Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:02 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 219 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: čtv říj 10, 2019 9:27 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

Margareta píše:Dobre ranko. Mam na Vas jednu otazku a rada by som Vas poprosila o odpoved Ja uz desiatky rokov trpym aftami. Afty sa mi neobjavovali iba pocas tehotenstva a teraz pri podavani Sanogelu. Sanogel som si uz raz davala asi tak pred pol rokom a vtedy som bola tiez bez aftov. Co si prosim ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv říj 10, 2019 9:10 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

martinberan3994 píše:Dobrý den pane Jardo, pojedu teď na týden do Maďarska do termálních lázní, co si myslíte o tom držet půst v tomto prostředí - teplo, minerální látky apod.? Zatím mám max 7dní. Děkuji za odpověď. Teplo by při půstu určitě nemělo nijak vadit, právě naopak, bude lépe probíhat likvi ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: ANKETA : Vaše TOP 5 činnosti na upevňovanie zdravia/liečenie

Napsal: čtv říj 10, 2019 9:07 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10758

ZDENINA píše:Hippokrates„Správným pohybem můžeme nahradit jakýkoli lék, ale žádný lék nenahradí pohyb.Myslím,že je to velká pravda.Já nedostatek pohybu řeším aspoň 10min.hopsáním na malé trampolíně.Možná by to mnohým pomohlo víc než zobání všelijaké chemie. Jednoznačný souhlas, pohyb je absolutní pr ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: čtv říj 10, 2019 9:04 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Fanda píše:Asi pane Jardo za a) je spravne - malý příjem C v ovoci a zelenine, poslední dobou jsem tuto oblast dost flákal:) Diky za reakci i Alopatovi, považuji si názoru, poslední větě nějak rozumím, nicméně nejsem ženská, čiže klimakterium u mě nejspíše v dohledné době nerozí, to teď řešíme spíše ...

Napsal: stř říj 09, 2019 7:44 pm 

Fanda píše:Děkuji za názor pane Jardo, a potvrzuji, že na jogurty a kefíry mám poslední dobou taky neustále chutě . Myslím, že tělo nám v tomhle nelže, kysané zelí mám taky moc rád, ale nemá na mě až takový účinek jako teď aktuálně to C-čko, asi byl již deficit příliš velký . Neplánuji se jím ládova ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: MINI šankha parkšalana (laghu šankha prakšálana)

Napsal: stř říj 09, 2019 7:38 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 25491

Jednorazovy_Nick píše:Na tejto stránke ( https://pranayoga.co.in/asana/laghu-sha ... h-cleanse/ ) sa píše v návode na očisu LAGHU SHANKHA PRAKSHALANA to, že použijeme 2 litre vody (minimum je 1.5L), a na jeden liter použijeme DVE čajové lyžičky soli.... Podľa googlu sú dve čajové lyžičky soli 10 gra ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Postup ke zjištění stavů hormonů

Předmět příspěvku: Postup ke zjištění stavů hormonů
Napsal: stř říj 09, 2019 7:34 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 69910

brandebura píše:Dobrý den budu dceři dělat test ze slin na hormony. Vím že má být 22 až 24 den cyklu. Většinou už v té době má menses. Není to problém, Přesto se má dodržet takto? Mám jí ten test udělat když je ve škole když mi jde o to zjistit zda je ve škole ve stresu? Nebo radši v den klidu o vík ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Test olova z krve

Předmět příspěvku: Test olova z krve
Napsal: stř říj 09, 2019 7:30 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 31265

Kometa píše:Tak zjištěno. Stojí to 806kč. Tak to není zrovna levné i když jde o netypické vyšetření, ale s tím se nedá nic dělat.

Napsal: stř říj 09, 2019 6:49 pm 

Fanda píše:Zdravím všechny na fóru, pana Jardu i pana Šímu:) . Jsem letitým/občasným čtenářem těchto stránek (cca od r. 2005-6) a je tu mnoho postupů co už mi pomohly k lepšímu zdraví a lepšímu životu (odkyselení, suplementace C, hořčíku apod.) Ale k věci, mám potíže (resp. už týden nemám):) jako př ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: úte říj 08, 2019 8:58 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

fingerol píše:Dal jsem si vcera zase hcl kapsli a opet se dostavila silne zapachajici plynatost. Cim by to mohlo byt. To bych musel vědět co jste jedl minule a včera. Většinou jde o problém stravy ne té HCl.

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: úte říj 08, 2019 8:56 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

Tony210 píše:Dobry den, docela by me zajimalo kde sehnad adrenal cortex. Dik Naprosto běžně se dá koupit v USA, zde nejde o tak běžné zboží, ale měl by jít sehnat i zde.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon říj 07, 2019 7:48 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

ZDENINA píše:Tady jsem něco k tomu našla v češtiněhttps://www.vitalia.cz/clanky/demence-alzheimer-paliva-jidla/ Někde na you tubě nějaký Ind říkal,že jídla která působí stimulačně na nervovou soustavu,časem způsobí její vyčerpání a lidé hloupnou-dull.Mluvil hlavně o česneku,zmínil se i o kafi a mysl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: ned říj 06, 2019 6:48 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

Mojzo píše:Ta ATB jsou Metrolex (metronidozale) To už po mě chcete moc, já nejsem znalec kdejakého farmaceutického výrobku, ale pokud vím jde o ATB dost silná pokud se nepletu. Každopádně pokud by jste k nim jedl to kimchi nemělo by to mít na mikrobiom zásadně negativní vliv prostě by jste asi udrže ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Čípky-čapíky - reálna využiteľnoť v organizme

Napsal: ned říj 06, 2019 3:02 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13191

Obsidián píše:Pane Jardo, doporučil byste nějaké dávkování k těm miniklystýrům, když by se jednalo o vodu a do ní tinkturu z konopí, tak kolik kapek té tinktury tam asi dát? Pokud by to tedy mělo oproti čípkům nějaký benefit.. Výhodou by asi mohlo být, že se tak konopí dostane i dál do střeva, možná ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Koupím antabus

Předmět příspěvku: Koupím antabus
Napsal: ned říj 06, 2019 2:14 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 16697

Iryk píše:Ne všichni lékaři jsou ochotní. Tak jistě, ale z jiného pohledu, ne všichni lékaři jsou neúplatní.
Stránka 219 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem