Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv zář 24, 2026 11:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30004 výsledků ]

Stránka 1999 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: pát říj 03, 2008 10:05 pm 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

r.oman196 píše:V roce 2001 jsem dostal při floorbale ránu do holeně a udělala se mi tam malá bulka, která postupně rostla a zhruba o rok později mi ji na poliklinice ambulantně vyndali. Ukázalo se, že nález je maligní, diagnóza nejprve MFH, později leiomyosarkom. Následovalo ozáření, které ale nepom ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: pon zář 29, 2008 9:56 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

zizi píše:stale si nevim rady s psychikou v prechodu,jak na to?? Zizi Rozhozená hormonální rovnováha je opravdu poměrně těžko zvládnutelný problém a je zapotřebí velice silné vůle k jejímu překonání. Doporučit Vám mohu následující postup. V prvé řadě musíte zajistit co možná nejlepší čistotu střevní ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř zář 24, 2008 9:37 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

dz.el píše:Mám dotaz nikdy jsem neměl klystýr ani sankhapraksalanu vyjde ze mne všechen obsah usazenin ze střev již při první sankhapraksalaně případně za jak dlouho ji opakovat. Sankhapraksalana je poměrně nekompromisní a dobře propracovaná technika dokonalé očisty celého trávicího traktu jedinou p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Základ našich nemocí

Předmět příspěvku: Základ našich nemocí
Napsal: sob srp 23, 2008 7:15 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 66504

Základ našich nemocí Protože nevím, zda jste četli můj názor na vznik a vývoj našich nemocí, jen stručně nastíním základní schéma. Již naši rodiče se díky své neinformovanosti starají pěčlivě o co nejrychlejší podkopání našeho zdraví již od miminkovského věku. Poté se díky naprosto úděsnému stravová ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života předpokládaný týdenní program.

Napsal: stř srp 20, 2008 9:46 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 776681

Kurzy zdravého života Jedná se o nový, právě připravovaný program, který rozsahem a zaměřením není srovnatelný s ničím, co je zatím komerčně dostupné. Kurzy budu pořádat v Poděbradech, malém lázeňském městě plném zeleně. Já sám kurzy povedu a budu se Vám osobně věnovat po celou dobu pobytu. Ve velic ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Oznámení

Předmět příspěvku: Oznámení
Napsal: stř srp 20, 2008 9:44 pm 

Odpovědi: 0
Zobrazení: 68676

Oznámení Vítám všechny nové uživatele v tomto diskuzním fóru. Diskuzní fórum Zdraví-az.cz slouží jako platforma pro výměnu informací a zkušeností všech, kteří se zajímají o své zdraví. Ať jste zkušený či začínající, věřím, že se zde budete cítit velmi dobře. Předpokládám, že do diskuze se zapojí hod ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zdraví versus civilizace

Předmět příspěvku: Zdraví versus civilizace
Napsal: úte srp 19, 2008 9:14 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 71100

Zdraví versus civilizace Také máte dojem, že civilizace a zdraví nějak nejde dohromady? Nebo se Vám zdá že civilizace nám život v plném zdraví prodlužuje jak oficiální místa halasně proklamují? Já mám v poslední době poměrně jasno a takzvaný civilizovaný život městského člověka mi rozhodně mnoho neř ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: pon srp 18, 2008 10:26 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

Vaše připomínky a názory Předpokládám, že jako najdu zastánce a vděčné čtenáře názorů, které zde publikuji, najde se i mnoho oponentů, kteří budou s těmito názory nesouhlasit. Právě toto místo je pro Vás, samozřejmě bez ohledu na to jestli jste, nebo nejste registrováni a chcete vyjádřit svůj názor ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Oznámení

Napsal: pon srp 18, 2008 10:09 pm 

Zobrazení: 76999

Oznámení Vítám všechny nové uživatele v tomto diskuzním fóru. Diskuzní fórum Zdraví-az.cz slouží jako platforma pro výměnu informací a zkušeností všech, kteří se zajímají o své zdraví. Ať jste zkušený či začínající, věřím, že se zde budete cítit velmi dobře. Předpokládám, že do diskuze se zapojí hod ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Oznámení

Napsal: pon srp 18, 2008 9:22 pm 

Zobrazení: 49545

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned srp 17, 2008 12:02 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Šťávy ovocné a zeleninové Zde není žádný důvod šetřit superlativy. Je to prostě bomba a to ve všech směrech. Chuťově, obsahem vitamínů, minerálů a hlavně enzymů. Pro šetřivé co ovládají kupecké počty jde často i o bombu cenovou a veškeré zdraví již zmiňované je tím pádem zadarmo. Počítejte se mnou. ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: ned srp 17, 2008 12:01 am 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Zelený nápoj - zázrak pro zdraví Také máte nějaké dobré či špatné zkušenosti s léčebným pitím chlorofilového výluhu. Pokud ano podejte vlastním názorem pomocnou ruku těm co dosud váhají

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: sob srp 16, 2008 11:59 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Skutečně zdravá voda - zdroj Bohužel nežijeme ani zdaleka v zemi, kde čistá voda je samozřejmou součástí života. Mimo to jsme masivně oblbováni zcela zavádějící reklamou různých producentů baleného čehosi, co jde jen stěží nazvat voda, tedy jak bylo vysvětleno ve školních lavicích H2O. Zpravidla jde ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dobrá obecná informovanost

Předmět příspěvku: Dobrá obecná informovanost
Napsal: sob srp 16, 2008 11:54 pm 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 92581

Dobrá obecná informovanost Pokud máte nějaké informace, nebo názory, které v oblasti hospodaření s vodou v organizmu a její kvalitou souvisejí, případně mohou ostatním zlepšit zdraví, neváhejte se o ně podělit s ostatními. Třeba někdo jiný v jiné Vám neznámé oblasti pomůže Vám.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Oznámení

Napsal: sob srp 16, 2008 11:53 pm 

Zobrazení: 44558

Stránka 1999 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem