Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv zář 24, 2026 8:54 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1998 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: pon pro 22, 2008 11:49 am 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

Energie potravin a její vliv na zdraví Energie potravin jde zhruba rozdělit na dvě složky. Jedna je hrubá energie, spalná hodnota, vyjádřená v kaloriích, nebo joulech a druhá je jemná energie vyzařování potravin, zvaná radiovitalita, vyjádřená jednotkou menší než mikron, nazvanou angström a označeno ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pon pro 22, 2008 11:49 am 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny Nepřírodní, problematická, kyselinotvorná strava, často doporučovaná reklamou ve většině médií, ničí spolehlivě naše těla a umožňuje prosperovat celému zdravotnictví, vyvoláváním nesčetných civilizačních onemocnění. Pokud udržíte v těle geneticky daný poměr zá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: pon pro 22, 2008 11:48 am 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

Bílkoviny a sacharidy – dělená strava Dělená strava představuje základní stupeň přechodu ke skutečně zdravé stravě. Je jakousi přípravnou fází pro dosud zdravé jedince, kteří z různých důvodů nejsou schopni, nebo ochotni se vzdát konzumace masa a udělat razantní změnu ve svém stravování. Přechod na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Oznámení

Předmět příspěvku: Oznámení
Napsal: pon pro 22, 2008 10:01 am 

Odpovědi: 0
Zobrazení: 53765

Oznámení Vítám všechny nové uživatele v tomto diskuzním fóru. Diskuzní fórum Zdraví-az.cz slouží jako platforma pro výměnu informací a zkušeností všech, kteří se zajímají o své zdraví. Ať jste zkušený či začínající, věřím, že se zde budete cítit velmi dobře. Předpokládám, že do diskuze se zapojí hod ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned pro 21, 2008 1:42 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

petr píše:Dobrý den. Piju čerstvé ovocné a zeleninové šťávy. Vyrábím je pomocí výborné pomalootáčkové mašinky "Omega Juicer". Dělám kombinace různých druhů ovoce a zeleniny. U zeleninových šťáv používám často kombinaci mrkev, celer, petržel, červená řepa. A právě díky červené řepě mám moč zbarvenou ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: stř pro 03, 2008 10:33 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

Alena píše:Dobrý den, ráda bych se registrovala,ale nevím jak. Chtěla bych provádět očistu těla a začít očistou střev pomocí Šankhaprakšálany. Byla jsem v létě na Hydrocolon terapii, ale slyšela jsem, že Šankhaprakšálana je účinnější. Ráda bych pokud by jste mi mohl poradit pomocí Skype, chci to v s ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života předpokládaný týdenní program.

Napsal: pon pro 01, 2008 8:38 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 776681

KUNC Milan píše:Dobrý den. Jmenuji se Milan Kunc a náhodně jsem se dostal na Vaše stránky se 120ti kilogramy, zvýšeným cholesterolem, překyselením organismu a vysokým tlakem, na který užívám 2xdenně léky ve svých 48letech! Už dva mí vrstevníci z naší vesnice zemřeli a já s tím chci "něco" dělat, mám ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: stř lis 26, 2008 12:48 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

petr píše:Dobry den pane Zajíček. Vím, že jste nejlepší dietolog. Zajímá mě váš názor na sušenou syrovátku jako doplněk stravy. Děkuji za odpověď. Děkuji za uznání, ale obávám se, že takto vysoké hodnocení mě určitě nepřísluší. Jinak mléko, z něhož pochází i Vámi zmiňovaná syrovátka, považuji za nej ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát lis 21, 2008 9:13 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Mayday píše:Dobrý den, jsem bývalý sportovec (17 let aktivního hokeje), který přešel do kancelářského zaměstnání, kde mám managerskou pozici.Je mi 30 a mám BMI 27,8 což je nadváha. Po přečtení Vašeho příběhu jsem se rozhodl, že Vám napíšu. Zajímá mne ŠP a její účinky na správné trávení, energii, moz ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: stř lis 05, 2008 9:17 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

RapidP píše:Ahoj, přibližně půl roku jsem na dělené stravě - ovšem přiznávám, že jsem v poslední době do jídelníčku zařadil trochu více masa a sýrů (i když odděleně). Jsem také milovníkem dobrého moravského vína (cca 1,5l týdně). Pokud se nyní zaměřím na PH v moči, vychází kolem 6, což úplně asi ide ...

Napsal: ned lis 02, 2008 12:58 am 

pepobil píše:Dobrý den , mám dotaz ? Rád bych zkusil nějakou proceduru na vyčištění tl. střeva,po přečtení mě láká Sankhapraksalana jestli to zvládnu.ty tabletky se koupí v lekárně? Byl mi doporučen bodlákový olej firmy nahrin Färber-Distelöl,každé ráno malou lžičku. Prosím o Váš názor až budete mít ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Oznámení

Předmět příspěvku: Oznámení
Napsal: sob říj 25, 2008 10:53 pm 

Odpovědi: 0
Zobrazení: 49943

Oznámení Vítám všechny nové uživatele v tomto diskuzním fóru. Diskuzní fórum Zdraví-az.cz slouží jako platforma pro výměnu informací a zkušeností všech, kteří se zajímají o své zdraví. Ať jste zkušený či začínající, věřím, že se zde budete cítit velmi dobře. Předpokládám, že do diskuze se zapojí hod ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Výpočet a úprava BMI

Předmět příspěvku: Výpočet a úprava BMI
Napsal: ned říj 05, 2008 12:39 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 126068

Výpočet a úprava BMI Pokaždé, když se projdu naším lázeňským městem nemohu se v průběhu procházky zbavit pocitu, že se nacházím v obklopení panáčků michelinů a téměř každý se může pochlubit nádhernými OTP-okrasnými tukovými prstenci. Předpokládám, že ve Vašem městě to nebude jiné a jako alarmující s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Stavba nových základů

Předmět příspěvku: Stavba nových základů
Napsal: ned říj 05, 2008 11:49 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 179772

Stavba nových základů Toto téma na stránkách zdraví-az popisuje řadu bodů, které je třeba splnit pro dosažení stavu, kdy se zapne reverzní mechanizmus našeho imunitního systému a dojde postupně k regeneraci tkání i odstranění mnoha neduhů. I v případě, že nedojde ke splnění všech stupňů, ale alespoň ...

Napsal: sob říj 04, 2008 11:43 am 

petr píše:Nikde jsem nepostrehl zmíňku o přípravném kroku k proceduře Sankhapraksalana a to změkčení organismu. To je u některých autorů považováno za nejdůležitější krok k jakékoliv očistě a údajně na tom závisí úspěch celé procedury. Zajímá mě váš názor a zkušenosti. Sankhapraksalana, jako každá j ...
Stránka 1998 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem