Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:26 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 221 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: čtv říj 03, 2019 8:14 am 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

eliota píše:dakujeme znova este raz velmi pekne... existuje nejaky navod ako sa dostat z hista.intolerancie ? predpokladame ze len cistit črevo, doplnat probiotika, kyseliny hcl ... napada vas este nieco ako tomu pomoct ?dakujeme Dá se tlumit i pomocí bylin například mangosteen https://www.ncbi.nlm. ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Napsal: stř říj 02, 2019 8:57 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

eliota píše:dobry podvečer, ano rozumieme co tym myslite, aj grgaci test mi vysiel hrozne , grgnutie po 4 minútach... avsak diagnostikovali mi HIT a chcem nejako aspon na mesiac podporit HCI a probiotikami nech sa mi to travenie rozbehne a spravi ak to je tym travením. Tak to na to jdete správně vět ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Sauna

Předmět příspěvku: Sauna
Napsal: stř říj 02, 2019 8:04 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 277442

robzen píše:Dobrý den,dovolím si dotaz a budu rád za vaše názory. Chodím jednou týdně do sauny asi na 3 hodiny, 4 cykly, (finsauna cca 10min. vlažná sprcha (ne ledový bazén) a lehátko uvnitř cca 20min) hlavně kvůli zvýšení imunity, otužování a vypocení škodlivin, snad mohu říct, že jsem měl poslední ...

Napsal: stř říj 02, 2019 6:03 pm 

eliota píše:este ze vas mame + ešte mala podotázka k HCI a k postupu ... Dáme 20 minúť pred jedlom probiotiká ... 10 minúť pred jedlom dávame HCL 3,5% 10 kvapiek do 200ml vody... dopapame a ihned zapijeme dalsimi 200ml 3,5% HCI... správny je tento postup ? Tak lze to takto provádět i když vždy je le ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: stř říj 02, 2019 6:01 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

Margareta píše:Dobry den. Ja by som tiez rada vedela cim sa cisti crevo od - Tazke kovy - Sanogel, Enterosgel Parazity - Vermox, Clarkia, cesnak, cibula Zle bakterie - Klystir, Citricidal Ale kedze som uplny laik, bola by som velmi rada, keby ma opravite a doplnite moje nevedomosti. Dakujem. Na to j ...

Napsal: stř říj 02, 2019 5:54 pm 

eliota píše:dakujeme zas za tak promptnú odpoved. chceli by sme hlavne vycistit črevo od nánosov, bakterií , upravit crevný mikrobiom. ( odkovenie zatial nie ) Pak je ideální kombinace šankaprakšalány případně klystýrů s pojídáním kvašených potravin jako je kimchi, kysané zelí, brynza a další. Čím š ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: MINI šankha parkšalana (laghu šankha prakšálana)

Napsal: stř říj 02, 2019 5:52 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 25491

Jednorazovy_Nick píše:Mňa by aj celkom zaujímalo ako "inak" jedia jogíni v súvislosti s probiotikami... ? Dávajú si denne/obdeň kefír ? Bryndzu ? Kyslú kapustu (z nej sa vraj dostane do čriev len úplné minimum probiotík) ? Kto vie, či to nie je práve o tej pranajáme...... Možno správne dýchanie a dý ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř říj 02, 2019 1:20 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ivet64 píše:hezky den, mohu ke kyseliny chlorovodikove nacpat do sebe jeste jako doplnek PANGROL kvuli enzymum ? dekuji V tom není zásadní problém, ale ještě lepší je dát HCl a s odstupem cca 20 minut dávat pankreatické enzymy.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Derivační koupel

Předmět příspěvku: Derivační koupel
Napsal: stř říj 02, 2019 1:18 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 136986

MartinaR píše:Ahoj, já provádím derivační koupel 14 dnů, používám každou noc gelový obklad (1 kus v ponožce) a v noci když se vzbudím tak vyberu, jdu na wc a spím dál. Zatím jediný co pozoruji, že jsem chytla šílenou rýmu,vykašlávám hodně hleny, tak jak mi teče z nosu teď, co provádím derivační koup ...

Napsal: stř říj 02, 2019 1:12 pm 

eliota píše:Dobry večer , chcela by som sa spytat, je vhodné zapíjať probiotika s hcl ? ( probiotika papam spolu s jedlom ) alebo ako to nakombinovat ked jem len 3x denne a s kazdym jedlo musim doplnať probiotika... ale aj hcl kvoli zlemu traveniu. dakujeme el. Jde o to jaká probiotika, některá kyse ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: MINI šankha parkšalana (laghu šankha prakšálana)

Napsal: stř říj 02, 2019 1:08 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 25491

Jednorazovy_Nick píše:V knihe OČISTNÉ JOGÍNSKÉ TECHNIKY (Donald Simon, Ian Makowski) sa píše : Existuje také mírnejší forma várisára dhautí (šankha prakšálana), kterou je možné provádět častejši, obvykle jednou za týden, v případě zácpy i denne. Nevztahují se na ní žádná stravovací omezení a nevyžad ...

Napsal: stř říj 02, 2019 1:06 pm 

eliota píše:dakujeme za odpoved ... nepada vas este nejaký iný sposob ako vycistit tráviaci trakt človeka okrem klystýra ? existuju nato este nejaké doplnky ako je napríklad enterosgel ? To jde o to formulovat co vlastně chcete vyčistit protože něco jiného jsou těžké kovy, něco jiného paraziti a něc ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Salvie či Diacom , dá se věřit?

Předmět příspěvku: Salvie či Diacom , dá se věřit?
Napsal: úte říj 01, 2019 8:05 am 

Odpovědi: 78
Zobrazení: 132829

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, mohl byste na toto prosím zareagovat? Nevidím tu váš názor. Děkuji. Tak určitě se nikdy nic nerozhodí jen tak, vždy je za tím nějaká příčina a v mnoha případech tam opravdu jsou šmejdi i když skoro nikdy nejde o jednu jasně definovatelnou chybu většinou jde o souhru f ...

Napsal: pon zář 30, 2019 9:09 pm 

pefi píše:Pokud máte dobrou zkušenost, tak je to něco jiného, Já jen že ten jejich popis, který je na webu, je neurčitá marketingová mlha plná univerzálně platných pravd, která by mě jako zákazníka spolehlivě odradila. Ale já jsem divný Proč divný, já také patřím k neuvěřitelným šťouralům a divný si ...

Napsal: pon zář 30, 2019 8:01 pm 

pefi píše:Podvod to nebude, ale na druhou stranu podle klasické fyziky a chemie se jejich roztok nebude nijak lišit od běžného roztoku chloridu hořečnatého ve vodě, jediný rozdíl je vysoká čistota chloridu hořečnatého a vysoká čistota použité vody. Podle klasické fyziky a chemie je každý vodný rozto ...
Stránka 221 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem