitě zájem. S pozdravem Petr. Zatím ne, po vydání časopisu Recepty prima náp ...

Napsal: stř led 28, 2009 2:43 pm 

léňa_87 píše:áá tak přece jeden lis http://internetovy-obchod.msbox.cz/jupi ... -dp-40513/ Do toho bych nechodil. Je to jednohřídelový lis s diskutabilním výkonem a navíc vzhledem ke kvalitě značně drahý. Pokud umíte anglicky, tak se podívejte na http://www.bevital.co.uk/, respektive přesně na http: ...

Napsal: stř led 28, 2009 10:30 am 

léňa_87 píše:Musím uznat, že to všechno dává dost smysl a má to i svou logiku, jak článek, tak i vaše rady. Ostatně ikdyž to někomu může připadat banální, potvrzuje mi to má nejnovější osobní zkušenost s živočišnými bílkovinami...Já je obvykle téměř vůbec nejedla, spíš výjimečně, ale kvůli svému blá ...

Napsal: úte led 27, 2009 8:48 pm 

léňa_87 píše:Velice děkuji za odpověď. To s tím vápníkem je nejspíš pravda, protože před tím než se mi objevily první potíže, pravidelně jsem konzumovala k snídani ovesné vločky, které jak dnes vím, způsobují ztráty vápníku v těle. Je možné nedostatek vápníku suplementovat Dologranem? Výrobce uvádí, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: úte led 27, 2009 4:57 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Charlizee píše:Ve svém článku píšete, že mléko také patří mezi kyselinotvorné potraviny. Na druhou stranu píšete, že vápník je třeba pro udržení správného pH. Ale jak mám tedy doplňovat vápník, když bych se měla vyhýbat mléčným výrobkům? A jiné potraviny jej neobsahují v takovém množství. Nebo jsem ...

Napsal: úte led 27, 2009 10:11 am 

léňa_87 píše:Zdravím všechny návštěvníky tohoto fóra! Ráda bych se zde svěřila se svým trápením s křečovými žílami a pokud by se zde našel někdo, kdo by mi mohl dobře poradit, byla bych velice šťastná. Mé problémy s cévami začaly již v mých 15letech, kdy se objevily první metličky na stehnech. Sice ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dokumentace

Předmět příspěvku: Dokumentace
Napsal: pon led 26, 2009 8:56 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7725

charlie píše:Prosím Jardo zašlete mi tu dokumentaci, co jste včera nemněl v Okřinku s tim,že mi ji zašlete. Diky Karel Drlik. V zaslání odkazů není problém, ale nemám kam. Dosud jste mi nezaslal email, na který bych měl předmětné informace odeslat, jak zněla naše dohoda. Použiji proto tuto veřejnou ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: pon led 19, 2009 10:13 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

Bergsen píše:Zdravím z vesnice kousek od Vás. Ve čtení Vašich stránek jsem se zatím dostal k tomuto tématu a protože jste se u něj moc nerozepsal, tak se musím zeptat. Vím, že ledviny se mají proplachovat, ale vypít 2-3l tekutin, tak se utopím! / tedy jak se káže oficiálně/. Co tedy pít? Voda z vodo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: pát led 16, 2009 4:38 pm 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

olga píše:Velice mě zaujal článek o Vás v časopise Receptář a rovněž Vaše webové stránky, které jsem si se zaujetím pročetla. Chtěla bych si dát tělo pokud možno co nejvíce do pořádku ještě před zahájením onkologické léčby - byla jsem upozorněna na skutečnost, že nejprve projdu onkoogickým léčením n ...
Stránka 1996 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem