Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:34 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 222 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: pon zář 30, 2019 4:28 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

fingerol píše:Dobrý den, je tu nekdo, komu se pomoci f.t. podarilo zbavit se candidy a jak je to potom se stravováním?? A vysvětlí mi někdo, jak je možné že zbavit se candidy je tak těžké a přitom kolem sebe mám tolil lidí, kteří mají úplně otřesnou životosprávu a candidu nemají? Nemyslím si, že byc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: pon zář 30, 2019 1:51 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

eliota píše:dakujem za odpovede, ano práve preto ze manzelka trpi histaminovou intoleranciou a niektore druhy ho stimuluju, niektoré nie.. tak ze ktoré mame vybrat a nikde nic nevieme najst a hlavne je problem lebo je na histamin velmi citliva :/ Pak by mělo pomoci zvednutí HCl a podívejte se do při ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon zář 30, 2019 12:37 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

indiga píše:Prosím Vás prečítala som si úžasnu knihu od p. Deanovej o horčíku. Odporúča horčík ReMag® (obsahuje 60 000 ppm 99,99 percentuálneho čistého elementárneho horčíka v piko-ionovej forme, je veľmi silný a má horkú chuť. )Nie je to len reklamný ťah a predražený chlorid horečnatý vo vode?Môže ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: pon zář 30, 2019 9:26 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

eliota píše:dakujeme za odpoved, chcel by som sa opytat poslednu otazku, mozeme enterosgel naozaj vazne vyuzivat aj 30 dni ? na pribalovom letaku Citace:Dávkování více než 1 x denně, dávkování u dětí a dlouhodobé užívání (déle než 15 dnů) doporučujeme konzultovat s lékařem. myslite ze by si tym manz ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: pon zář 30, 2019 7:36 am 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

eliota píše:dobry večer, je tu nejaké odporúčanie ktoré teda probiotika kupovat a ktorým sa naopakvyhnut ? prípadne existuje nejaký návod ako správne určiť ktoré probiotikum má dobrý / negatívny vplyv ? dakujeme Určit se to od oka nedá to by jste musela znát stav poměru vaší imunity TH1 proti TH2 a ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Test olova z krve

Předmět příspěvku: Test olova z krve
Napsal: pon zář 30, 2019 7:27 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 31265

Kometa píše:Konečně jsem se snad progooglila k něčemu normálnímu. Dle žádanek to vypadá, že Spandia umí olovo z krve a moči, odběrová místa mají všude možně po ČR, cenu ještě neznám. https://www.spadia.cz/zdravotnici/provoz/zadanky/ A na Slovensku Alpha Medical, 19 euro. https://www.alphamedical.sk/ ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: ned zář 29, 2019 6:17 pm 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

Alopat píše:Tedy doma kysané mléko ze statku nebo salašnická bryndza z nepasterizovaného ovčího mléka jako probiotika a k tomu celozrnný žitný chléb, za předpokladu dobrého trávení a dostatku žaludeční kyseliny zrníčkový bochník nebo zachlazené bramborové halušky z celozrnné mouky a tak podobně. Kdy ...

Napsal: ned zář 29, 2019 6:14 pm 

Kometa píše:Ok, díky zkusím je oslovit až najdu nějaký kontakt. Zatím jem vygooglila toto, uvidím, jaký mají limit detekce. Asi to bude chtít hodně citlivý přístroj, protože co jsem tak koukala, limity v krvi se pohybují v rámci ppb, ale laboratoře běžně měří ppm (třeba v potravinách). Tak možná bud ...

Napsal: ned zář 29, 2019 9:18 am 

Kometa píše:Zjistila jsem, že se mi možná podařilo se přiotrávit olovem (z olověných barev). Nevíte, zdali někde v ČR (optimálně Praha) testují olovo z krve a za kolik (jsem samopláce). Děkuji Obávám se že tento test není v běžné nabídce pro živé občany i když zeptat se můžete v centrálních laborato ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Pred 11 rokmi vybraté vaječníky - AKÉ HORMÓNY doplniť ?

Napsal: ned zář 29, 2019 9:13 am 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 7812

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, a tie hormony staci zistit z krvi ? Kortizol sa zistuje zo slin.... Aj pre pohlavne hormony plati, ze zo slin sa zistuju najlepsie ? ? Dotycna si chce urobit test hormonov v nasom meste (2. najväcsie na Slovensku, laboratorii je tu dost), posielat sliny "expressne" c ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: sob zář 28, 2019 8:39 am 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

Mojzo píše:Chtěl jsem se zeptat na spojení "parazit a potravinová intolerance/alergie" Už jste se setkali s tím, že po nějakých antiparazitálních kůrách zmizely potravinové alergie nebo je potřeba udělat ještě něco jiného a samotné zbavení se parazitů nestačí? Moc díky Ano i když je otázka zda musí ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Pred 11 rokmi vybraté vaječníky - AKÉ HORMÓNY doplniť ?

Napsal: sob zář 28, 2019 8:25 am 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 7812

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Moja známa pred 11 rokmi prekonala rakovinu vaječníkov, odstránili jej vaječníky, čiže aj nádor. Odvtedy pribrala asi 30kg, avšak za posledný polrok schudla zmenou stravy a cvičením (pod mojim vedením) 20kg. Má 46 rokov. Chcem sa opýtať, aké PRÍRODNÉ hormóny ma užívať ? ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv zář 26, 2019 9:00 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Obsidián píše:Člen sakul tu někde píše, že u zcela vyčerpaných nadledvinek si člověk může dát tři kafe před spaním a nic to s ním nedělá, protože nadledvinky už nemají sílu něco pumpovat. Jinde se tu píše, že pokud tělo není schopno dodat při stresu kortizol, dodá adrenalin. Lze z toho vyvodit nějak ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN

Předmět příspěvku: Hodnoty HORMÓNOV zo SLÍN
Napsal: čtv zář 26, 2019 8:55 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79425

Obsidián píše:Koukám, že ho tam mají i s pumpičkou. Když je z UK, znamená to, že balíček nebude procházet celním řízením? Ano, zatím by s tím neměl být problém.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Folikulární keratóza a štítná žláza

Napsal: čtv zář 26, 2019 8:53 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 33599

Obsidián píše:Ještě jsem tam zapomněla připsat, že předtím, než jsem začala brát to syntetické Áčko, tak jsem asi 20 dní jedla každý den mrkev s tukem kvůli betakarotenu. Minimálně jednu velkou syrovou a většinou i jednu až dvě vařené. Nemělo to žádný viditelný vliv, ale možná je to malé množství. N ...
Stránka 222 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem