Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:48 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 223 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Cukrovka - Komplikace - Amputace

Předmět příspěvku: Cukrovka - Komplikace - Amputace
Napsal: čtv zář 26, 2019 8:49 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 34482

pefi píše:Dr Klener, ve článku ohledně vitamínu C uvedl toto: Over the past 17 years we have studied the effect of 10 grams by mouth, in patients with diabetes mellitus. We found that every diabetic not taking supplemental vitamin C could be classified as having sub-clinical scurvey. For this reason ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: stř zář 25, 2019 8:51 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Xion píše:Problem je, ze ja nic ine nepotrebujem. Za 12 eur, by trebalo aj tak velku objednavku, aspon za 50 eur, aby sa to oplatilo posielat a to je aj problem. Neznasam toto rozdelenie ceskoslovenska, to bolo super, ked bola posta celostatna predtym. Tak já to chápu a k nákupu vás nenutím jenom pí ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř zář 25, 2019 8:46 am 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Martina Jaro píše:Dobry den Jardo, rada bych se Vas doptala na par veci ohledne nasi posledni komunikace a udelala si tim vice jasno Doporucene keto stravovani (vegan verzi) jsem si nastudovala a uz par dni ho provozuji. Nejsem si 100% jista, zda se nachazim v ketoze, jelikoz az tak striktne si prij ...

Napsal: stř zář 25, 2019 7:14 am 

Xion píše:Potrebujem kontakt v Bratislave, nie za 12 eurove postovne z ciech. Dik. (vypadol mi lekarnik, co mi daval recepty, a nemam vela casu riesit to) Tak pochopitelně posílat na Slovensko samotný lugol je nesmysl to je neekonomické, ale v rámci celé větší objednávky se poštovné rozmělní tedy ta ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: stř zář 25, 2019 7:10 am 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Xion píše:Ano, tuto uvahu o predkoch poznam, ale je to dvojsecna zbran. Nie vzdy vsetko robili dobre. Konieckoncov, boli aj dovody, preco kapali jak muchy, bola 33% umrtnost pri porode alebo do 1 roka, a priemerna dlzka zivota bola o 30 rokov nizsia, ako dnes. (nehovorim, ze za to mohli jatra/pecen) ...

Napsal: úte zář 24, 2019 9:35 pm 

Xion píše:Jest jatra je kolosalna blbost, zial nemozem este uviest plne podrobnosti (robim na urcitych veciach, ktore treba udrziavat v tajnosti az bude cely vyskum hotovy), keby ste vedeli to co ja, tak ich vypluvnete zo seba este aj za minule mesiace. Ale Jardovi to nemienim rozhovarat, ked dokonc ...

Napsal: úte zář 24, 2019 9:15 pm 

Obsidián píše:Nevím, co je slušná porce, ale dívám se na cronometer a vychází mi to asi 10g na den, což by bylo 70g týdně. Kvůli béčkům předpokládám jíst je syrová a možná s něčím ostřejším kvůli možným parazitům? Pečená husí

Napsal: pon zář 23, 2019 8:21 pm 

Obsidián píše:Pane Jardo, ještě, prosím, k tomu železu, ceruloplazminu a vitaminu A. Teoreticky, protože prakticky vyšetřený ceruloplazmin nemám. Někde jsem tu postřehla, že na vyrovnání jeho hladiny syntetické Áčko nefunguje a je potřeba živočišné z jater nebo rybího tuku. S rybím tukem chuťově pro ...

Napsal: pon zář 23, 2019 7:26 pm 

Obsidián píše:Budu se k tomu Áčku snažit být pozornější. Nicméně tento typ přemýšlení: "Ale potom neskor o par rokov udrela rakovina s vyssou pravdepodobnostou. Niekedy to telo nahlodava neviditelne. To je na tom zakerne." by se prostě dal aplikovat na cokoliv, nejen na doplňky stravy. Člověku kiksn ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Folikulární keratóza a štítná žláza

Napsal: pon zář 23, 2019 7:14 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 33599

Obsidián píše:Po delší době mám nové info. Tu třetí lahev jsem myslím ani nedobrala, takže ty 2 a půl lahve rybáče mi problém vyřešily na 7 měsíců. Potom se to znovu vrátilo a ještě horší - hlavně kolena a lokty. Samo o sobě by to z estetického hlediska nebyla taková tragédie, ale mám tendenci to ro ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned zář 22, 2019 9:38 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Luc píše:Pane Jardo, dekuji za odpoved. A co presne znamena cyklicny cyklus u uzivani bylin? 3 tydny brat a na 1 tyden vysadit? A na stejny tyden vysadit i horcik? A kde prosim presne sezenu ten chlorid horecnaty? Jinak co si myslite o rozpusteni pomoci zeleninovych stav? Tepka voda s citronem parkr ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: sob zář 21, 2019 4:34 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Obsidián píše:Když ještě není vyšetřená fáze adrenální únavy, tedy by se mohlo stát, že kúra s lékořicí vše ještě zhorší, je možné brát alespoň samotný B5? B5 nadledvinky "pouze" regeneruje nebo je stejně jako lékořice nutí k vyšší činnosti? Pročetla jsem celé vlákno, ale toto nenašla. Tak krátkodob ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: sob zář 21, 2019 1:35 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

Mojzo píše:Mohl bych se zeptat, proč byste v tomhle připadě nedával vit.D pomocí doplňku? Moc díky Různé psychostavy souvisí jak tam píšu většinou s konkrétním deficitem příslušné látky a za hromadou problémů najdete v konečném důsledku měď kterou váže ceruloplazmin. Ten může být v pořádku pouze za ...

Napsal: pát zář 20, 2019 2:15 pm 

Xion píše:Da sa niekde zohnat Lugolov roztok bez receptu? Mohu vám ho poslat i když některé lékárny na receptu netrvají.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: stř zář 18, 2019 6:49 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Kometa píše:Díky. Anglicky umím, jen jsem to prolítla, ale zdá se mi že by se člověk musel celoživotně ládovat tabletama. Včera mi odepsaly vodárny, jejich potrubí je železné, položené v roce 1961. Což je fajn, žiju v zahraničí a někdy mam pocit, že tady je možné najít olovo a azbest uplně ve všem. ...
Stránka 223 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem