Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:33 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 203 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater - složení vyloučených kamenů

Napsal: pon pro 23, 2019 10:45 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 446035

Dnes jsem nabyl novou zkušenost, která sice nijak více neosvětluje složení jaterních kamenů, ale jde o hodně zajímavou zkušenost tedy ji sem písnu. Trochu experimentuji se složením stravy a jedu teď dost svéráznou dietu kterou již držím nějakou dobu. Prostě jede se šest dní keto s minimem sacharidů ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: NOVÉ TELESNÉ BOLESTI - preboha, čo sa to deje ???

Napsal: ned pro 22, 2019 9:46 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 10369

Jednorazovy_Nick píše:60+ Sankhapraksalán, množstvo urinových klystírov (v minulosti), pravidelná stolica NEZAPÁCHAJÚCA, veľká potreba vykonávaná počupiačky (kvalitné vyprázdnenie), plynatosť MINIMÁLNA, nafúknutosť brucha MINIMÁLNA, konzumujem bryndzu, fermentovanú zeleninu, kvalitmé maslo, kvalitné ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: NOVÉ TELESNÉ BOLESTI - preboha, čo sa to deje ???

Napsal: ned pro 22, 2019 6:14 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 10369

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Pred nejakými dvoma mesiacmi som začal denne chodiť tých 10-13 000 krokov. Buď po sídlisku (sídlisko na okraji mesta s nízkou premávkou a dobrým vzduchom), alebo v lese. ZAČALI BOLESTI (ktoré v pokoji necítiť, čiže ich necítim keď sedím, či keď sa nehýbem). PRETRVÁVA TO ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: ned pro 22, 2019 3:28 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

Xion píše: https://www.iherb.com/pr/InnovixLabs-Mu ... ules/94913 (su odolne proti kyselinam, a maju postupne uvolnovanie (uvolnuju sa po celej dlzke creva) - zjest s kuskom ovocia nalacno - kedze byvaju vypredane casto, ked sa ti nechce cakat, pozri PRO-15 od hyperbiotics, su ale omnoho slabsie, al ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: sob pro 21, 2019 8:22 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:Urcite vyzkousim. Diky za rady. Ono to telo tu energii asi z neceho mit musi , ze... ale obcas me prekvapujete. Kdyz sem tyhle stranky zacal cist tak sem mel dojem ze jste takovy ten extremista, co v ramci zdravi zije jen ze slunecniho svitu, rostlinek a olivoveho oleje. A najednou 3 ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: sob pro 21, 2019 7:05 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Jednorazovy_Nick píše:Len neviem, kolko gramov misopasty obsahuje dostatocnu davku K2 .... Tiez sa to bude pohybovat okolo 20g ? HMM... Na to nedovedu odpovědět nikdy jsem to nezkoumal a asi to bude i druh od druhu jiné.

Napsal: sob pro 21, 2019 4:29 pm 

bodhisutfa píše:Tak tomu verim. Tam je to o primo nadlidskem vykonu a o dopingu. Silovy trenink je vec tak na 3x nebo 4x tydne hodina. Cas o mnoho kratsi. I kdyz intenzita zatizeni diky tezkym vaham hodne vysoka. Nezveda se za tu hodinu nekolik tun. Tak možná to umí i ta kalkulačka tak se podívejte, ...

Napsal: sob pro 21, 2019 2:52 pm 

Jednorazovy_Nick píše:to Jarda : Mate zrele a mudre odpovede, postrehy, preto Vase odpovede/reakcie maju vysoku hodnotu. Dakujem Po tom NATTO sa popozeram po sviatkoch, chut absolutne neriesim, staci dat denne vraj 20g NATTO, a to je jednohubka.... Lutujem ludi, ktori riesia chut "jednohubiek", a ni ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: sob pro 21, 2019 2:49 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Igi píše:Jak jsem tu tehdy psal ty dotazy, tak jsem nakonec udělal jen 4 denní půst. Měl jsem k dispozici jen kohoutkovou vodu a ta mi poslední dny vůbec nechutnala a ještě mi po celou dobu půstu bylo mírně špatně (mám za sebou pár očist jater ale poslední jsem dělal asi před rokem, dokonce i jednu ...

Napsal: sob pro 21, 2019 12:16 pm 

bodhisutfa píše:Až o tolik?? Myslím že 2600 plus 600 by šlo. Ale 3600 až 4600 kcal denně už je fakt dost Pokud si to dobře pamatuji tak cyklisté na Tour de France do sebe narvou za den 5-8000 kcal a fungují dobře. Nyní jsem to dokonce i našel tak mě paměť neklame https://refresher.cz/67302-Cykliste- ...

Napsal: sob pro 21, 2019 11:02 am 

bodhisutfa píše:Počítal sem to na nějákých kalorických tabulkách. 2600 kcal mi vyšlo jako příjem pro udržení váhy. (180 cm 90 kg) pokud tam dám výdej, jako třeba silový trenink, tak mi to hodí o cca 600 kcal víc. Jen nevím, zda to může souhlasit. Ale jo, takto bych ta čísla také viděl a při velké zá ...

Napsal: sob pro 21, 2019 10:58 am 

Poltergeist píše:Díky za reakce. Tak jsem to už dogooglil a máte tak nějak pravdu oba. Velmi stručně a nepřesně: Fungují tedy 2 nebezpečné jevy. V podstatě oba do velké míry závislé na sacharidech. 1. První vzniká až při hodně dlouhých období bez výživy nebo špatné výživy a při obyč delší hladovce z ...

Napsal: sob pro 21, 2019 10:50 am 

Jednorazovy_Nick píše:No ja neviem, či expert na vitamín D Villiam B. Grant by niečo také len tak vypustil do knihy, keby nemal istotu, že ten "vápnik navyše" skrátka nevzniká. Ono je to dosť nap*ču (sorry), vitamín D3 je podstatne lacnejší než to sk*rvené K2, ktoré možno ani nie je potreba. Reklama ...

Napsal: pát pro 20, 2019 7:35 pm 

Poltergeist píše:Zdravím, před pár dny jsem skončil 21 a pročítal jsem si při ní tohle vlákno a ta návratovka mi nedá spát. Zvlášť když tu byl před lety člověk, co druhej den po 40 házel toust se šunkou a že jako dobrý. A poslední příspěvky se tím také zabývají. Jako nechci nikoho nabádat, aby ošidi ...

Napsal: pát pro 20, 2019 7:20 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Ono to vyzerá tak, že do súčasnosti sa prenáša podobný blud, ako ten cholesterolový mýtus, keď aj v dnešnej dobe mladí ľudia (starším to odpustím) sú presvedčení, že cholesterol v potrave škodí zdraviu. Podľa tejto informácie z knihy spolu s grafom to vyzerá tak, že K2 vôbec ni ...
Stránka 203 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem