Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:30 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 233 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: stř čec 31, 2019 4:08 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

indiga píše:Jardo mohol by ste o tomto napisat nieco viac?Preco mriezku?Moze byt aj Lugolov roxtok? Nyní si nejsem jistý zda k tomu nepoužívají 5%tní lugol, ale malují se večer do oblasti jater křížem tři čáry úzká, střední a široká s tím že pokud do rána zmizí vše je to s jódem hodně slabé a pokud ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: úte čec 30, 2019 5:52 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Ako je to s medom ? Je lepšie konzumovať nalačno 50g medu s 25-50g masla (podľa ročného obdobia napríklad...) raz týždenne, alebo radšej si dať raz za 6 týždňov taký týždeň, keď jem tých 50g medu s maslom každý deň (nalačno) ? Mám kvalitný med, chcem to využiť... Ďakuje ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: úte čec 30, 2019 5:49 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

janbratan píše:Dobrý den co se týče posilování tak tady je dobrý článek o stravě při cvičení https://www.bodyflexnutrition.cz/blog/s ... osilovani/ efektivně ale hlavně zdravě

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: úte čec 30, 2019 5:43 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Mám otázku... Ako sa líšia kúpele v zime ? Mám za to, že v zime ide o to, aby sme sa dobre vypotili, takže horúci kúpeľ, nakoľko v zime nie je veľa príležitostí sa vypotiť... V lete je zas lepšia teplá voda, ale možno tak do 35 stupňov celzia, či ? ... Lebo keď som sa v ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Urinovy klystyr

Předmět příspěvku: Urinovy klystyr
Napsal: úte čec 30, 2019 5:38 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 159571

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte, mám otázku.... Akým typom fermentácie vzniká z čerstvej uriny stará ? Nespomínam si, že by sa o tom písalo v knihe o urinoterapii.... Dávam si doporiadku premnoženú candidu, neviem, či je vtedy dobré užívať klystír zo starej uriny... lebo sa obávam, že v nej budú kvasin ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte čec 30, 2019 5:36 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Aký typ sankhapraksalany je podľa vás lepší ? 1. 4L vody + 50 až 60g soli 2. 3L vody + 50 až 60g soli 3. 2L vody + 50 až 60g soli V prvom prípade je najviac vody a dostatok soli na to, aby prebehla aká-taká osmóza.....V treťom prípade je najmenej vody, ale je silne slan ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Krkání

Předmět příspěvku: Krkání
Napsal: pon čec 29, 2019 8:48 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 24582

LukynD píše:Dobrý den, Již od malička se trápím s horším trávením. Od doby co jsem se začal sportovně stravovat, jsou problémy na každodenní bázi. Rád bych rady, čeho se vyvarovat a nebo naopak co zařadit - věřím, že se dá vyléčit změnou jídelníčku. Problém mám s neustálým říháním - ráno se probudím ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: pon čec 29, 2019 8:40 pm 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

ondra258 píše:Už jsem to vysledoval. Reaguji na kyselinu listovou Tak ta zrovna měřit jde, tak si její stav ověřte laboratorně.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: pon čec 29, 2019 7:54 pm 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

ondra258 píše:Dobrý den, už nějakou dobu musím jíst neustále b-komplex, jinak mi Bčka chybí. Stejně tak mám ve vlasovce nízký křemík i přesto že do sebe už dva roky cpu okurky. Tak přemýšlám, jestli nemám nějakého parazita, který mi vyjídá Bčka a křemík protože toho v jídle mám dost. Tohle to začalo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Chrápání

Předmět příspěvku: Chrápání
Napsal: ned čec 28, 2019 5:36 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 11075

ilonka píše:hezke odpoledne, muj muz roky neskutecne chrape a nevime si s tim rady. tlak ok , vaha ok, onemocneni zadne. mate nejake doporuceni ? dekuji vsem moc , ilona Hodně záleží i jak spí pokud na zádech mohlo by stačit naučit se spát na boku a problém mnohdy zmizí.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Stipanec od niecoho pomoc

Předmět příspěvku: Stipanec od niecoho pomoc
Napsal: pát čec 26, 2019 5:42 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 17572

Hpyre píše:Dobry den, minuly tyzden sme sa vratili z plavby po Grecku ale mna v noci muselo nieco ustipnut. Mam to cervene a nevime co s tym. Cervenie to a ako keby sa to zacalo rozsirovat dalej po ruke. Od vcera to trosicka ustupilo ale stale to mam. Neviem co si na to dat.Existuje nejaky domaci li ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: pát čec 26, 2019 3:04 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

indiga píše:Ďakujem 1.Ak by bol problém nízky kortizol, treba adresovať nadľadvinky? 2.Pozerala som si vlákna o nadľadvinkách- boli tam spomenuté viaceré prostriedky na ich stimuláciu. Ale neviem, ktorý z nich by bol vhodný na vyčerpané nadľadvinky, na ich jemnú regeneráciu, aby som ich nevysilila e ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: pát čec 26, 2019 11:14 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

indiga píše:Prosím o radu, po preštudovaní týchto stránok som za možný dôvod mojich dlhoročných problémov(ráno nevládzem vstať z postele, dolámanosť, časté bolesti hlavy, migrény, nervozita z maličkostí, neschpnosť ukľudniť sa po rozrušení)namierila svoju pozornosť na hypoglykémiu. Z rodiny som si p ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Moja zkúsenosť s "detoxikáciou" podľa pani Bláhovej

Napsal: čtv čec 25, 2019 7:34 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 118727

ZDENINA píše:Mladí nemusí mít oddělaná

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Alkoholová tinktura mix

Předmět příspěvku: Alkoholová tinktura mix
Napsal: čtv čec 25, 2019 6:03 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 66801

Igi píše:Rád bych využil sklizený česnek ze zahrádky(není ho nějak extra moc ale i tak ho většinou nestihneme všechen sníst a pár paliček musíme vyhodit protože už jsou shnilé). Dostal jsem nedávno na narozeniny chilli vodku, tak si říkám, že bych mohl udělat nějakou česnekovou tinkturu. Předpokládá ...
Stránka 233 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem