Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:46 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 218 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kimchi / Kimči

Předmět příspěvku: Kimchi / Kimči
Napsal: čtv říj 17, 2019 7:45 am 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 42449

Jednorazovy_Nick píše:Citujem z knihy : "Výroba kimči je ako výroba kvasenej kapusty. Hlavným rozdielom v ich príprave je to, že pri výrobe kimči sa kapusta a ostatné suroviny najprv na niekoľko hodín nakladajú do veľmi slaného nálevu, aby zmäkli, potom sa opláchnu, a nakladajú sa s oveľa menším mno ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: ANKETA : Vaše TOP 5 činnosti na upevňovanie zdravia/liečenie

Napsal: stř říj 16, 2019 8:15 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10758

Jednorazovy_Nick píše:Dnes keď som sa bavil s mamkou a pýtal sa jej, že PREČO posledných 14 rokov čo sa zaoberám stravou v strave nič nezmenila, neprijala žiadne moje rady, a stále konzumuje pšenicu (chlieb, cestoviny, občas koláč) mi povedala asi toto : "Strava je len 20% zdravia... Zober si tetu H ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř říj 16, 2019 3:58 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mojzo píše:Zmiňoval jste tu několikrát čaj z Chanca piedra. Chtěl jsem se zeptat, jestli je možné si ho uvařit ráno, jednu dávku vypít hned po snídani a potom si zbytek vzít do práce a pít to studené po jídlech? Na jednu dávku jsem počítal tak 250ml (denně teda 3x 250ml). Můžu tim to jídlo zapít a n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: stř říj 16, 2019 3:52 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

Allena píše:Dobrý den, mám prosím otázku k jedlé sodě. Přišla jsem na skvělou (?) vychytávku. Když mám kyselý jablečný mošt z domácích jablek, která jsou třeba spadaná ne úplně zralá nebo jsou prostě kyselá, přidám trochu jedlé sody a tento původně kyselý mošt úžasně zesládne a ztratí kyselost. To s ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: stř říj 16, 2019 8:45 am 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Pilda píše:Je rozdíl mezi bílou a růžovou himalajskou soli? někde píšou že oranžová má hodně sodíku Předpokládám spíše rozdíl v příměsích železa, jinak bych to viděl skoro stejné je to prostě sůl.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: úte říj 15, 2019 9:38 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

fingerol píše:Koukal jsem na netu jsou firmy, ktere udelaji rozbor stolice a podle toho pak daji cloveku kmeny ktere mu chybi. Ma to smysl? A chlorela s probiotikama je dobra ze? Tak pokud máte zbytečných 36000,-Kč určitě to jde a dělá to firma v Brně. Stejných nebo skoro stejných výsledků se dá doc ...

Napsal: pon říj 14, 2019 8:07 am 

fingerol píše:Ja prave jeste ani nechapu, ze kdyz jsem jedl poprvne mutaflor tak stolice byla kastanova a ormalni a kdyz ho jim ted tak je furt spatna a to same i floracor. Jednou to pomuze kdyz to jim poprve a podruhe uz ne. A jeste aloe vera mi dela docela dobre. Ale to mi prijde zase docela drahe ...

Napsal: ned říj 13, 2019 8:06 pm 

fingerol píše:Kdyz snim treba pul kila kysaneho zeli mam potom prujem. A umel by nekdo vysvetlit tu studenou sprchu a zlepseni stavu nebo to, ze u more se mi udela vzdy uplne dobre? Popripade jake testy bych mel jeste podstoupit abych se dozvedel co se mnou je? Potazmo ma smysl ta fekal i transplant ...

Napsal: ned říj 13, 2019 5:12 pm 

fingerol píše:Dobrý den, vezmu to tak nějak od začátku. Na střední škole sem trpěl problémy s bříchem, kde jsem většinou po jídle dostal průjem a stolici jsem měl většinou řídčí. Tenkrát děcká doktorka mi zavedla dietu, kde jsem na snídani jedl veku se šunkou nebo plátkovým sýrem, oběd vařené brambo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista tenkého střeva

Předmět příspěvku: Očista tenkého střeva
Napsal: ned říj 13, 2019 9:22 am 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 26359

Stopkaeu píše:Jak se řeší očista tenkého střeva? Šankaprakšalánou, ta projede celé trubky od vrchu až dolů a pak je poměrně důležité srovnat střevní mikrobiom který může zlobit i v tenkém střevě.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Echinokok

Předmět příspěvku: Echinokok
Napsal: ned říj 13, 2019 9:19 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 21795

Alopat píše:Měl jsem za to, že esenciální olej z divokého oregana (potažmo thymol a carvacrol) je srovnatelný s metronidazolem a jeho účinnost končí u prvoků, ale podle testů in vitro (bohužel hydatidové cysty myším vyjmuli a testovali dále v labáku) jde do kolen a po 72 dnech dokonce na nulu i živo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ulcerozní kolitida

Předmět příspěvku: Ulcerozní kolitida
Napsal: pát říj 11, 2019 6:58 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 133683

pavelbure píše:Zdravim.Mam UC.Môže pomôcť MMS? Alebo to až v črevách nepôsobi? Na tento dotaz není jednoznačná odpověď protože záleží na druhu bakterií které vám ten zánět spouštějí, tedy pokud jde o UC já bych ani tak nic nelikvidoval, ale spíše se pokusil dodat v převaze dobré bakterie a snažil se ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: pát říj 11, 2019 8:04 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

Margareta píše:Dakujem pan Zajicek za odpoved, Vy nikdy nesklamete, vzdy odpoviete Ajajaj to nestastne Kimchi. Raz som ho jedla priamo urobene od Korejcov, velmi, velmi mi chutilo, preto som ho skusala aj doma, ale uz to nebolo ono. Ledva sme ho s manzelom zjedli. Nemam odvahu ho robit dalsi raz. Ne ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pát říj 11, 2019 7:47 am 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Vincent píše:Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s rybím kolagenem? Údajně to hodně užívají ve Skandinávii, doporučil mi to jeden kamarád. Na internetu jsem našel třeba tento produkt: https://www.senzamedical.cz/senza-collagen-170g/ ,ale sám to neznám, tak jsem se chtěl informovat, jestli s tím někdo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv říj 10, 2019 9:29 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

janin píše:Zdravím. Aký je rozdiel v užívaní zeolitu a křemeliny?Křemelina čistí tráv.trakt viac pravdepodobne ako zeolit. Ďakujem za odpoveď. Tak to jistě, ovšem zase na duhou stranu je relativně silně agresivní a může podráždit střevní sliznici.
Stránka 218 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem