Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:07 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 205 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Mžitky, zrnění, zákalky.

Předmět příspěvku: Mžitky, zrnění, zákalky.
Napsal: ned pro 15, 2019 2:58 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 83668

boker píše:Zdravím, vzpomínám si že když jsem jako malý chodil do zŠ, tak jsem si pavučiny ve vidění vyhazoval proti obloze a koukal jak padají. Některé obrazce zůstaly ve stejném tvaru doteď. Je mi 45 a s tímto žiji tedy více než 30 let. Je to nic moc, ale člověk si zvykne...Po čtyřicítce se mi zra ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ulcerozní kolitida

Předmět příspěvku: Ulcerozní kolitida
Napsal: ned pro 15, 2019 2:48 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 133683

kov píše:Zatím jsem se zkontaktoval s pár lidmi, kteří se sami dostali z této blbé nemoci. Co mě udivuje, že některým lidem prý pomohlo živit se banány s nějakým ovocem. Třeba s borůvkami. Plus rýže. Jsou to velmi vydatné zdroje jednoduchých a rychle vstřebatelných sacharidů. Jak tohle může fungovat ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Facioscapulohumerální svalová dystrofie

Napsal: ned pro 15, 2019 2:42 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 19974

Alopat píše:Ono se není čemu divit, když něco (intoxikace rtutí u ALS a cysty tasemnice u RS) zatěžuje a ohýbá imunitu, že vyčerpaný organismus podlehne starodávným mikroorganismům o velikosti mikronů (a jejich novým virům), jež po převzetí kontroly umožní tělu místo spásné apoptózy pouze devastujíc ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: ned pro 15, 2019 2:32 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

Obsidián píše:Pane Jardo, cituji Vás z jiného vlákna, kde šlo o únavu, mlhu a úzkosti.. Jarda píše:Tak borelie jsou svině a mohou podobné stavy vyvolávat i když hlavně po letech by asi byla borelie z testů vidět, nebo by minimálně bylo možno vypozorovat typické příznaky. Jak to tedy je s těmi testy? ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob pro 14, 2019 9:21 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Ahoj diky za odpoveď, velmi ma prekvapilo ako podobne som uvažoval aj ja napriklad v tom čo si napisala -"nakolik je naše povaha určená například hormonální (ne)rovnováhou atd" Tiež som si veľa krát položil rovnakú otázku.. niekedy som uplne podráždený a pritom v normalnej situácii by s ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Facioscapulohumerální svalová dystrofie

Napsal: sob pro 14, 2019 8:59 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 19974

krasnagadgetka píše:Zajímalo by mě, zdali by šlo s tímto onemocněním něco dělat? Podle doktorů se jedná o nevyléčitelnou nemoc. Moc děkuji. Tak ono podle doktorů existuje spousta nevyléčitelných nemocí, ale pečlivějším zkoumáním informací na internetu zjistíte že prakticky ze všech možných i nemožný ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: sob pro 14, 2019 3:46 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Alopat píše:Zcela jistě měla v pořádku hormony nadledvinek, které se ke zvládání horečnatých akutních stavů osvědčily již před nástupem antibiotik. Rovněž pohlavní hormony vedle toho hlavního (prekurzorového) DHEA-S balancují imunitní reakci a ovlivňují produkci antimikrobiálního a vazodilatačního o ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: sob pro 14, 2019 3:25 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

Alopat píše:Prosolit a nechat kvasit. Jistě by bylo zajímavé vedle prokázané dezinfekční role v budoucnu prozkoumat i sílu ovicidního a larvicidního účinku organických kyselin s krátkým řetězcem (kyselina máselná a mléčná, octová, mravenčí, citronová, vinná, atd.) + mikrobiálních a antifungálních MC ...

Napsal: sob pro 14, 2019 2:16 pm 

Lukopren píše:Konopí je pro oči velice dobré, protože snižuje nitrooční tlak. Nevíte Jardo, jestli ten nitrooční tlak snižuje látka THC nebo CBD? V poslendí době se například zjistilo,ž e pro psychiku není ani tak dobré to THC, jako spíše CBD. Stejně tak co se týče zánětů, tak v konopí je neúčinnějš ...

Napsal: sob pro 14, 2019 10:55 am 

Lukopren píše:Asi nejrychleji se pročistí sklivec v oku od zákalů pomocí ketogenní diety. Nezkoušel jsem, ale prý už za týden člověk vidí naprosto jasně bez jakýchkoliv mžitek. Tak věřil bych že se tím nějakému procentu postižených může stav zlepšit, ale určitě se nelze bavit o jednoznačně funkčním ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Omlazení organismu aneb anti aging

Předmět příspěvku: Omlazení organismu aneb anti aging
Napsal: sob pro 14, 2019 10:20 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 106238

Lukopren píše:Asi nejúčinější je vážně ta transplantace střevní mikroflóry. Moje přítelkyně se touto metodou vyléčila z nevyléčitelné nemoci (dle oficiální medicíny), tak věřím, že ani to omlazení není problém. To máte celkem pravdu ovšem je velkou otázkou jak poznat a správně vybrat opravdu vhodnéh ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nykturie - časté noční močení

Předmět příspěvku: Nykturie - časté noční močení
Napsal: pát pro 13, 2019 6:31 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 9596

exhotic píše:Děkuji za odpovědi. Určitě z toho něco ještě vyzkouším. Ne vše z toho dělám, jak bych si představoval, ale nepřijdu si ani nějak zvlášť ve stresu sice. Povětšinou vlastně skoro vůbec, ale možná na tom něco bude. V klasické sauně, kterou občas kombinuji i s párou, jsem v podstatě každý d ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: čtv pro 12, 2019 10:21 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

HankaK píše:Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Tři týdny jsem měla průjem nevím z čeho. Dr mě poslala na kolonoskopii a sono břicha,kde mi zjistili hemeroidy a mnohočetné konkrementy prům.10-15 mm ve žlučníku. Budu objednávat hořčík a ostropestřec,ráda bych kameny rozpustila. K tomu mě už d ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: POTRAVINOVÁ vs HISTAMÍNOVÁ intolerancia

Napsal: čtv pro 12, 2019 10:15 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 18618

Mojzo píše:Mně je zle po jakémkoliv alkoholu. Myslel jsem že kvalitní červené nebo portské bude v pohodě, ale ne, i po tomto mi je zle, začne se mi motat hlava a začnu být strašně unavený (už třeba po 2 doušcích). Copak to mohou dělat i zhoršená

Napsal: čtv pro 12, 2019 9:27 pm 

Wrtulka píše:Prosím, můžete poradit, jak silné koloidní stříbro kapat do očí na zákalky? Děkuji Vám. To jsem zde již určitě psal, běžně se aplikuje 10 ppm a dává se 1-2 kapky na jednu aplikaci, kterých může být klidně deset i více denně.
Stránka 205 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem