Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:24 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 216 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: pon říj 28, 2019 7:47 pm 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

MartinG píše:Dobrý den, ono to jednoduše vypadá, ale těch změn jsem opravdu zkusil strašně mnoho, takže momentálně jsem na SWANK jídelníčku přes měsíc a posun jsem zatím k lepšímu nepostřehnul. Mléko se vyhýbám, občas si dám tvaroh, někdy jogurt, toto chci ale z jídelníčku vysadit úplně. Takže stojí ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Neurofibromatóza

Předmět příspěvku: Neurofibromatóza
Napsal: pon říj 28, 2019 7:28 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 79171

Bugi píše:Zdravím vás všechny a zároveň moc děkuji za odpovědi. Bohužel musím konstatovat, že ačkoliv jsem to za tu dobu studoval několikrát, příliš tomu problému nerozumím. Angličtina není vůbec moji silnou stránkou a při překladu v Google Translátoru to zní příliš kostrbatě a vůbec některým souvis ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Omlazení organismu aneb anti aging

Předmět příspěvku: Omlazení organismu aneb anti aging
Napsal: pon říj 28, 2019 7:23 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 106238

Igi píše:A kde ho levně sehnat? Jinak jsem slyšel, že by měl fungovat i karnosin, ten je relativně jednoduše k sehnání. Pokud vím tak se dá koupit i na Slovensku a relativně levně, tuším 53O,-Kč za 5 mg. Každopádně zdrojů je dostatek stačí zadat do netu název.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Dárcovská urinoterapie pro obnovení vlasového růstu

Napsal: ned říj 27, 2019 7:51 pm 

Odpovědi: 117
Zobrazení: 210351

Mojzo píše:Moc díky za odpověď pane Jardo. Podstupuju teď chemickou antihelmintickou kůru, takže to je možná ten problém, zatěžuje to

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kimchi / Kimči

Předmět příspěvku: Kimchi / Kimči
Napsal: ned říj 27, 2019 7:47 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 42449

Obsidián píše:Někde jsem tu ve fóru četla, že kupované kvašené potraviny nefungují.. snad kvůli tepelnému zpracování nebo tak nějak (už to nemůžu znovu najít). Jelikož na zimu nemám zásobu a ani místnost, ve které by byla potřebná teplota a zároveň tam nevadil ten ohromný zápach, tak jsem se byla u ...

Napsal: ned říj 27, 2019 7:34 pm 

Tišková píše:Ohledně pepticdů jsem doposud narazila jen na inforamce, že v rámci omlazení se peptidy používají spíše jen v kosmetických přípravcích jako součást nějakých krémů proti vráskám. Existují peptidy i v nějakých potravinových doplňcích, které se polknutím dostanou do střeva? Tam by se dal p ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Smrt rychlobruslařky zamyšlení

Předmět příspěvku: Smrt rychlobruslařky zamyšlení
Napsal: ned říj 27, 2019 7:28 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 33252

Tišková píše:Podle toho, co se oficiálně šíří přes média, v podstatě každý člověk, který kdy pracoval s asbestem, nejpozději do 20 zemře na rakovinu plic. Bylo by zajímavé zjistit si úmrtnost zaměstnanců takových firem jako je Azbestost po 20 letech, co tam pracovali. Ale najít třeba jen 10 lidí z t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN

Předmět příspěvku: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN
Napsal: ned říj 27, 2019 7:05 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79425

Obsidián píše:Pane Jardo, jak je to, prosím, s užíváním Pregnenolonu a DHEA - musí být také bioidentické? Našla jsem takové jen od firmy Biolabs Pro, oba krémy:

Napsal: ned říj 27, 2019 12:38 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Pán Jarda, je taká pena po 24 hodinách (12 + 24) fermentácie KIMCHI normálna ? Keď som fermentoval kapustu (obyčajné zelí), pena sa netvorila... Na druhej starne je pravda, že v tej kapuste bolo minimum cukru, čo sa však o jablku, mrkve a cvikle (ktoré som použil ako súčasť kim ...

Napsal: ned říj 27, 2019 11:33 am 

Jednorazovy_Nick píše:Tak, dnes som dokončil "nakladanie" kimchi. Mám otázku... Keď bude kimchi hotové, tak je možné ho rozmixovať bez toho, aby to poškodilo probiotiká v ňom ? Nemám rád kusanie surovej zeleniny (to X krát radšej kušem kosti...), radšej by som k jedlu jedával "kimchi kašu", pár sekú ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: ned říj 27, 2019 11:21 am 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:takže teoreticky, pořád na tom budu líp s relativně špatným jídlem a vklidu, než s vypálenýma nadledvinama a kvalitní stravou? Tak jistě, viděl jste někdy nemocného cikána, já ne a o zdravé stravě se v jejich případě netřeba bavit, jedí veskrze šmejd, ale ten klid a pohoda dělají svo ...

Napsal: ned říj 27, 2019 11:17 am 

Tišková píše:Britským vědcům se podařilo omladit staré myši, když jim tranplantovali střevní mikroflóru od mladých myší, zde odkaz na studii: https://www.stoplusjednicka.cz/vedci-om ... mikroflory Velice slibné jsou také peptidy i ty smetánka v USA používá již nějaký rok. Bude to nějak vše souviset ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Dárcovská urinoterapie pro obnovení vlasového růstu

Napsal: ned říj 27, 2019 10:45 am 

Odpovědi: 117
Zobrazení: 210351

Mojzo píše:Můj dotaz se týká padajících vlasů (u muže, velmi mladý věk), ale ne úplně tak uriny. Moc díky za odpověď 1. Vadí vlasům nebo folikulům jedení kyselých potravin? Tzn. grep, citronová/limetová šťáva, ocet, jablečný ocet, podávání HCl a nebo dokonce podávání MMS2? 2. Je lepší veganská nebo ...

Napsal: pát říj 25, 2019 10:14 pm 

bodhisutfa píše:tak o tom žádná, tomu rozumím. spíš mi jde o to, co dělat, co jíst a co ne, a co suplementovat, když už člověk v tom vyhoření je? klid, ten je jasný. Vám je zatěžko číst? Je zde o tom celé vlákno o nadlevinkách a mnoho dalších informací i v jiných tématech a znovu to psát pouze pro v ...

Napsal: pát říj 25, 2019 7:11 pm 

bodhisutfa píše:opravdu tak dlouho? je fakt, že v případě toho posilování se při velké intenzitě člověk unaví snadno a na pomerne dlouhou dobu. dá se ta doba nějak zkrátit suplementací nějakých látek, doplňků? resp. stravovacím režimem? díky. zajímá mě to Většina lidí se z toho nedostane nikdy proto ...
Stránka 216 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem