Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 220 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: ned říj 06, 2019 12:42 pm 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

Alopat píše:Ameliorating demyelination effect of curqfen® in cuprizone induced mice model of multiple sclerosis https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ZG2QlhPCTokJ:https://medcraveonline.com/PPIJ/PPIJ-07-00227.pdf+&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz Intense Uptake of Liposomal Curcumin by Multi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: ned říj 06, 2019 12:05 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

Mojzo píše:Děkuji. A kdybych ta probiotika vynechával tak by to byl problém? To nedovedu odhadnout, ono záleží na druhu ATB. Některá dovedou celkem spolehlivě zlikvidovat kmeny bacteroidetes a tím vzniká opravdu vážný problém. Je klidně možné že ten svůj problém máte právě kvůli tomu deficitu kmenů ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned říj 06, 2019 11:58 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

ZDENINA píše:Páteř Ferda varuje hlavně před příliš častým užíváním.Ono to bývá pochopitelné,že většinou co ublíží těm potvůrkám asi i trochu může ublížit nám.Pálivá jídla se dost jí hlavně v teplých oblastech,kde se nebezpečné bakterie a jiné žížalky lépe rozmnožují.V posledním časopisu Médium byl č ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Koupím antabus

Předmět příspěvku: Koupím antabus
Napsal: ned říj 06, 2019 8:42 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 16697

Iryk píše:Dobrý den, sháním balení Antabusu, který, jak možná víte, se nedá sehnat bez receptu, jenž se píše pro léčbu alkoholismu. Pokud by někomu po léčbě něco zbylo, rád bych ho odkoupil. Nejsem alkoholik, ale borelik. Zatím jsem nenalezl lepší způsob, jak si ho obstarat. Vzhledem k tom u že si h ...

Napsal: ned říj 06, 2019 8:37 am 

Alopat píše:Právě proto jsem do příspěvku o vlastnostech piperinu dal jako protipól i článek s poznámkami pátera Ferdy, protože v přítomnosti nebezpečných prvokových nákaz dokáže skrze zvýšení ROS (Reactive oxigen species) vyvolat ve střevě rakovinu nejenom chemikálie, ale i obyčejné dráždivé koření ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned říj 06, 2019 8:32 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sweetpaola píše:Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, možná tu má někdo i osobní zkušenost. Jsem diabetička, mám Diabetes 1. stupně od dvou let věku, tedy tu cukrovku, která není z nadváhy a špatného životního stylu, ale něco se "zbláznilo" v imunitním systému a mé vlastní tělo napadá a ničí buňky ...

Napsal: sob říj 05, 2019 5:03 pm 

Alopat píše:Okurky je možné orestovat, což je také velmi chutné a tělo prohřeje, ale těch pár co nyní ve skleníku dorostly už dojím jak jsou, tedy krouhané pro tzatziky nebo na plátky s čerstvým sýrem Gretikos, který jsem si oblíbil. Celozrnného žitného chleba se také bát nemusíš, podle složení uved ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: sob říj 05, 2019 12:24 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

fingerol píše:Muze mit konzumace butiratu nebo kapsli hcl ci zminovana zluc souvislost s plynatosti a nadmernym sirovodikovym zapachem? Prijde mi, kdyz snim neco tucne vcera treba mandle mam tento problem nebo by to jeste mohly byt ty 2 doplnky. Podle mě ty mandle, to je velice těžké na trávení a po ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: sob říj 05, 2019 10:54 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

fingerol píše:Ještě se zeptám je banán opradu tak špatný a ničí střevní mikroflóru? A candidu mám neb jsem dělal test se klenkou a byl pozitivni. ale je divné že když jsem držel žlučníkovou dietu a jedl stravu temer bez tuku a cukru, lepku, laktozy tak se me veskere problemy ztratily a trvalo třeba ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pát říj 04, 2019 8:37 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jednorazovy_Nick píše:A pán Jarda, také tie "sacharidové vlny" nie sú škodlivé pre pečeň ? Tá sa totiž musí 1-2x týždenne Z DLHODOBÉHO hľadiska preradiť z nízkych sacharidov a vysokých tukov na vysoké tuky a nízke sacharidy... Alebo mám zbytočné obavy ? 5 dní v týždni keto (PO-PI) a dva dni vysoké s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát říj 04, 2019 8:32 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ivet64 píše:dekuji moc... , je to mysleno tak , 20minut pangrol uzit po jidle , chapu spravne ? Před nebo po jídle vzít HCl a cca 20 minut po té HCl dáte enzymy.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv říj 03, 2019 7:27 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jednorazovy_Nick píše:No, takže.... nejaké dva týždne opätovného prechodu na 140g sacharidov a 280g tukov denne, a už sa mi začína robiť (už možno 2 mesiace vyliečený) ekzém na brade v blízkosti dolnej pery.... Vyzerá to tak, že moje telo v prípade nízkosacharidovo-vysokotukovej stravy NEPÁLI sachar ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Histaminova intolerancia - Histaminová intolerance (HIT)

Napsal: čtv říj 03, 2019 7:16 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 65473

eliota píše:Dobry den, manzelka zacala trpit hit ... je nejaka rada ako toto ochorenie zvladnut ? dao enzym okolo 1,2 ... co je dost nizko az extremne, aj ked vieme ze hodnota toho dao enzymu este neznamena vsetko... vedeli by ste nam poradit ako nato ? dakujeme První krok je krkací test ten patrně ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: čtv říj 03, 2019 7:12 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

Mojzo píše:Chtěl jsem se zeptat na probiotika v kombinaci s antibiotiky. Jde mi o to, že mám jak říkáte "špatné brouky", už jsem snad zkusil všechno, i dvouměsíční kůru s fágy, bylinná antiparazitika (několikrát), zkoušel jsem to bez i s probiotiky. Jelikož mám stále problémy pramenící ze střeva (pa ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Kompletny postup očisty

Předmět příspěvku: Kompletny postup očisty
Napsal: čtv říj 03, 2019 8:18 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8825

eliota píše:dobry večer, s manzelkou sa bavime ako presne krok po kroku ocistit cele telo ... ak vsetko začína v čreve, odkial začať ... aby sme nezačali cistit nadobličky ale predtym je dolezita ocista pecene napríklad a zase naopak...mame v tom chaos v 46 rokoch zivota by sme sa chceli kompletne o ...
Stránka 220 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem