Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv zář 24, 2026 8:54 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1997 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte led 13, 2009 5:53 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Silvie píše:Dobrý den, dnes jsem úspěšně již potřetí praktikovala sankhapraksalanu... Průběh předpisový, dokonce od jistého okamžiku mi stačí pít obyčejnou vodu a k vyprazdňování dochází i bez cvičení.. Nicméně dnes jsem si všimla, že na konci, ačkoliv vycházející voda byla již čirá a bez jakýchkoli ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Astma

Předmět příspěvku: Astma
Napsal: pon led 12, 2009 9:02 pm 

Odpovědi: 31
Zobrazení: 61087

Aneri píše:Dostala jsem astma a tak jsem narazila na Vaše stránky, které jsou opravdu zajímavé. Zajímá mě, máte-li zkušenost s výše zmíněnou nemocí a možnosti odstranit ji právě změnou stravy? Díky za odpověď! Astma, jako jiné formy zánětů a zahlenění, vychází zpravidla z předcházejících poruch orga ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv led 08, 2009 7:18 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

alena píše:Dobrý večer pane Zajíček, píši Vám ohledně provedené sankhapraksalany. Dnes večer jsem si udělala šťávu z mrkve, avokáda, cibule a okurky, bylo toho celkem 700 ml. Mám neustále slano v puse, dělají se mi slané sliny a hlavně kůže okolo očí je tmavá, až do černa, kolem dokola. Mám na Vás d ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: úte led 06, 2009 9:35 am 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

charlie píše:Od r.1981 po druhé operaci strabismu (levé oko mám tupozraké) se mi začaly dělat před oběma očima černé nitky,černé chomáčky,černé skvrnky,dodnes to oční lékaři považují za zákalky ve sklivci a to se prý nedá lečit. V r. 1984 mi navíc zjistili zelený zakal, na který beru kapky BETOPTIK ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dotaz na dietu

Předmět příspěvku: Dotaz na dietu
Napsal: pon led 05, 2009 7:44 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 25890

davidasis píše:Zdravím Vás, předem bych Vám chtěl poděkovat za vyčerpávající odpověď. Co se týče mého rozhodnutí, ano, chtěl bych zhubnout a obezitu chápu jako nemoc a ne pouze vadu na kráse. Jinak co se týče mého zdravotního stavu, tak jako malý jsem prodělal kýlu a doktoři mě málem otrávili uspáva ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dotaz na dietu

Předmět příspěvku: Dotaz na dietu
Napsal: sob led 03, 2009 10:42 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 25890

davidasis píše:Dobrý den, nedávno jsem se o Vás dočetl v časopise Recepty Prima Nápadů a tak jsem kompletně přečetl s nadšením Váš web, jelikož delší dobu hledám dietu, která by mě zbavila obezity. Tedy malá zmínka o sobě: jsem student z Brna stár 21 let, vážím 112kg a měřím 185cm. Zhruba od mala(cc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pát led 02, 2009 9:51 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Dana píše:Dobrý den, opět děkuji za odpověď a rady. Chci Vás požádat zda byste navrhl nějaký volný termín na osobní konzultaci na kterém bychom se mohli dohodnout (třeba mailem, podle Vás) a já bych si podle toho našla spoje. Mě by vyhovovala spíše sobota a tak, abych se zase stačila vrátit zpět. Je ...

Napsal: čtv led 01, 2009 11:41 pm 

Dana píše:Děkuji za odpověď. Pokusím se být přesnější, ale souhlasím, že by osobní konzultace byla nejvhodnější. Vážím momentálně 61 kg a měřím 166 cm, váha se pohybuje zhruba mezi 59 - 61kg, vážím se jednou týdně. Můj BMI je 22.1, tedy podle BMI normální váha, ale mám tukové polštáře na břiše i na ...

Napsal: čtv led 01, 2009 7:03 pm 

Dana píše:Dobrý den, Vaše stránky jsem objevila díky pořadu "Receptář", kde reklamovali rozhovor s Vámi ve stejnojmenném časopise. Hned jak jsem si jej přečetla, věděla jsem o čem mluvíte, sama dodržuji dělenou stravu a dopoledne jím ovocné saláty. O tomto způsobu stravování jsem se dozvěděla z knih ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: stř pro 31, 2008 8:27 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

bengal.z píše:Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné úpravou stravy, případně jinými metodami, léčit cukrovku. Je mi 50 let a před 3 lety mi ji lékaři diagnostikovali. Zpočátku jsem užíval léky, což ovšem vůbec nepomohlo, tak jsem asi po půl roce začal aplikovat inzulín. Před 10 lety jsem také ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: stř pro 31, 2008 6:23 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

Čaje a maceráty Čaje patří do významné skupiny tekutin, které lidé pravidelně pijí v pevné víře, že jde o nápoje velice prospěšné, ale opak je pravdou. Trvalé pití čajů ať černých, zelených, ovocných či bylinných je nevhodné a dokonce zdraví škodlivé. Hlavně tělu škodí převařená horká voda, zbavená ...

Napsal: pon pro 22, 2008 11:52 am 

Příklad denního jídelníčku Uvedený jídelníček dodržuji s nepatrnými obměnami mnoho let jak já, tak moje rodina a naprostá většina mých pacientů. Stravování tímto postupem má mnoho zdravotních výhod a zajistí Vám mimořádnou fyzickou i duševní výdrž. Jediná nevýhoda je v určité společensky chápané abn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kumulace škodlivin v potravním řetězci

Napsal: pon pro 22, 2008 11:52 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 29367

Kumulace škodlivin v potravním řetězci Naše životní prostředí se stává nepředstavitelně zamořené, vzduch, půda i voda jsou plné kontaminujících látek a veškeré tyto námi produkované škodliviny, nám matka příroda, odměnou za naši hloupost, bohatě servíruje na naše talíře. Získat v dnešní době nezamoř ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pon pro 22, 2008 11:51 am 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Pohled na bílé jedy Bílé jedy představují vysoká rizika pro vznik onemocnění. Jedná se o vysoce kyselinotvorné, zahleňující a jinak škodící potraviny. Většina lidí si nedokáže představit život bez mouky, mléka, cukru a soli. Ubezpečím Vás, že i pro mě to bylo před čtvrt stoletím stejně nepředstavite ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon pro 22, 2008 11:50 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Minerály, vitamíny a enzymy Podstatná část lidské populace je tak líná, že není ochotna používat dokonce ani vlastní mozek, přestože je příroda tímto vynikajícím orgánem nepochybně obdařila. Důkaz získáte v kterékoliv reklamní agentuře a každá z nich má na této absenci samostatného úsudku založenou ...
Stránka 1997 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem